جذب بیش از ۱۰ "همت" منابع مالی جدید
به گزارش گروه تحقیق و مطالعات بورسنیوز، در این گزارش به بررسی نوسانات ارزش و بازدهی صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت پرداختهشده است.
چازجمله عناصر اصلی جدول زیر میتوان به آخرین ارزش صندوقها، بازدهی ماهیانه و بازدهی یکساله آنها اشاره کرد.
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت در پایان روز سهشنبه ۹ دیماه سال جاری به ۲۸۰ هزار و ۴۰ میلیارد تومان رسید.
در هفته گذشته شاهد جذب بیش از ۱۰۳ هزار و ۹۹۵ میلیارد ریال منابع مالی جدید در قالب صدور واحدهای سرمایهگذاری در صندوقهای با درآمد ثابت بودهایم که نسبت به هفته قبل از آن رشد ۲۵۰ درصدی را نشان میدهد.
با ادامه این روند میتوان انتظار داشت که ارزش این صندوقها تا قبل از پایان سال به بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برسد که معادل رقمی بیش از ۱۰ درصد از کل نقدینگی کشور خواهد بود.
جدول میزان بازدهی سالیانه صندوقهای درآمد ثابت
جذب منابع مالی جدید و ارزش کل صندوقها
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت در هفته منتهی به ۹ دیماه سال جاری به ۲۸۰ هزار میلیارد تومان رسید.
ر این هفته همانگونه که در ابتدای گزارش عنوان شد شاهد جذب بیش از ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان منابع مالی جدید در این صندوقها بودیم.
خطکشی برای بهترین بازدهی صندوقها
میانگین بازدهی ماهیانه این صندوقها در یک ماه منتهی به پایان ۹ دیماه به ۱.۴ درصد رسید.
بهترین عملکرد ماهیانه مربوط به ۳ صندوق صبای هدف، پیشگامان سرمایه نوآفرین و حکمت آشنا ایرانیان به ترتیب با ۴.۷، ۲.۷ و ۲.۴ درصد بازدهی بوده است.
ضعیفترین عملکرد هفتگی نیز مربوط به صندوقهای گنجینه الماس پایدار، توسعه سرمایه نیکی و پارند پایدار سپهر به ترتیب با ۰.۵، ۰.۸ و ۰.۹ درصد بازدهی بوده است.
پرچمداران بازدهی سالانه
همچنین بازدهی متوسط سالیانه صندوقهای درآمد ثابت و در ۷۵ صندوق موردبررسی به ۳۱.۲ درصد رسید.
بهترین عملکرد سالیانه را در یک سال منتهی به ۹ دی ۱۳۹۹ به ترتیب صندوقهای الماس بیمه دی، الماس پایدار و توسعه سرمایه نیکی به ترتیب با ۷۴.۵، ۵۹.۸ و ۵۸.۴ درصد بازدهی از آن خود نمودهاند و ضعیفترین بازدهی نیز مربوط به ۳ صندوق امین انصار، امین ملت و گنجینه زرینشهر با ۱۸.۸، ۱۸.۹ و ۱۹.۱ درصد بازدهی بوده است.
لیدرهای جذب سرمایه جدید
در هفته قبل شاهد جذب منابع مالی به ارزش ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در صندوقهای با درآمد ثابت بودهایم. بیشترین جذب منابع مالی مربوط به ۳ صندوق درآمد ثابت کوثر یکم، اندوخته پایدار سپهر و بانک گردشگری به ترتیب با ۲.۲۳۰، ۱.۳۶۵ و ۱.۰۴۲ میلیارد تومان بوده است. بیشترین خروج منابع مالی نیز مربوط به صندوقهای گنجینه زرینشهر، بانک ایرانزمین و نگین رفاه به ترتیب با ۳۵۱، ۲۲۸ و ۱۳۹ میلیارد تومان خروج منابع مالی بوده است.