بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
قیمت نفت در مسیر صعود
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه تحت تاثیر افت ارزش دلار و انتظارات برای کاهش سطح ذخایر نفت آمریکا، افزایش یافت.
کد خبر : ۲۳۹۰۹۹
نویسنده :
مینا علیزاده

خواندن ۲دقیقه

قیمت نفت+بورس نیوز

به گزارش بورس نیوز، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئن ۵۴ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۶۷ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه مه که روز سه شنبه منقضی می‌شود، با ۵۳ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش، به ۶۳ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید. بهای قرارداد ژوئن با ۵۰ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش، به ۶۳ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص شب گذشته با ۰.۴ درصد افزایش بسته شده بودند.

نفت به دلار قیمت‌گذاری می‌شود و کاهش ارزش دلار، خرید با استفاده از ارز‌های دیگر را ارزانتر می‌کند.

تحلیلگران موسسه ING Economics در یادداشتی نوشتند: به رغم نگرانی‌هایی که در خصوص تقاضا برای نفت در بعضی از مناطق وجود دارد، ضعف دلار آمریکا همچنان از بهای کالا‌ها حمایت می‌کند.

شاخص دلار در معاملات روز سه شنبه به پایین‌ترین حد هفت هفته اخیر در برابر ارز‌های رقیب نزول کرد.

عامل دیگری که از قیمت‌ها پشتیبانی کرد، انتظارات برای کاهش سطح ذخایر نفت و سوخت‌های تقطیری در هفته گذشته بود. اما تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کردند ذخایر بنزین طی هفته گذشته افزایش پیدا کرده است. یافته‌های این نظرسنجی در آستانه انتشار گزارش موسسه امریکن پترولیوم در روز سه شنبه و اداره اطلاعات انرژی آمریکا در روز چهارشنبه منتشر شد.

در این بین، شرکت ملی نفت لیبی روز دوشنبه برای صادرات از یکی از بنادر نفتی وضعیت اضطراری اعلام کرد و هشدار داد به دلیل اختلاف بودجه با بانک مرکزی، این تمهید را ممکن است به سایر تاسیساتش توسعه دهد. این اختلال ممکن است تولید نفت لیبی را به میزان ۲۸۰ هزار بشکه در روز کاهش دهد و باعث شود تولید این کشور برای نخستین بار از اکتبر سال گذشته، به پایین یک میلیون بشکه در روز سقوط کند.

طبق آمار سازمان JODI، صادرات نفت عربستان سعودی در فوریه به ۵.۶۲۵ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۶.۵۸۲ میلیون بشکه در روز در ژانویه کاهش یافت که پایینترین میزان در هشت ماه اخیر بود. صادرات نفت عربستان سعودی در ژانویه برای هفتمین ماه متوالی رشد کرده و به بالاترین میزان از آوریل سال ۲۰۲۰ تا آن زمان صعود کرده بود. تولید نفت این کشور در فوریه به ۸.۱۴۷ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۹.۱۰۳ میلیون بشکه در روز در ژانویه نزول کرد.

عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده عضو اوپک است، تولیدش را به طور یکجانبه به میزان یک میلیون بشکه در روز در ماه‌های فوریه، مارس و آوریل کاهش داد تا از پیمان محدودیت عرضه اوپک پلاس همزمان با شیوع گونه‌های جدید ویروس کرونا و ضعیف شدن تقاضا حمایت کند.

بر اساس گزارش رویترز، افزایش آمار ابتلا به کووید ۱۹ در هند که سومین مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، به خوش بینی درباره احیای مستمر تقاضای جهانی برای سوخت لطمه زده است.


  • بیشتر بخوانید:
اشتراک گذاری :
ارسال نظر
خبرنامه
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید:
نظرسنجی
به نظر شما دولت چهاردهم باید کدام یک از موارد زیر را در اولویت کاری خود قرار دهد.