اداره صنایع غذایی کشور توسط بخش خصوصی
به گزارش بورس نیوز، كاوه زرگران اظهار کرد: باوجود تحرکاتی که در سالهای گذشته برای حرکت به سمت خصوصیسازی و کوچکسازی اقتصاد دولتی در کشور صورت گرفته است، شیوه نادرست واگذاری شرکتهای دولتی به ایجاد سازمانها و شرکتهایی نیمهدولتی یا خصولتی و درنهایت به بزرگتر شدن اقتصاد دولتی در ایران انجامیده به طوری که در عمل خصوصی سازی در شکل درست آن صورت نگرفته است.
وی افزود: از سوی دیگر دولتهای مختلف به رغم اصل 44 قانون اساسی مبنی بر واگذاری سهام شرکتهای دولتی به بخش خصوصی عملا در برابر خصوصیسازی مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می دهند به صورتی که در لايحه بودجه سال 98 ناباورانه شاهد افزایش 50 درصدی بودجه شرکتهای دولتی هستیم.
رئيس كميسيون كشاورزي و صنايع غذايي اتاق تهران بیان کرد: صنایع غذایی ایران اما برخلاف بسیاری دیگر از صنایع کشور به طور کامل توسط بخش خصوصی کشور اداره میشود با این وجود عدم مشورت بخش دولتی با فعالان بخش خصوصی در سیاستگذاریهای مربوط به این حوزه چالشهایی را برای فعالان بخش خصوصی حوزه غذای کشــور به دنبال داشته که آثار آن در ســال جاری بیش از هر زمان دیگری بر صنعت و تولید کشور نمود داشته اســت.
زرگران تاکید کرد: فعالان حوزه کشــاورزی و صنایع غذایی بايد که با حضور هر چه فعالتر در پارلمان بخش خصوصی به عنوان خانه تشکلها که راه ارتباطی آنها با مقامات ارشد دولتی و خصوصی کشور است صدای واحد بخش خصوصی باشــند و در جهت کاهش عوامل آسیب زننده به تولید بخش کشاورزی و صنایع غذایی کشور حرکت کنند.
رئيس كميسيون كشاورزي و صنايع غذايي اتاق تهران گفت: یکی از راهها برای رسیدن به این هدف، که در سالهای گذشته هم از سوی نمایندگان بخش خصوصی کشور در اتاق بازرگانی دنبال شده است، نقد شرایط حال حاضر حاکم بر بازار محصولات کشاورزی و صنایع غذایی، تبعات ورود مستقیم دولت به زنجیره تولید محصولات غذایی و ارائه راهکار برای افزایش بهرهوری و گسترش فعالیتهای کشاورزی و صنعتی با توجه به ظرفیتها و محدودیتهای واقعی کشور برای استفاده هر چه بهتر از پتانسیلهای تولیدی است، زیرا صنعت غذا در ســالهای گذشته ظرفیتهای خود را برای ایجاد اشتغال و افزایش سهم در صادرات غیرنفتی کشور به اثبات رسانده است.