افزایش قیمت تیغ دولبه برای شرکتهای لبنی
محمدرضا بنی طبا در گفتوگو با بورس نیوز درباره افزایش قیمت محصولات لبنی اظهار کرد: صنایع لبنی با توجه به افزایش مولفههای تولید طی یک سال و نیم گذشته با افزایش هزینه تولید روبه رو بودند اما قیمت محصولات مشمول قیمت گذاری از خرداد ۹۸ تا تیر ماه ۹۹ تغییری نکرد.
سخنگوی انجمن صنایع لبنی افزود: از تیرماه تاکنون مجددا با افزایش هزینه تولید به خصوص در شیر خام نسبت به سال گذشته مواجه شدیم، قیمت مصوب شیر خام که کارخانهها از دامداریها خریداری میکنند در سال گذشته، ۲۳۹۰ تومان بود که تا به امروز ۸۸ درصد رشد داشته و به ۴۵۰۰ تومان رسیده است، این میزان رشد قیمت از تورم رسمی ۴۵ درصد هم بیشتر است، این در حالی است که شیر خام حتی یک روز هم با نرخ مصوب مبادله نشده و به دلیل عدم نظارت بر قیمت مصوب شیرخام از سوی نهادهای ناظر همواره بیش از نرخ مصوب مبادله شده است.
وی یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت محصولات لبنی را قیمت شیر خام عنوان کرد و گفت: قیمت مصوب شیرخام در تیرماه ۲۹۰۰ تومان بود در حالی در حال حاضر در بازار به ۵ هزار تومان رسیده است.
بنی طبا ادامه داد: افزایش هزینه بسته بندی در مدت ۴ ماه با رشد ۸۷ درصدی مواجه بوده است همچنین افزایش سایر مولفههای تولید موجب شد تقاضا قیمت محصولات لبنی اصلاح شود.
سخنگوی انجمن صنایع لبنی بیان کرد: ۲۶ شهریورماه ستاد تنظیم بازار از وزارت جهاد درخواست اعلام نظر درباره اصلاح قیمت کرد که تا ابتدا آبان ماه این پروسه به طول انجامید.
وی با بیان اینکه قیمت شیرخام در آخرین جلسه برگزار شده با مسئولان وزارت جهاد ۴ هزار و ۱۵۰ تومان در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: محصولات لبنی نیز بر اساس این نرخ قیمتگذاری شدند، اما با عدول مسئولان از تصمیمات جلسه کارشناسی و نتایج آن، اکنون قیمت شیر به ۴ هزار و ۵۰۰ تومان درب گاوداری افزایش یافته و با اعمال هزینه حمل و نقل و درصد چربی تا به دست کارخانهها برسد به ۵ هزار تومان افزایش میرسد.
بنی طبا با بیان اینکه صنایع لبنی مخالف افزایش قیمت هستند، تصریح کرد: این افزایش قیمت در واقع به کارخانهها تحمیل شده و کارخانهها می دانند که مردم نمی توانند این میزان افزایش قیمت را تحمل کنند به همین دلیل افزایش قیمت موجب کاهش فروش شرکتها خواهد شد.
سخنگوی انجمن صنایع لبنی تاکید کرد: با قیمت شیر ۵ هزار تومانی صنایع لبنی در محصولات پرمصرف که حدود ۸۰ درصد تولید کارخانهها را شامل میشود قطعا متضرر میشوند و با این شرایط نمیتوانند ادامه دهند.
وی تاکید کرد: خرداد ۹۸ قیمت شیر کمتر از ۱۵۰۰ تومان بود در حالی که اکنون به ۵ هزار تومان رسیده و بر روی قیمت تمام شده تاثیر گذاشته و موجب زیان صنایع لبنی شده است.
پس بایدن که انتخابات آمریکا برنده شد سکه ودلار هم قیمتش اومده پایین روبه پاییه ملت هم که فعلا بی درآمد شدن
پس چرا کالاهای مصرفی مردم میره بالا؟!!!
کره قیمش ۳برابر شیر سه برابر مرغ و... اونم در مدت کوتاه پس تحریم اصلی داخلیه !!!
بیچاره مردم ایران