5700 تن گوشت مرغ در شهرستان بهار همدان
مدیر جهاد کشاورزی بهار گفت: طی ۶ ماهه نخست امسال ۵ هزار و ۷۰۵ تن گوشت سفید در شهرستان بهار تولید شده است.

به گزارش بورس نیوز، هوشنگ کرمی عنوان کرد: طی ۶ ماهه نخست امسال ۵ هزار و ۷۰۵ تن گوشت سفید در شهرستان بهار تولید شده است.
وی افزود: طی سال گذشته در واحدهای مرغ گوشتی فعال این شهرستان بیش از یک میلیون و ۷۷۶ هزار قطعه جوجهریزی انجام و گوشت سفید تولیدی روانه بازار مصرف داخل و خارج استان همدان شد.
این مسوول گفت: این میزان تولید حدود ۱۹.۲ درصد تولید استان همدان را شامل می شود و رتبه اول استانی را به خود اختصاص داده است.
کرمی اظهار کرد: در حال حاضر ۷۲ واحد مرغداری گوشتی فعال با ظرفیت یک میلیون و ۷۷۶ هزار قطعه و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر و تعداد ۴ واحد مرغ مادر گوشتی فعال با ظرفیت ۸۱ هزار قطعه و اشتغال ۲۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
اخبار مرتبط
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار:
ماشین کافی برای حمل عذای دام وجود ندارد رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار:
ماشین کافی برای حمل عذای دام وجود ندارد ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه