بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳
مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:

10 درصد از مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها است

10 درصد از مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها است و 90 درصد آنها هیچ ارتباطی با تحریمها ندارد مگر می‌شود که سطح دانش و تکنولوژی یک کشور را تحریم کرد.
کد خبر : ۱۸۷۱۰۵

به گزارش بورس نیوز، حمیدرضا احمدیان اظهار کرد: وزارت ارتباطات مسئول مستقیم توسعه کارآفرینی و کسب و کار نیست ولازم بود در این نشست مسئولین دستگاه‌های دیگر نیز حضور داشتند.

وی افزود: سطح فناوری و کیفیت دو بعد کارآفرینی کسب و کار در کشور هستند اما آیا کسب و کارهای ما این دو مورد را دارند؟ حرکت به سمت فناوری در کشورها فرمول خاص خود را دارند و بسیاری از کشورها بنا بر ضرورت خاص خود به سمت کارآفرینی و کسب و کارها می‌روند.

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در کشور ما هم اینک استارت آپ های زیاد شکل گرفته است و فارغ‌التحصیلان بسیاری از دانشکده‌ها به دنبال ایجاد استارت آپ‌ها هستند اما تنها به سمت عرضه توجه می‌کنند و به موضوع بازار توجهی ندارند که این امر منجر به شکست بسیاری از این شرکتها می‌شود.

احمدیان گفت: 10 درصد از مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها است و 90 درصد آنها هیچ ارتباطی با تحریمها ندارد مگر می‌شود که سطح دانش و تکنولوژی یک کشور را تحریم کرد.

وی ادامه داد: در سطح بین‌المللی شرایط وابستگی ایجاد می‌شود و با در اختیار داشتن تکنولوژی و دانش می‌توان کشورها را به خود وابسته کرد که در این شرایط حتی اگر تحریم نیز صورت گیرد دیگر کشورها نمی‌توانند رابطه خود را با ما قطع کنند؛ نمونه این امر وابستگی کشورها به نفت کشور است که با وجود تحریم‌ها میزان فروش نفت کاهش یافته اما قطع نشده است.

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در شرایط فعلی برای توسعه کسب و کارها مجموعه‌ای از مشکلات را داریم گفت: دانشگاه مدعی هستند که وارد فاز چهارم خود و کارآفرینی شده اند اما اگر این امر واقعیت داشت ما باید اکنون کمترین میزان نیاز به شغل و بیکاری را داشتیم.

احمدیان تصریح کرد: شرکتهای استارت آپی و نوپا در شرایط فعلی کشور ممکن است بعد از مدتی از بین بروند و جایی برای کار نداشته باشند بنابراین ما نیازمند شرکتهای بزرگی هستیم که مانند یک لوکوموتیو شرکت های کوچک و استارتاپی را به دنبال خود بکشند.

وی اضافه کرد: شرکتهایی که در کشور شکل می‌گیرند باید شرایط حضور در بازارهای بین‌المللی را داشته باشند و به اصطلاح صادرات محور و صادراتی باشند. بازاریابی و بازارسازی بسیار مهمترین نیازمندی های شرکتهای داخلی است که دولت می‌تواند در این زمینه بخش خصوصی را یاری کند.

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه صحبت‌های خود میزان زیاد فارغ‌التحصیل در کشور را فرصت دانست و گفت: وجود این حجم از فارغ‌التحصیل و ایده‌هایی که می‌توانند داشته ابشند و از طرفی نیروی ارزان قیمت کار در کشور مزیتی برای حضور در بازارهای بین‌المللی است که باید از این شرایط به درستی استفاده کرد.

احمدیان با بیان اینکه ما نیازمند تعریف زیست‌بوم اقتصادی خاص خود در کشور هستیم، گفت: براین اساس می‌توانیم شرکای بین‌المللی را نیز وارد کشور کنیم و براساس ظرفیت‌های خودمان کسب و کار داخلی را رونق بخشیم و باید توجه داشت که با کنار کشیدن از دیگر کشورها نمی‌توان رونق ایجاد کرد.

وی با اشاره به اهمیت همگرایی در اقتصاد کشور، عنوان کرد: اگر هر کسی قرار باشد پاروی خود را بزند و همگرایی نداشته باشیم به برنامه ریزی های انجام شده نمی‌رسیم.

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: صنعت نساجی و خودروسازی در حال حاضر به خوبی نفس نمی‌کشد و چالشهای خود را دارد که این صنایع نیازمند نوآوری‌هایی هستند تا حداقل بتوانند فضای موجود خود را حفظ کنند.


اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
از دوم اردیبهشت آغاز می شود؛

برنامه های آموزشی فین استارز پلاس

در فرابورس اتفاق می افتد؛

ثبت نام در فین استارز پلاس

در پی درخواست‌های مكرر مشتریان انجام می شود؛

پیش فروش محصولات ایران خودرو همزمان با دهه فجر

ارسال نظر
خبرنامه
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید:
نظرسنجی
به نظر شما دولت چهاردهم باید کدام یک از موارد زیر را در اولویت کاری خود قرار دهد.