سرپرست معاونت اقتصادی و برنامهریزی سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد:
واگذاری نیروگاه گازی خلیجفارس به «شستا»
یکی از بزرگترین واگذاریهای دولت به تامیناجتماعی در قبال بدهی، هفته گذشته نهایی شد.
به گزارش بورس نیوز، یکی از بزرگترین واگذاریهای دولت به تامیناجتماعی در قبال بدهی، هفته گذشته نهایی شد.
هفته گذشته در جلسه مشترک سازمان تامیناجتماعی با سازمان خصوصیسازی، واگذاری صددرصدی نیروگاه برق خلیجفارس به سازمان تامیناجتماعی در قالب پرداخت بخشی از بدهی بیمه ای دولت، نهایی شد.
کارشناسان تامیناجتماعی، این واگذاری را از مهمترین واگذاریهای چند سال اخیر نامیدهاند و آن را یک موضوع مهم برای تامیناجتماعی قلمداد میکنند.
این نیروگاه با ظرفیت تولید بالا، در تامین برق جنوب کشور و پایداری شبکه نقش بسزایی دارد. نیروگاه گازی خلیجفارس به شرکت سرمایهگذاری تامیناجتماعی «شستا» واگذار میشود و پس از آن نسبت به عرضه سهامش در بورس اقدام خواهد شد.
حسین امیریگنجه، سرپرست معاونت اقتصادی و برنامهریزی سازمان تامین اجتماعی درباره این واگذاری بیان کرد: انتقال این نیروگاه، یکی از واگذاریهای مهم به سازمان تامین اجتماعی است. واگذاری این نیروگاه ۱۰ سال پیش به تصویب هیئتدولت رسیده بود، ولی دو ماده قانونی، مشکلاتی برای اجرای این مصوبه ایجاد کرده بودند.
وی افزود: مهمترین مشکل این بود که اگر اراضی این نیروگاه معارض داشته باشد، باید با هزینه سازمان تامیناجتماعی بهعنوان خریدار، مشکل معارض برطرف شود. مشکل دوم، درباره مستندات ۱۰ سال آن، داراییها، بدهیها و اسنادی بود که در تراز نهایی ارائه شده به سازمان خصوصیسازی ثبت شده باشد.
وی اضافه کرد: با پیگیریهای ما این مسائل حل شد و انتقال نیروگاه به سازمان تامین اجتماعی هفته گذشته نهایی شد. اکنون ارزش ریالی این واگذاری برای سازمان تامیناجتماعی سههزار میلیارد تومان است که برای سازمان یک ابزار مالی مهم تلقی میشود.
تخمین درآمد ماهانه ۱۰ تا ۱۵ میلیاردی نیروگاه خلیجفارس
در سالهای گذشته، در قبال پرداخت بدهی دولت به سازمان تامیناجتماعی و واگذاری شرکتهای بزرگ، تعدادی از آنها زیانده بودند و در واگذاریهای جدید، نخستین پرسشی که مطرح میشود، وضعیت سوددهی یا زیاندهی شرکت واگذارشده است.
امیری گنجه در اینباره گفت: به سوددهی رساندن یک شرکت، هنر مدیریت است و بسیاری از شرکتهای زیانده واگذار شده به تامیناجتماعی، با برنامهریزی شستا به سوددهی خوبی رسیده و از ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شدهاند. این نیروگاه را تازه تحویل گرفتهایم و دفاتر، وضعیت آن را خیلی شفاف نشان نمیدهند. ولی تخمین و پیشبینی ما این است که ماهانه ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان برای سازمان، منابع درآمدی داشته باشد.
اخبار مرتبط
ولتاژ ۲۰۰درصدی به سرمایه این شرکت برقی؛
اظهارنظر حسابرس درخصوص افزایش سرمایه آمد/ جبران مخارج سرمایهگذاریها رنگ گرفت
در 9 مردادماه سال جاری عرضه خواهد شد؛
تعیین زمان عرضه سهام پالایشی نفت اصفهان و تهران
ولتاژ ۲۰۰درصدی به سرمایه این شرکت برقی؛
اظهارنظر حسابرس درخصوص افزایش سرمایه آمد/ جبران مخارج سرمایهگذاریها رنگ گرفت
در 9 مردادماه سال جاری عرضه خواهد شد؛
تعیین زمان عرضه سهام پالایشی نفت اصفهان و تهران
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه