جلوگیری از قطعی برق ۳۰ هزار خانوار توسط ایران خودرو
به گزارش بورس نیوز، محسن بختیار، در بازدید از خطوط تولید ایران خودرو و نشست با مدیرعامل این شرکت، خودروسازی را صنعتی پیشران در اقتصاد کشورها خواند و گفت: فعالیتهایی که در ایرانخودرو انجام میشود از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هر کشوری که شاخصهای توسعه یافتگی را طی کرده و به سطحی از بلوغ رسیده، قطعا در آن کشور صنعت رشد کرده است که در این میان شرکت ایران خودرو این شاخصه و ویژگی مهم را داراست.
وی خودروسازی و شرکت ایران خودرو را در میان همه صنایع بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: ارتباط این صنعت با بیش از ۶۰ صنعت دیگر زمینه اشتغالزایی را در کشور فراهم میکند و محصولاتش در دید و قضاوت مردم قرار داشته و زمینه رفاه آنان را فراهم میکند.
بختیار تصریح کرد: دستاوردهای ایران خودرو نشان میدهد که توانمندی و سطح دانش و فناوری این شرکت به ویژه در خطوط تولید و محصولات جدید، هم تراز با سایر خودروسازان بزرگ جهانی است و این موضوع سبب بالندگی است؛ ایران خودرو با تنوع محصولات که همراه با افزایش کیفیت اتفاق میافتد رضایت مردم را روز به روز افزایش خواهد داد.
معاون وزیر نیرو حضور در بازارهای جهانی را یکی از رموز موفقیت صنایع دانست و گفت: ایران خودرو نیز با عرضه محصولات جدیدی مانند تارا به دنبال حضور در این بازارها است.
بختیار، آغاز زودهنگام فصل گرما را یکی از عوامل مهم افزایش مصرف انرژی برشمرد و گفت: هر یک درجه افزایش دما حدود ۱۳۰۰ مگاوات مصرف را افزایش میدهد علاوه بر اینکه افزایش دما در بازدهی نیروگاهها نیز تاثیر مستقیم دارد؛ به عنوان نمونه با افزایش ۱۰ درجه دمای محیط به میزان ۶.۲ درصد از توان تولیدی واحدهای حرارتی کاسته میشود.
وی تامین برق از بورس انرژی را از دیگر اقدامات مهم و ارزشمند ایران خودرو برشمرد و گفت: اقدامات صورت گرفته در ایران خودرو، مزیتهایی برای این شرکت نسبت به سایر شرکتهایی که در این زمینه فعالیتهای مناسبی نداشته اند، به همراه خواهد داشت.
بختیار تصریح کرد: اقدامات ایران خودرو در حوزه انرژی و حفظ منابع ملی، میتواند الگویی برای سایر صنایع باشد.
فرشاد مقیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز در این نشست، با اشاره به رویکرد داخلی سازی محصولات، کاهش تیراژ تولید هم زمان با آغاز دور دوم تحریمها را ناشی از ترک بازار از سوی شرکا دانست و تصریح کرد: برای جلوگیری از شکل گیری شرایط مشابه، تولید را براساس توان و دانش داخلی برنامهریزی کردهایم، به گونهای که سهم برند ایران خودرو از کل محصولات را از ۲۷ درصد در سال گذشته به ۴۰ درصد در سال جاری خواهیم رساند.
وی از عرضه محصول تارا در روزهای آینده خبر داد و گفت: برنامه عرضه فیس لیفت این محصول همزمان با آغاز تحویل به مشتریان در دستور کار قرار گرفته تا بتوانیم متفاوت در بازارها حاضر شویم.
مقیمی ضمن تاکید بر جدیت در اجرای برنامههای کاهش مصرف سوخت و توسعه قوای محرکه، افزود: تلاش میکنیم تا ریل توسعه ایران خودرو را به گونهای طراحی و ترسیم کنیم که حرکت به سمت موفقیت با سهولت بیشتری محقق شود.
مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: در طراحی محصولات نگاهمان به بازار داخل نیست بلکه بازارهای بین المللی را هدف قرار داده ایم. با این الگوی فکری توانسته ایم، تاییدیه رسمی و ایمارک بین المللی استاندارد ایمنی عابر پیاده تارا را دریافت کنیم و این بدان معنا است که این خودرو قابلیت صادرات به اروپا را دارد.
وی تصریح کرد: این تفکر در ایران خودرو با توجه به زیرساخت و ظرفیتهای موجود در کنار رفع موانع، اهداف تولید را محقق خواهد کرد.
در این نشست گزارشی از عملکرد و دستاوردهای گروه صنعتی ایران خودرو در شرایط سخت تحریم و کرونا در حوزههای مختلف تولید، کیفیت، فروش و خدمات پس از فروش ارایه شد.
همچنین معاون وزیر نیرو و هیات همراه نیز ضمن ادای احترام، به مقام شامخ شهید گمنام تدفین شده در سایت مرکزی ایران خودرو، از سالنهای تولیدی و مرکز تحقیقات، طراحی و تکوین محصول این شرکت بازدید کردند.
گفتنی است، گروه صنعتی ایران خودرو با هدف مدیریت و صرفه جویی انرژی، ضمن تغییر در ساعات شیفتهای کاری سالنهای تولیدی به منظور کاهش مصرف برق در ساعات پیک مصرف و برخی اقدامات دیگر، با برق منطقه همکاری کرده است. پروژههای اجرا شده در گروه صنعتی ایران خودرو مصرف روزانه برق را به شکل قابل توجهی کاهش داده است، ضمن اینکه نیروگاههای ایران خودرو روزانه حدود ۹ مگاوات برق تولید و به شبکه سراسری نیز تحویل میدهد.
- بیشتر بخوانید: