"زرین شهر" درصدر قرار گرفت/ صندوق "بیمه دی" بیشترین بازده سالیانه
به گزارش واحد تحقیق و مطالعات بورس نیوز، در این گزارش به بررسی نوسانات ارزش و بازدهی صندوقهای سرمایه گذاری با درآمد ثابت پرداخته شده است. اقلام اصلی مربوط به صندوقها را در جدول زیر مشاهده مینمایید. از جمله عناصر اصلی جدول زیر میتوان به آخرین ارزش صندوق ها، بازدهی ماهیانه و بازدهی یک ساله آنها اشاره کرد.
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت به بیش از ۲۳۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده که افزایش بیش از ۴.۰۰۰ میلیارد تومانی را نسبت به هفته گذشته نشان میدهد رشد ارزش این صندوقها نسبت به هفته قبل دو برابر شده است. یکی از دلایل اصلی ورود منابع مالی به این صندوقها را میتوان بازدهی منفی بازار سرمایه و انتقال بخشی از وجوه بازار سرمایه به حوزه امن صندوقهای با درآمد ثابت است.
پس از ارائه جدول، موارد اصلی به صورت جداگانه توضیح داده شده است:
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت در هفته کاری منتهی به ۲۸ مرداد ماه سال جاری به ۲۳۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
صندوق زرین شهر با ۳۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان به ترتیب ۱۳ درصد از کل منابع صندوقهای با درآمد ثابت را به خود اختصاص داده که پس از این صندوق، صندوقهای لوتوس پارسیان و ره آورد آباد مسکن با ۱۹.۳۰۰ و ۱۵.۰۸۰ میلیارد تومان بیشترین ارزش صندوقهای با درآمد ثابت را به خود اختصاص داده است. کمترین ارزش صندوقهای با درآمد ثابت نیز مربوط به صندوقهای نوین نگر آسیا، توسعه سرمایه نیکی و پیشگامان سرمایه نوآفرین با ۳۱، ۳۳ و ۹۷ میلیارد تومان بوده است.
• متوسط بازدهی ماهیانه صندوقهای با درآمد ثابت به ۱.۸ درصد رسیده که بیشترین بازدهی ماهیانه مربوط به صندوق پاداش سرمایه بهگزین و مشترک البرز با ۶.۳ و ۴.۳ درصد بازدهی است. کمترین بازدهی ماهیانه نیز مربوط به صندوقهای پیشگامان نوآفرین و داراالگوریتم با ۰.۱۸ و ۰.۳۷ درصد بازدهی است.
• بیشترین بازدهی سالیانه نیز مربوط به صندوق الماس بیمه دی با ۸۶.۱ درصد بازدهی و پس از آن صندوق توسعه سرمایه نیکی با ۷۳.۷ درصد بازدهی است. در حالی متوسط بازدهی سالیانه صندوقهای با درآمد ثابت به ۳۴ درصد رسیده است، صندوقهای امید انصار و زرین شهر با ۱۹ و ۱۹.۱۲ درصد بازدهی کمترین بازدهی سالیانه خود را به خود اختصاص داده اند.
• صندوق کمند و کاردان با ۲۰.۳۳۰ و ۱۵.۸۷۳ میلیارد ریال جذب منابع مالی بهترین عملکرد را از این حیث داشته اند. صندوقهای یکم کشاورزی و کوثر یکم نیز با خروج ۸.۵۰۰ و ۷.۳۵۰ میلیارد ریال خروج منابع مالی، بدترین عملکرد را از این حیث داشته اند.