معاون علمیفناوری رئیسجمهور معتقد است که مقاومت در برابر شکلگیری و رشد استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان، پیامدی جز ورود خارجیها به همراه ندارد و «تلگرام» را مثالی از این ماجرا میداند.
سورنا ستاری گفت: «مدیریت کشور در حال حاضر به این نتیجه رسیده که اگر بخواهد در مقابل این بچهها مقاومت کند، باید به خارجیها اجازه ورود به کشور را بدهد.
من این را در کنفرانس بانکداری هم گفتم. اگر جلوی دیجیکالا را بگیرید، آمازون وارد خواهد شد. اگر جلوی آپارات را بگیرید، یوتیوب وارد خواهد شد. اگر جلوی کافه بازار را بگیریم، پلیاستور اینجاست.
به گزارش خبرآنلاین، ستاری اضافه کرد: تلگرام حاصل بیعرضگی خودمان است. نمیشود یک اپلیکیشن خارجی در کشور راستراست راه برود و اپلیکیشن داخل تا خواست کاری بکند، فلان دادگاه یا سازمان، احضار و بازخواستش کند. این در شورای عالی فضای مجازی خیلی وقت پیش بحث شد و در شب عید هم مصوبهای در قوه قضاییه به تصویب رسید که تعاملات قانونی را در این زمینه تسهیل میکند.»
برچسب ها :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
)فرار رو به جلو یعنی چه ؟؟من نمی دانم ؟؟؟اپلیکیشن داخلی اگر برمدار قوانیین موجود پیش برود کسی با او کاری دارد ؟؟؟؟؟این نخبه هایی که شما هر ساله پولهایزز کلانی را بین انها توزیع می کنی (برچه اساسی بماند )دقیقاًدارند چه می کنند ؟؟؟
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه