مدیرعامل ذوبآهن درباره انتشار 300 میلیارد تومانی اوراق سلف در سال 97 به بحران تامین آب در سال 96 اشاره کرد و گفت: این بحران در سال جاری، بهخصوص در خرداد ماه ادامه پیدا کرد و بحرانی شد، بهطوریکه این شرکت را به مرز تعطیلی کشاند که با همکاری استانداری دوره بحران پشت سر گذاشته شد.
به گزارش بورسنیوز، منصور یزدیزاده، انتشار اوراق سلف، تهاتر بدهیها، پیشبینی سود هر سهم سال ۹۷ و انتظار از دولت برای فروش ارز صادراتی را ازجمله چالشهای پیش روی این شرکت در سال جاری دانست و گفت: فرایند تولید فولاد در ذوب بهصورت کوره بلند و در فولاد به شکل کوره قوس الکتریکی و دیآرآی است که از این طریق یارانه گاز و برق دریافت میشود.
وی درخصوص پیشبینی میزان تولید این شرکت افزود: در سال گذشته میزان تولید ۲.۲ میلیون تن بوده و در افق ۱۴۰۴ رسیدن به ۶ میلیون تن تولید در دستور کار قرار گرفته است. بر اساس آخرین تعدیل در برنامه بودجه سال گذشته، عملکرد تولید کک منفی یک درصد، چدن مذاب منفی ۰.۴ درصد و شمش آماده منفی ۲ درصد است.
منصور یزدیزاده، یکی از نقاط بحرانخیز برای هر شرکت را مواد اولیه دانست و گفت: یکی از مشکلاتی که در ذوب وجود دارد، مدیریت منابع اولیه است و میزان سرانه تولید فولاد نیز ۱۵۶ است که عدد خوبی نیست و انتظار میرود با افزایش تولید رو به افزایش رود.
مدیرعامل ذوبآهن به تشریح عملکرد سال گذشته این شرکت پرداخت و به حجم معاملات ذوب در بورس اشاره کرد و گفت: این شرکت در سال گذشته پس از فولاد مبارکه و سایپا در رتبه سومین شرکت برتر بورسی قرار گرفت و برنامه افزایش سرمایه 80 درصدی از محل تجدید ارزیابی تجهیزات تولیدات نیز در سال جاری در دستور کار وجود دارد.
اخبار مرتبط
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
نظرسنجی
به نظر شما دولت چهاردهم باید کدام یک از موارد زیر را در اولویت کاری خود قرار دهد.