بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۹
مدیر سابق بورس ها و بازارهای سازمان بورس عنوان کرد:

آغاز مهر بورس از مهر ماه/ سال 92 دیگری در راه است/ پایان دوران رکود و افزایش دو درصدی تورم/صندوق گنجینه آرمان را جایگزین مناسب خدمات سرمایه گذاری بانکی می کنم/ آتشفشان بورس فوران خواهد کرد

بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و رسیدن به اولین توافق هسته ای که در آذر ماه آن سال اتفاق افتاد و در حقیقت نقشه راهی بود برای دستیابی به توافق هسته ای بازار سرمایه به واسطه انتظاراتی که سرمایه گذاران از نتایج استقرار دولت جدید داشتند رشد قابل توجهی کرد که شاید بتوان گفت که پرشتاب ترین رشد بازار در همان دوره بود حال چرا این اتفاقات افتاد شاید مهمترین علتش تحریک انتظارات و تاثیر آنی بر بورس بود.
کد خبر : ۱۵۲۳۲۳
نویسنده :
آموخته

استنباط می شد باتوجه به انتظار مردم نسبت به بهبود شرایط اقتصادی که از ثمرات توافق بود به تبع حضور سرمایه گذارانی که علاقمند هستند که براساس بازده انتظاری سرمایه گذاری آینده از منافع بورس بهره مند بشوند شاهد رشد بازار سرمایه و افزایش قیمت سهام شرکت ها باشیم اما این انتظار صرفا از دیدگاه و تحلیل کارشناسان بورس و فعالان نزدیک به بازار بود.

بورس از دوماه دیگر جان می گیرد/ سال 92 دیگری در راه است/ پایان دوران رکود و افرایش دو درصدی تورم/ صندوق آرمان را جایگزین سپرده بانکی می کنم/ بورس آتش خواهد گرفت

محمود رضا خواجه نصیری مدیرعامل شرکت تامین سرمایه آرمان در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با بیان مطالب فوق اظهار داشت: بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و رسیدن به اولین توافق هسته ای که در آذر ماه آن سال اتفاق افتاد و در حقیقت نقشه راهی بود برای دستیابی به توافق هسته ای بازار سرمایه به واسطه انتظاراتی که سرمایه گذاران از نتایج استقرار دولت جدید داشتند رشد قابل توجهی کرد که شاید بتوان گفت که پرشتاب ترین رشد بازار در همان دوره بود حال چرا این اتفاقات افتاد شاید مهمترین علتش تحریک انتظارات و تاثیر آنی بر بورس بود.

خاطره بد عامل افت بورس پس از توافق هسته ای

اما امروز ما خبری میمون تر و مبارک تر از اون چیزی که در سال 92 اتفاق افتاد را در تیر ماه سال جاری شاهد بودیم که با واکنش خنثی بازار مواجه شد و این اصلی ترین و اساسی ترین سوالی است که در حال حاضر در بازار سرمایه وجود دارد.

مدیر سابق نظارت بر بورس ها و بازار های سازمان بورس با اشاره به علت واکنش غیر قابل انتظار سرمایه گذاران به اتفاق اخیر گفت: یک نکته اساسی و بسیار مهم که در این ارتباط وجود دارد آن است که ساختار اقتصادی ابتدای سال 92 در کنار سابقه رشد بازار از شهریور 91 باعث جلب توجه شد و بورس را پررنگ کرد بطوریکه پتروشیمی ها به واسطه رشد نرخ ارز طی دوره فروردین و اردیبهشت سال 92 شروع کردند به اعلام تعدیل های مثبت و سود شرکتها چند برابر شد حالا چه اتفاقی افتاد به یک بستر موجود و آماده حرکت یک امیدواری خوب مثل حل موضوع مناقشات هسته ای هم تزریق شد و از طرف دیگر خاطره خوش سابقه بورس هم در کنار رشد سود شرکت ها امید ها را دوچندان کرد به عبارت ساده تر چوب خوب و خشک آماده برای سوختن وجود داشت و یک جرقه و نسیم ملایم برای روشن شدن آتش هم از راه رسید.

اتفاقات خوب، واکنش های بد در سال94

وی ادامه داد: اما نکته ای که می شود با تمثیل برای سال جاری و اتفاقات به وجود آمده بیان داشت این بود که امسال نقطه مقابل اتفاقات آن سال بود بطوریکه ما از دی 92 تا تیر 94 نه خبر خوبی در بازار داشتیم و نه سود شرکت ها رشد کرد که کاهش هم پیدا کرد و از سوی دیگر فضای اقتصادی و بازار پولی هم سعی کرده در این مدت حداکثر استفاده را بکند و منابع پولی را با پیشنهادات وسوسه برانگیز جذب خودش کرد، حالا در این فضا یک خبر مثبت آمده . اما این خبر مثبت توانایی شعله ور کردن آتش را نداشته چون در آن مقطع بستر مناسب برای ایجاد آتش فراهم نبوده.

ضمن اینکه بازار سرمایه بعد از توافق های وین و بعد لوزان ابتدا با یک حرکت صعودی مواجه شد و پس از دو سه روز با روند نزولی و فروکش کردن هیجانات مواجه شد و یک الگوی رفتاری در بازار سرمایه شکل گرفت و سرمایه گذاران پس ذهن خود گفتند که الگوی رفتاری بازار همین است و تکرار شونده هم می باشد.

آتشفشان بورس فوران خواهد کرد

خواجه نصیری خاطر نشان کرد:یک نکته ای که از اهمیت بالایی برخوردار است آنست که ما اگر نگاهی به رشد های قابل توجه بورس داشته باشیم می بینیم که روند های صعودی قابل توجه بورس همواره دوخصلت داشته که اولی موید این است که این رشد ها در اثر یک اتفاق یا خبر خوب بعد از دوره جلب توجه بورس صورت گرفته که بستر آماده بوده و دوم آنکه همواره یک محرک از سمت بازار پول یا بازار ارز داشته بطوریکه اگر به سابقه گذشته بازار نگاه کنیم این موضوع قابل مشاهده است زیرا یا نرخ سود بانکی بطور واقعی کاهش پیدا کرده یا نرخ ارز افزایش پیدا کرده.

اما امروز ما نه اتفاقات بازار پول را داریم و نه آن تاریخچه مثبت را و در عوض فقط یک خبر خوب داریم، اتفاقی که خودش می تواند عامل ایجاد آن دوتا اتفاق اول باشد.

لذا امروز در نقطه ای این خبر آمده که بازار ارز و پول در حال حرکت قبلی خود هستند و از لحاظ تاریخچه و خبری هم هر چه طی 2 سال گذشته از بورس شنیده شده خبر بد بوده به عبارت ساده تر هم چوب تر بود هم نسیم مناسبی نداشتیم پس باید از این شعله به وجود آمده استفاده کنیم چون به مرور زمان چوب را خشک خواهد کرد و دوباره آتش را مهیا خواهد کرد. حالا نکته ای که نباید فراموش کرد آنست که اگرچه این شعله هنوز نتوانسته بازار سرمایه را شعله ور کند اما قطعا با مهیا شدن شرایط، بورس رشد و آتشقشان بورس فوران خواهد کرد و سرمایه گذاران نباید اتفاقات و تاثیرات توافق هسته ای را تمام شده ببینند.

پایان دوران رکود و افرایش دو درصدی تورم

به عبارت دیگر هنوز حقوقی ها نیازمند پول هستند، هنوز بانک ها در حال سپرده گذاری هستند، هنوز صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت در حال بزرگتر شدن و گسترش هستند پس همچنان معادلات بازار عوض نشده اما عوض می شود و برای عوض شدن هم چند دلیل موجه دارد چون سیاست ها ی اقتصادی دولت آنقدر انقباضی بوده و نگرانی از عدم دستیابی به امکانات واردات به جهت جلو گیری از تورم و نیز حساسیت و آسیب پذیری ارز به دلیل کمبود مبادلات

آنقدر بالا بوده که دست دولت را برای اتخاذ سیاست انبساطی بسته و تمام تصمیمات و شعار های دولت برای خروج از رکود در عمل باتوجه به این موارد اجرا نمی شد اما کم کم این اتفاقات باورود نقدینگی خواهد افتاد و دولت به همراه بانک مرکزی سیاست های اقتصادی جسورانه تری در پیش خواهد گرفت و قطعا دولت در این شرایط نگرانی از افزایش یکی دو درصدی تورم نخواهد داشت ولی آن زمان ما مجبور بودیم سیاست های ضد تورمی اتخاذ کنیم.

آغاز مهر بورس از مهر ماه/ سال 92 دیگری در راه است/ پایان دوران رکود و افرایش دو درصدی تورم/ صندوق گنجینه آرمان شهر را جایگزین سپرده بانکی می کنم/ بورس آتش خواهد گرفت

بورس از دوماه دیگر جان می گیرد

مدیر عامل شرکت تامین سرمایه آرمان در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه این اتفاقات و رفتار ها از چه زمانی در بورس نمایان خواهد شد؟ گفت: این تفکرات و اقدامات از هفته بعد از توافق شروع شده و سرمایه گذاران با یک فرصت یکی تا دو ماه وارد بورس می شوند و بورس از دو ماه آینده از حالت فرسایشی خارج و منطقی خواهد شد. بطوریکه دیگر رشدهای بورس با سرکوب و عرضه های شدید همراه نخواهد بود و ما از دو ماه آینده می توانیم چندین روز متعادل تر همراه با روند افزایشی در بورس داشته باشیم و تصویر بازار سرمایه از یک بازار پر التهاب و نگران کننده به یک بازار با زمزمه های مثبت در جامعه مواجه خواهد شد و هم اکنون زمان انتخاب سهام پر پتانسیل با بنیاد قوی است.

آغاز مهر بورس از مهر ماه

وی ادامه داد: پیش بینی می کنم که از مهر ماه بورس آماده جذب نقدینگی جدید خواهد بود و این روند با افزایش ارزش معاملات شروع خواهد شد و ما باید منتظر ارسال این سیگنال مهم از سوی بازار باشیم بطوریکه باید متوسط معاملات روزانه خرد بازار برای یک دوره 15 تا 20 روزه همراه با دوام نشان دهنده یک سیر صعودی قابل ملاحظه باشد و این می تواند اولین سیگنال برای آغاز رشد بازار باشد ولو اینکه با افزایش قیمت سهام شرکت ها همراه نباشد و لذا من معتقدم ما می توانیم از نیمه اول شهریور منتظر این سیگنال در بازار باشیم.

سال 92 دیگری در راه است

اما نهایتاً درنقطه ای که ممکن است پایان امسال باشد یا اوایل سال 95 ما ممکن است با حل برخی از موارد و چالش های مهم اقتصادی یک دوران طلایی دیگری همچون سال 92 را در بازار تجربه کنیم هرچند که نیمه دوم سال 94 باتوجه به اینکه اقتصاد درگیر ساخت پیشینه حرکت صعودی بورس است در همین مدت هم سود بورس قابل رقابت با سپرده بانکی خواهد بود.

به تامین سرمایه آمدم تا کارهای ناتمامم در بورس را تمام کنم

خواجه نصیر با اشاره به علت تصمیم جابجایی جایگاه کاری خود از مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس اظهار داشت: در زمان اتخاذ تصمیم به جابه جایی گزینه های مختلفی برای کار داشتم اما علت حضور در یک شرکت تامین سرمایه به این دلیل است که من اعتقاد دارم تامین سرمایه های ما باتوجه به سبد گسترده فعالیت هایی که دارند تقریبا همه کارهایی که در حوزه اجرایی و فعالیت های بازار سرمایه می توان انجام داد در این شرکت ها انجام می گیرد.

حال چه در بحث توسعه سرمایه گذاری یا چه در بحث توسعه سرمایه گذاری عمومی و یا در بحث افزایش فعالیت در بازار سهام یا فعالیت در بحث تامین مالی شرکت ها و ...

حتی اعتقاد دارم در صورت تعامل خوب تامین سرمایه با سازمان بورس می توانم حتی بخشی از وظایفم در سازمان بورس همچون ابزار سازی و تولید ابزار های جدید را می توانم اینجا گسترش بدهم.

دو رویکرد اساسی خواجه نصیر در تامین سرمایه آرمان

براین اساس از روزی که وارد این شرکت تامین سرمایه شدم دو رویکرد اساسی را دنبال کردم بطوریکه رویکرد اول این بود که سعی کردم فعالیت های تأمین سرمایه را در حوزه کاری که از قبل انجام می گرفت گسترش بدهم که طی دو ماه اخیر که من شروع به فعالیت کردم بیش از 8 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت منتشر کردیم در قالب سندیکا و برای افزایش این رقم تا 2 برابر طی 3 ماه آینده برنامه داریم.

صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت گنجینه آرمان شهر را از رقم 500 میلیارد تومان در تاریخ 94.03.10 به 1700 میلیارد تومان رساندیم و 1200 میلیون تومان منابع جذب کردیم و از چهارمین صندوق فعال بورس به دومین صندوق بزرگ بورس از لحاظ اندازه و مقدار رسیدیم و صندوق را به لحاظ ساختاری تقویت کردیم بطوریکه نقدشوندگی صندوق افزایش پیدا کرد، دوره صدور و ابطال کوتاه تر شد به صورتی که عمده وجه ابطال سرمایه گذار در روز درخواست ابطال توسط شعب بانک شهر به وی پرداخت می گردد و به عبارت دیگر این دوره بروز شد و منابع نیز در اختیار سرمایه گذاران قرار گرفت و همچنین سود را بصورت ماهیانه پرداخت کردیم که سود تیر ماه صندوق مزبور به سرمایه گذاران معادل 23.4 درصد سالیانه بوده است. 

صندوق گنجینه آرمان را جایگزین مناسب خدمات سرمایه گذاری بانکی می کنم

اما از همه مهمتر امروز سرویسی را در صندوق سرمایه گذاری ابداع کردیم که می توانیم ادعا کنیم این سرویس قابل رقابت با سود سپرده هایی است که بانک ها می دهند و قصد داریم آن را تا سطح خدمات الکترونیک پشتوانه حساب های بانکی گسترش دهیم. در آینده این صندوق ها همانند یک حساب سپرده بانکی نقد شونده، در دسترس و به لحاظ خدمات الکترونیکی قابل رقابت با سپرده بانکی خواهد بود بطوریکه سرمایه گذار صندوق سرمایه گذاری ما بخشی از خدمات حوزه پرداخت، خرید، انتقال وجوه و جابه جایی را همانگونه که از طریق عابر بانک در اختیار خواهد داشت در اینجا نیز دارا باشد.

در رویکرد دوم در حوزه ابزار سازی اعتقاد دارم که باید کارهای زیادی انجام شود که ما آنها را شروع کردیم چراکه توسعه ابزار های جدید برای یک شرکت تامین سرمایه یک رویکرد استراتژیک است چون در وهله اول این توسعه هزینه بر است و می تواند درآمدی نداشته باشد خصوصا برای یک شرکت تامین سرمایه که راه های ساده تری برای پول درآوردن دارد به هر حال رییس یک بنگاه سرمایه گذاری ترجیح میدهد در جایی سرمایه گذاری کند که سود بهتری بدست بیاورد.

خواجه نصیری خاطر نشان کرد:اعتقاد دارم یک بخش مهم شرکت های تامین سرمایه شناساندن بازار سرمایه به مردم است که در حال حاضر چندان به آن اهمیت داده نمی شود چراکه ما بخشی از سود هایی را که بدست می آوریم باید صرف توسعه این بازار کنیم تا به بازار سهام ما هم کمک بشود.

در همین راستا ما پروژه هایی مثل صندوق های سرمایه گذاری مخاطره پذیر برای حمایت از پروژه های دانش بنیان، صندوق های زمین و ساختمان و صندوق های پروژه را در دستور کار قرار دادیم و با جدیت دنبال راه اندازی آنها هستیم و برخی پروژه ها برای تنوع صندوق های با درآمد ثابت را نیز در برنامه داریم و در کنار این موارد طراحی اوراق تامین مالی صنایع خاص را نیز دنبال می کنیم.

آغاز مهر بورس از مهر ماه/ سال 92 دیگری در راه است/ پایان دوران رکود و افرایش دو درصدی تورم/صندوق گنجینه آرمان را جایگزین مناسب خدمات سرمایه گذاری بانکی می کنم/ آتشفشان بورس فوران خواهد کرد

500 میلیارد ریال نقدینگی بالقوه در راه بورس

وی در پایان گفتگوی خود در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه شما سال ها متولی بازار و مدیر واحد بورس ها و بازارهای سازمان بورس بودید حال امروز به عنوان مدیر عامل یک شرکت تامین سرمایه برای کمک به بازار سهام چه اقدامی کردید؟گفت: من بارها به این موضوع فکر کرده ام و قصد دارم در بخش فرهنگ سازی، بازاریابی و مارکتینگ به عنوان یک وظیفه فعالیت کنم و صندوق های با درآمد ثابت را برای ورود بخشی از نقدینگی به بازار سهام تجهیز کنم چراکه در حال حاضر کل نقدینگی صندوق های با درآمد ثابت ما در کشور بیش از 100 هزار میلیارد ریال است که اگر 5 درصد آن به بازار سهام تزریق شود می تواند بازار سرمایه را دچار تحول کند کما اینکه این رقم برای صندوق و سودآوریش مشکل ساز نخواهد بود. برای محقق شدن این مهم نیاز به برخی بسترسازی های فنی و مقرراتی داریم که به مخض مهیا شدن امکان تزریق نقدینگی وجود دارد.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
کارگزار
Germany
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۱
در 5 سال پیش قبل از سال 92 یعنی از سال 87 تا 92 شاخص یک الگوی 5 موجی را تشکیل داده بود که در مهر ماه 92 در موج صعودی 3 بودیم طبق اعداد فیبوناچی هدف موج 3 محدوده 74000 تا 75000 واحد بود و اهداف بعدی 86000 بود ، پس رشد سال 92 هیچ ارتباطی به دولت وقت نداشت و در هر صورت این رشد انجام میگرفت ، حال شاخص کل همچین الگوی دهان سوزی ندارد که تبلیغ میشود ، 2 سال دیگر شاید یک تکانی بخورد
کارگزار
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹
حضراتی که منفی داده اند ، من یک سوال از آنها دارم . اگر رشد بورس ربطی به دولت وقت دارد چرا در حال حاضر اینگونه نیست ؟ چرا بعد از انجام توافق هسته شاخص بورس 3000 واحد ریزش کرده و از دی ماه 92 30000 واحد کاهش پیدا کرده ؟ این الگوها را نیزا کسانی که با تکنیکال آشنایی دارند میتوانند در چارت ها ببینند
گفته من نیست الگوی 5 ساله تشکیل شده بود
محمد
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۳
جناب کارگزار
دلیل کاهش بورس در این یک سال و نیم افت مداوم سود شرکت ها است درحالی که بازار انتظار رشد ان را داشت. دلیل کاهش سود هم به تصمیمات بودجه ای دولت و مجلس برمی گردد. به همین دلیل است که بعد از توافق هم بازار منفی ماند. دولت فعلی قرار بود منجی اقتصاد باشد ولی دولتی کاملا سیاسی و غیر اقتصادی است که کاملا رویه اش ضدخصوصی سازی و مصادره سود شرکت ها است. نرخ خوراک و بهره معادن و تعرفه گمرک و مالیات را ببینید. چه کسی از دولت جدید خیر دیده؟ وزارت نفت شرکت ها را فروخته و پولش را گرفته حالا می گوید بیخود فروختیم و نرخ خوراک را چندبرابر می کند و قراردادها با حفاری را لغو می کند و مجبورشان هم می کند فروش را به نرخ دولتی انجام دهند. وزارت صنعت علنا به خودروسازی می گوید با فلان شرکت فرانسوی قرارداد نبند وبا این که ما می گوییم قرارداد ببند و نرخ هم نباید بالا ببری. به مصرف کننده هم می گوید مجبوری همین کالای بی کیفیت را با دو برابر قیمت جهانی بخری. بهره مالکانه تعیین می کند و هرچه سود معدنکاران است می بلعد و برای فروش هم مجبورشان می کند همان نرخی که دستور می دهد بفروشند. به سیمانی ها و غذایی ها و دارویی ها اجازه نمی دهد به نرخ ازاد محصول بفروشند و سیاست دستوری دارد. بانک ها و موسسه های پول شو و وصل به نهادهای انتصابی قدرتمند ، بانک های قانونی را در رقابت پول زیان ده کرده اند. خود بانک های دولتی و شهرداری و نظامی مستقیم و غیرمستقیم امتیاز از دولت می گیرند. در نهایت به جای حذف مالیات از شرکت ها و بنگاه ها در شرایط رکود و تحریم، مالیات ها چند برابر شده اند.
اگر این دولت همان دولت تدبیر و امید بود و اگر دولت ضدسرمایه و ضدبورس نبود امروز شرکت ها سوداورتر بودند و شاخص بسیار بالاتر بود و تحلیل تکنیکال هم یک چیز دیگری می گفت!
تحلیل چرت
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۸
..بورس ایران اصلا با تحلیل جلو نمیرود..همش داستانه .. 90 درصد معاملاتم را با تحلیل سهم و شاخص خریدم..بخدا همش دروغ در اومد وزیان سنگین دیدم....
قندی
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
فقط سهمهایی قابلیت رشد بالا را دارند که در مدت 2 سال کذشته همواره با افت روبرو بوده اند. مانند سهام شرکتهای قندوشکر
کارگزار
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
آفرین آقا محمد همین است . آیا رونق در فضای کسب کار اتفاق افتاده که بورس و صورت های مالی شرکت ها سود ده شوند ؟ پس چرا آغاز مهر بورس از مهر شروع میشود ؟
ندا
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸
جالبه همه میان به بورس فحش میدن
بغد بورس نیوز نظر سنجی میذاره بیشترین رای رو سرمایه گذاری در بورس میاره.این معنیش اینکه هنوز به بورس امید دارین
پس انقدر فحش ندین
ناشناس
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
آقای محمد یه جوری میگی نرخ خوراک رو برد بالا و بهره مالکانه رو افزایش داد انگار دولت خودش قانون گذاره !

اینا که مصوبه مجلس بود . خودتون هم دیدین که چه داستانی راه افتاد تو مجلس وقتی نوبخت گفت خوراک بالای 7 سنت مدنظر ما نیست .
توکلی داشت خودشو میکشت و میگفت پتروشیمی ها هزار میلیاردی سود میکنن . حالا بیاد سود هزار میلیاردی رو نشون بده !
ناشناس
سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲
دوستان این سیاست دولته که برای جلوگیری از تورم پول مردم رو توی بورس و بانک و....گیر انداخته. الان باید سراغ سهمهای کوچک توی بورس رفت .شرکتهایی که با یکی دو میلیارد پول صف خرید میشن و به قیمت ذاتی خود میرسند.
ناشناس
سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶
درحال حاضر قیمت سهام برخی شرکتها به اندازه ای پایین اومده که باید خریدکرد.قبل از مهر انفجار رخ میده.
کارگزار
سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۸
دوست عزیز که میگوید نرخ خوراک کار مجلس است باید بگویم سخت در اشتباهی نرخ خوراک پیشنهاد دولت بود چون توان فراهم کردن بودجه را نداشت . بودجه را دولت مینویسد و درآمدها و خرج کرد هارا حساب میکند و می گوید انقدر باید از خوراک درامد داشته باشیم
خودم
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۶
چيزي كه مشخصه سرمايه گذاري تو اين بورس براي مردم معمولي مثل مسابقه فوتبال مالديو با ارژانتين هست پيروزي ممكنه اما بسيار سخت و دور از دسترس هست چون ارژانتينيها بلدن مسابقه رو چجوري و به كدوم سمت هدايت كنن.
سهامدار
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰
به امید خدا
گوش شیطون کر
ناشناس
Germany
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹
والله بالله تالله تا اینها هستند بورس تکان نمیخورد
پارسی
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۰
بورس تکان خواهد خورد ولی پایان بهمن وابتدای اسفند اونم فقط 3هفته انتخاباتی/تا اون تاریخ هم فقط هفتگی نوسانگیران حکومت میکنند
خودم
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۵
چيزي كه مشخصه سرمايه گذاري تو اين بورس براي مردم معمولي مثل مسابقه فوتبال مالديو با ارژانتين هست پيروزي ممكنه اما بسيار سخت و دور از دسترس هست چون ارژانتينيها بلدن مسابقه رو چجوري و به كدوم سمت هدايت كنن.
امینی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۹
آقای خواجه نصیر دی ماه سال 92 فرمودند که بورس 30 درصد ریسکش بیشتر شده و از فرداش بورس سقوط کرد و این علت و علل دیگر دست به دست هم بورس رو قرمز پوش کردند.
بابک
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۶
در بخش از مطلب اشاره شده که آرمان 8000 میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر کرده به نظر میاد رقم 8000 میلیارد ریال است
سهامدار
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰
اول پولهایمان را از ضرر خارج کنید بعد هرکاری که خواستید بکنید.فوران کنید منفجر شود یا ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
یعنی اگر بگن این بورس میشه طلا من یکی در اولین فرصت . میرم پشت سرم هم نگاه نمی کنم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲
جناب مدیرعامل لطفا موارد ذیل را مد نظر قرار داده سپس تشویق به سرمایه گذاری در بورس نمایید:
1-سود حدود 26 درصدی بانكها
2-تصمیم گیریهای سیاسی و اقتصادی شتابزده دولت و مجلس و سایرین(بهره مالكانه ، نرخ خوراك ، خصوصی سازی به شبه دولتیها ، هدفمندی یارانه ها و...)
3-جابجایی سریع و حداكثر یك ساله مدیران دولتی
4-كنترل بسیار شدید قیمتها توسط سازمان حمایت از مصرف كننده و تولیدكننده
5-كاهش شدید قیمت نفت و محصولات پتروشیمی و نتیجتا عدم اجرای پروژه های عمرانی توسط دولت
6-صدور پروانه بهره برداری توسط وزارت صنایع بیش از حد ظرفیت مصرف داخلی
7-تخلفات شدید هیئت مدیره شركتهای بورسی در ارائه گزارشات سه ماهه و یك ساله
8-مشخص نشدن وضعیت هسته ای و رفع تحریمها و ریسك بالای سرمایه گذاری تا 10 سال آینده به دلیل اعمال بازرسیهای سنگین و ارائه گزارشات دو پهلو توسط آژانس
9-آشفتگیهای سیاسی منطقه
10-بی ثباتی در اقتصاد جهانی و نوسانات شدید آن
11-واردات بی رویه
محمود
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲
متاسفانه باید عرض کنم مصاحبه شنونده آرزوهایش را ابراز میکند کاشکی در عالم واقعیت چنین باشد که پیش بینی ها را برای مدت 2 ماه ادعا نموده
کاشکی ما برای هرادعایی حد اقل یک ادله محکم ومنطقی داشته باشیم تا باعث تقویت بازار باشد نه تخریب .

با تشکر از بورس نیوز بابت فرصت ایراد انتقاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴
اگه دلواپسان بگذارند. مثلا در نماد فملی در این دو روز فروشنده حقوقی بوده تا با این کار بازار را بهم بزند.
ناشناس
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴
دلواپسا اومدن تو تلویزیون به مردم گفتن بیاین تو بورس؟
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۶
متاسفم که کارشناسان و تجلیلگران سرمایه گذاران را به بیراهه میبرند 90 در صد از حقیقیها در ضرر 50 در صد میباشند.انشاالله اظهارات شما درست در اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۹
نود درصدی حقیق که در ضرر پنجاه درصدی هستند حتما بسیاری از ملاحضات بازار و ریسک گروه هایی که وارد میش وند و غیره را در نظر نگرفته اند..در ضمن الان نود درصد حقیقی ه نوسان گیر شدن برای همین در ضررند
ناشناس
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴
علی آقا شما بفرمایید ریسک پالایشگاهی ها در دی ماه 92 چقدر بود؟ شما بفرمایید کی فکر می کرد دولتی که برای انتخابات برای حمایت از بورس نماینده می فرسته با اهالی تالار صحبت کنه اصلا بورس رو به حساب نمیاره!
در ضمن کی فکر می کرد وقتی رئیس دولت وعده حمایت از بورس رو میده ظرف دو سه ماه بازار نابود بشه؟ اینا چه نوع ریسک هایی هستند شما تعریف علمی بفرمایید شاید ماها نمی فهمیم...
امين
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳
به اميد بازاري خوب بعد از 95
مسعود
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۲
به امید بازاری بورسی خوب بعد از این دولت (مرداد 96) !
ناشناس
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴
افرین به مسعود
رضا
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵
سهام دارن حقیقی فقط خرید کنید وکنار بذارید گول این منفی ها رانخورید قیمتها کف وافسانه ایست خواهید دید تمام این بازار خراب کن ها یک هدف دارند نا امید کر دن سهامدارن وجمع کردن سهامهیشان وبالا بردن ان همه میدانند قیمتها مفت است فقط خرید .سهام مانند فنری است که بیشتر از این جمع نمیشود . یک سهامدار فدیمی
محمود
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
با تشکر

بورس نیوز لطفا نظرات وانتقاد ها را کامل منعکس فرمایید در نوشته های من هیچ توهین واهانتی نبوده . بلکه واقعیت ابرازی از مصاحبه شونه بوده شما به گذشته مصاحبه های ایشان در سایت های خبری وغیره مراجه فر مایید هیچگونه ادعا واعتراضی نمیتواند داشته باشد

باز هم تشکر
ناشناس
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۶
منم بارها به همین مشکل برخوردم . پیامهایی که ناسزا گفتن منتشر میشه ولی تحلیلهای منطقی نه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
ولی من قول میدهم که صد سال دیگر حتما وضع طور دیگری خواهد بود فقط باید سهامداران ایرانی کمی تامل کنند
hosein
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷
عزیزمن با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه منکه همه ی سهام خودمو با ضرر فروختم رفتم زمین خریدم سرمایه گذاری فقط رو خاک
کارشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۹
خوشم می اید که همه چشمشان را به توافق دوخته اند .مسئولین به جای اینکه چاره اندیشی کنند دارند خیال بافی میکنند . ا
رضا
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
وعده سال 95 داده شده است. احتمالا در سال 95 بورس منتظر نتیجه انتخابات آمریکا می شود تا ببیند دموکرات ها می مانند یا نه؟
مجید
United States of America
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷
متاسفانه شرکت های بورسی حیات خلوت مخارج دولت شده، سوای بالا رفتن نرخ خوراک پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، بهره مالکانه و مالیات بر ارزش افزوده، روند جدیدی نیز گریبانگیر شرکت های بورسی شده و آن اینکه در قبل و بعد از پرداخت یارانه و سفرهای خارج و استانی و یا پرداخت بدهی های دولت بورس شروع به ریزش می کند، یعنی ۸۰ درصد سهام شرکت ها در دست دولت و شرکت های دولتی است، که با یک حساب چند انگشتی می توان به این نتیجه رسید که شرکت های بورسی دیگر توان پرداخت سود را نه تنها در حد بانکها ندارند و نخواهند داشت بلکه جای امنی برای سرمایه گذاری نیست بلکه محل اتلاف سرمایه هاست.
علی
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
در هیچ نمادی دولت فروشنده نبود..مگر برخی حقوقی برای تامین نقدینگی مورد نیاز که طبیعی است..فقط بحث بحث عدم ورود نقدینگی است نه هیچ چیز دیگر...
تحلیگر
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
.



به نظر من لغو تحریم ها به صورت تدریجی در صورت های مالی 95 و 96 خودش رو نشون میده و خیلی هم خوبه چراکه موج پنج فعلی حداقل تا سال 96 طول می کشه .


*****

ضمنا امروز بازار یک اصلاح کوتاه داشت از دوشنبه مجددا نماد ها خصوصا گروه های پر طرفدار مثل خودرو برمی گردند .

بنده امروز خکاوه خریدم .


.
هادی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
بورس ایران فقط برا حقوقیها خوبه ، من بعد از 10سال فعالیت مستمر در بورس و از دست دادن بهترین فرصتهای عُمرم و زندگیم نهایتا چند روز پیش مانده پولم رو برداشتم و از بورس خارج شدم . ای کاش زمان به عقب برمیگشت و من ثانیه ای از عُمرم را در بورس نمیگذاشتم .
دوستان وقت خود را بورس هدر ندهید هیچکس بفکر شما نیست !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
دولت فقط اعتقاد به این داره که باید با بالا بردن شدید سود بانکی و به هر قیمتی تورم را بیاره پایین.
که بالا بردن شدید و عجیب سود بانکی (بیشتر از 2 برابر تورم) موجب پارک شدن پولها در بانکها شده و باعث عمیقتر شدن رکود و بیکاری و تعطیلی تولید شده.
چون هیچ فعالیت مولدی نیست که به اندازهء 30% سود داشته باشد آنهم بدون ریسک و فعالیت درصورت ادامهء روند فعلی چرخ اقتصاد و تولید که درحال یخ زدن هست بکلی می ایستد که به نظر تا آخر دولت روحانی(2-6 سال) وضع همین خواهد بود!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
وقتی بانکها سود 28%ی میدن چرا باید تو بورس ریسک کنیم و هر روز با استرس و اضطراب اخبار را چک کنیم ؟ درحالیکه دولت و بانک مرکزی نشان داده علاقه شدیدی به بالا بردن سود بانکی داره .
بورس تازه اگر رشد هم بکنه چقدر قراره یکساله سود بده؟ 30%!؟ تازه ممکنه سقوط هم بکنه تو این مملکت هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست. گاها" اتفاقات معکوسی میافته مثلا" بعد از توافق دلار بجای ارزان شدن گرانتر شد یا بورس سقوط کرد یا.....
ناشناس
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴
کدوم 28 درصد ؟ کجا 28 درصد میده ؟ سیایت دولت به سمت پایین اوردن سود سپرده حرکت می کنه نه افزایش , منتظر 18 درصد باشید .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
دولت کسی را به زور نبرده تو بورس.
بازنده ها خود مقصرند.
در کنار بورس سود بانکی با 28% سود هم بود. مشکل ما اینکه طمعکاریم و وقتی ضرر میکنیم دنبال کسی هستیم که تقصیرا را بندازیم گردنش.
ناشناس
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸
درسته دولت هیچ کس رو به زور به بورس نیاورد بلکه با وعده های دروغین اونا رو به بورس دعوت کرد بعد یاد حباب و ترکوندن اون افتاد بعد آمار داد نقدینگی و سرعت رشدش کاهش داشته بعد گفت تورم کم شده بعد.. بازم بگم یا هنوز خوابی... راستی یه سوال چرا چین این همه داره از بورسش حمایت می کنه؟ نکنه دولت چین سهامداراشو به زور برده توی بورس ....
لاماسیا
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
#استراتژی‌های سرمایه‌گذاری ----------------------بنده حاظرم سوار خر بشوم اما سوار ماشین نمی شوم------------------- با سلام.در این چند روز اخیر خیلی صحبت است از ورود شرکت های خارجی به ایران برای تولید ماشین.اما با این اوصاف بنده برای حمل و نقل ام حاظرم خری را بخرم و با ان جابه جا شوم ولی سوار ماشین های بی کیفیت و گران و تولید خارجی نمی شوم.چرا بعضی ها فکر می کنند که ورود چنین شرکت هایی خوب است.اگر شما فکر می کنید این شرکت ها باعث کیفیت می شود اگر شما فکر می کنید و علاقه دارید که خارجی ها بیایند و رئیس شما شوند اگر شما فکر می کنید که ما مانده این خارجی ها هستیم.اگر شما فکر می کنید که بیگانه ها را برای خودتان کسی کنید. اگر فکر می کنید سوار ماشین خارجی هنر است و افتخار.این ها همه برای بنده خاری و ننگ و ذلت است.چرا این طور فکر می کنید.بیگانگان را رها کنید و به نیروی داخلی تکیه کنید.بس نبود خاری تحریم ها که تورم را 1000 برابر و ماشین ها را چندین برابر کرد .تفکرتان را عوض کنید .این طور تفکر بهترین حالت برای بیگانگان است .ان ها از خوداشان است که شما این طور فکر کنید .کمی متکی به خودتان باشید.خودرو ملی پس چه شد؟کجا رفت خودرویی ملی ؟بنده به هیچ عنوان حتی 1 ریال هم در این صنعت سرمایه گزاری نمی کنم و سرمایه گزاری در این صنعت را برای خودم خاری بیش نمی دانم .برخیزید و به خود بییاید .ما ایرانی ها بهترین های علمی و دانش بودیم. حال چرا عادت کردید جیره خور یک مشت غربی .استعمارگر شوید
امیر
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳
با سلام
دولتی ها بهتر است هر چه سریعتر در یک حالت فوق العاده به وضعیت صنایع رسیدگی کنند . صنایعی که در کشور دارای مزیت نسبی هم بوده اند شامل پتروشیمی ها و سنگ آهنی ها و فولادی ها به واسطه شرایط جهانی و سیاست های دولت در حال تبدیل شدن به شرایط شرکت های نساجی هستند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
من از مدت ها قبل دارم میگویم نه این مملکت اینده ای دارد و نه بورس ان
ان هم به دو لیل
اول مسله سیاست بازی و جناح بندی های سیاسی در ایران و به خصوص حساسیت در سیاست خارجی
و دوم به خاطر سو مدیریت وحسادت ها و اختلاس ها پس بطور کل بورس را در ایران فراموش کنید مگر انهایی که قصد سپرده گذاری و سرمایه گذاری در بلند مدت را دارند که ان هم با ریسک بسیار بالا همراه است با تشکر
ناشناس
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۹
ویا برای نوسان گیری و فوری خارج شدن از بورس تا متحمل ضررهای بیشتر نشوند
هادی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
لطفا بچه ها نظر ندهند.
alli
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۰
اگر دولت بخواهد از بورس حمایت کند میتواند و بورس به روزهای خوبش بر میگردد ولی دولت در عمل نشان. داده که نمی خواهد از بورس حمایت کند دلیل ان هم این است که بانکها در املاک وساختمان سازی سرمایه گذاری کرده اند و منابع آنها در بخش املاک قفل شده است آنها منتظر هستند تا مسکن از رکود خارج شود تا بتوانند املاک خود را بفروشند پس تا آن موقع جلوی رشد بورس را میگیرند تا بعدا بتوانند در قیمتهای پایین وارد شوند کسانی که این اواخر در بورس بوده اند دیده اند که همیشه شروع ریزش ها ومنفی شدن بازار از بانکی ها ومخصوصا بانک صادرات است این دلیلی برای نظرات من است آنها چون سرمایه کافی برای ورود به بورس ندارند و از طرفی نمی توانند از بازار بورس چشم پوشی کنند بورس را منفی نگه می دارند تا وقتی که سرمایه های آنها آزاد شود
alli
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۲
اگر دولت بخواهد از بورس حمایت کند میتواند و بورس به روزهای خوبش بر میگردد ولی دولت در عمل نشان. داده که نمی خواهد از بورس حمایت کند دلیل ان هم این است که بانکها در املاک وساختمان سازی سرمایه گذاری کرده اند و منابع آنها در بخش املاک قفل شده است آنها منتظر هستند تا مسکن از رکود خارج شود تا بتوانند املاک خود را بفروشند پس تا آن موقع جلوی رشد بورس را میگیرند تا بعدا بتوانند در قیمتهای پایین وارد شوند کسانی که این اواخر در بورس بوده اند دیده اند که همیشه شروع ریزش ها ومنفی شدن بازار از بانکی ها ومخصوصا بانک صادرات است این دلیلی برای نظرات من است آنها چون سرمایه کافی برای ورود به بورس ندارند و از طرفی نمی توانند از بازار بورس چشم پوشی کنند بورس را منفی نگه می دارند تا وقتی که سرمایه های آنها آزاد شود
ناشناس
Oman
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۷
بورس تا زمان روحاني رشدي ندارد با ورود احمي نژاد در سال 96 به رياست جموري بورس مثل بمبي منفجر خواهد شد انشاالا
محمد
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹
این دولت دولت بدی بود اما احمدی نژاد فاجعه بود. هردو عوام فریب و ضد اقتصاد اما احمدی صدبرابر بدتر. سرمایه داری در این مملکت در دولت و مجلس نماینده ندارد.
معلم
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۳
اگه دولت حمایت کنه چرا که نه
حتما بازار خوب میشه
محمد
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸
حمایتی در کار نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۰
من در شاخص 75000خارج شدم خداروشکر که سرمایه زخم خورده خودم رو نجات دادم وبه وعده ووعیدها توجه نکردم
ناشناس
United States of America
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳
بروبچه جان _تواین مملکت هیچ برنامه ای شکل نمی گیرد اینجا فقط دزدی دروغ وریاءکاری وجود دارد سهام وغدیر به قول سازمان بورس یکی ازبهترین ها طبق آمار بورس هست یکسال پیش خریدم ودرنهایت با ضرر 60% خارج شدم
تمام سرمایه 15 سال دود شد رفت توهوا
ایران بهشت خلافکاران است
ناشناس
United States of America
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۴
سایت وانجمن بورسی طوری فیلتر شد که با فیلتر شکن هم باز نمی شود ،سایتی که سهامداران اظهار نظر درمورد سهامشان می کردند بنظرم ازاتشار خبر های بدی جلوگیری کردند نظیر تعدیل سنگین منفی سهام های نفتی و... عجب اشتباهی کردم تو یکسال اخیر فقط استرس وضرر شدیدداشتم خدا لعنت کند باعث وبانی اش را که ما را گرفتار این بازار مکاره کرد
كلاه قرمزي
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۷
چند روز پيش در همين سايت كارشناسي اظهار فضل نمودند كه بازار از مرداد ماه خوب ميشود كه من در جواب ايشان عرض كردم حدود دو سال است كه اين به اصطلاح كارشناسان در هر ماه وعده ماه بعد را ميدهند ،اكنون اكثر شركتها گزارشهايي را كه داده اند با تعديل منفي همراه بوده ، پالايشگاهها مبهم ، معادن تو هوا ، پتروشيميها حيران ، خودرويها سرگردان ،سيمانيها نيمه تعطيل ، و..... دولت بي خيال بورس، حالا خودتان قضاوت كنيد كه در چه ماهي بورس خوب ميشود؟ شانسي سهم پرپتانسيل و بنيادي را بخريد و با يك سود كم از ان خارج شويد و به حرف هيچكدام از اين كارشناسان هم اهميت ندهيد.در صف فروش بخريد و در صف خريد بفروشيد.
امیدی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۹
یعنی یک حباب دیگردر پیش داریم؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۸
بورس برای این دولت ابزاری جهت کنترل سرمایه های مردم است به همین خاطر فکر سودهای شارپی را در اینده از ذهن خود پاک کنید
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۹
بورس و تولید را این دولت بی خجالت و با کمال افتخار نابود کرد. آنهم برای منافع شخصی هوادارانش در بازار املاک و بازگشت به بانک محوری بیست سال پیش با سودهای ربوی سنگین. تنها برای دلالان فردوسی تولید مهم نیست که گویا این دولت هم با اصرار بر بالا نگه داشتن نرخ سود بانکی و مهار بورس دست کمی از آنها ندارد!
ماشلا
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
این شرکت فاسمین اسم شرکت بزرگ روی را خراب کرده شرکت کروی بهترین سهام زنجان است ما همه افتخار می کنیم شرکت رزی مدیر عامل خوبی دارد چون که به فکر شرکت است خدا همه زحمت کشان را نگهداری کند متشگرم سرکت روی زنجان خدا رهبر عزیز مان را حفظ کند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
آقا سرکوب بازار سرمایه تا کی؟!
پول دو سال پیش من رو بدید برم ممنون میشم
سهامدار
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
به نظر من اگر روزي دوباره تمام مولفه هايي كه موجب رشد بورس مي شود ايجاد شد. و رشد بورس اغاز شد بايد عدد شاخص كل رو تغيير بدهند. چون اين عدد شاخص 60 هزار تا 90 هزار حسابي حساسيت زا شده و بار رواني زيادي ايجاد مي كنه مثلا به نظر من بايد شاخص رو يك يكان كاهش دهند و از 6 هزار شروع بشه كه اگه مثلا 50 درصد رشد كرد. وحشت و بار رواني نزديك شدن به 100 هزار و غيره تو حقيقي و حقوقي ايجاد نشه.
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۷
به تامین سرمایه آمدم تا کارهای ناتمامم در بورس را تمام کنم . این یعنی چی ؟