بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۶

استارتاپ ها موتور محرک رشد اقتصادی

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادارگفت: شرکت های استارتاپی که غالبا به جهت تکنولوژی و بهره وری پیشتاز هستند به عنوان موتور محرک رشد کشور و اقتصاد آن عمل می کنند .
کد خبر : ۱۷۹۹۹۷

به گزارش بورس‌نیوز، شاپورمحمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نقش تکنولوژی و دانش فنی را در بازار سرمایه بسیار قوی ارزیابی کرد و گفت: امروزه در بعضی کشورها معاملات الگوریتمی تا ۸۰ درصد معاملات را به خود اختصاص می دهند.

محمدی همچنین بازار سرمایه کشور را به لحاظ تنوع صنایع، شرکت های مختلف و از نظر سطح افشا بسیار مناسب دانست و افزود: این ویژگی‌ها فرصت خوبی برای شرکت‌های خارجی است تا در بورس کشور سرمایه‌گذاری کنند و هم‌اکنون نیز کدهای متعددی مربوط به سرمایه‌گذاران خارجی وجود دارد که امیدواریم در آینده توسعه بیشتری در این بخش داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های استارتاپی جایگاه بسیار ممتازی در بازار سرمایه کشور دارند؛ افزود: این شرکت‌ها گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری هستند و سرریز تکنولوژیک این شرکت‌ها می‌تواند به شرکت‌های دیگر که سرمایه‌محور هستند کمک کند لذا می‌توان گفت شرکت‌های استارتاپی که غالبا به جهت تکنولوژی و بهره‌وری پیشتاز هستند به عنوان موتور محرک رشد کشور و اقتصاد آن عمل می‌کنند .

دبیر شورای‌عالی بورس تصریح کرد: شرکت‌های استارتاپی می‌توانند با رشد مناسب برای سرمایه‌گذاران، بازده خوبی را ایجاد کنند سپس سرریز تکنولوژیک آنها که می‌تواند به مدرن‌سازی شرکت‌هایی که فعالیت‌های خود را سنتی و کلاسیک شکل داده‌اند، کمک کند لذا جایگاه استارتاپ‌ها در بازارسرمایه، جایگاه ممتازی است.

محمدی با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور همواره در کنار بازارسرمایه بوده و نقش حمایتی از این بازار داشته است، ادامه داد: فرابورس ایران ماموریت اختصاصی دارد که شرکت‌های استارتاپی را در بازار سرمایه جذب و آنها را فعال‌تر کند که با کمک معاونت علمی و فنی ریاست جمهوری، این هدف با قوت دنبال می شود .

وی با بیان اینکه اگرچه سرمایه دانش‌بنیان‌ها عموما کمتر از شرکت های سرمایه محور یا شرکت های سنتی است،افزود: با این حال تعداد دانش بنیان ها در بازار سرمایه رو به افزایش است و شرکت های زیادی نیز برای حضور در این بازار درخواست داده اند که درخواست آنها در دست بررسی است .

وی اظهار داشت: مقوله ای که در رابطه با شرکت های دانش بنیان بیش از دیگر مباحث زمان می برد، پی گیری ثبت این شرکت هاست البته امید می رود به سرعت تعداد این شرکت ها زیاد شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه برخی از این شرکت ها بر روی تابلوی معاملات حضور ندارند، ادامه داد: اما این شرکت ها در تولید نرم افزارهای بازار سرمایه و نوشتن الگوریتم های معاملات کمک می کنند که در مجموع می توان گفت که شرکت های دانش بنیان حضور بسیار خوبی در کشور و بازار سرمایه دارند.

محمدی با بیان اینکه اخیرا انتشار اوراق بهادار توسط شرکت های بورسی شتاب خوبی گرفته، افزود: ترجیح سازمان بورس و اوراق بهادار و بازار سرمایه، تامین مالی بخش خصوصی است اما طبق قوانین و مقررات، دولت هم تامین مالی مناسبی را از طریق بازار سرمایه انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته خودرویی ها و شرکت هایی که در حوزه فلزات اساسی فعالیت دارند، تامین مالی های بسیار خوبی از بازار سرمایه انجام دادند، به طوری که شرکت های خودرویی به تنهایی حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان از بازار سرمایه، جذب منابع داشتند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر