به گزارش بورس نیوز، در ابتدای مراسم اختتامیه این کنگره، مسعود صدری نسب، گزارشی از فرصتهای تحقیقاتی که در مرکز بین المللی وزارت علوم صورت میگیرد، ارائه کرد.
- بیشتر بخوانید: بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران در گروه صنعتی- پژوهشی زر آغاز به کار کرد
سپس محمد حجتی، دبیر کمیته علمی کنگره با اشاره به اینکه در روز نخست برگزاری این رویداد علمی بیش از ۱۰۰۰ نفر بصورت آنلاین و ۲۲۰ نفر به صور ت حضوری کنگره را دنبال کردند، گفت: در طی ۳۷ سال گذشته ۲۷ کنگره برگزار شد که بیست و هشتمین کنگره با دو تفاوت مهم، این رویداد را از بقیه کنگرههای قبلی متمایز کرد
حجتی افزود:ایده برگزاری کنگره در محیط صنعتی و خارج از دانشگاه، باعث شد تا این کنگره در گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شود.
وی تفاوت دوم این کنگره را تقدیر از اساتید پیشکسوت صنایع غذایی عنوان کرد.
در ادامه این مراسم در پایان از شاهدی، استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و سپس کادر اجرایی کنگره تقدیر به عمل آمد.
حجتی در ادامه از ارسال ۶۰۹ مقاله علمی به دبیرخانه کنگره خبر داد و گفت: در این کنگره ۲۳ مقاله بصورت سخنرانی و ۴۱۲ مقاله بصورت پوستر پذیرفته شدند و بالای ۱۷۰ مقاله نیز موفق به پذیرش در کنگره نشدند.
همچنین در این کنگره از کتاب دایره المعارف کارآفرینی توسط فریدون رهنمای رودپشتی، محمد حسین عزیزی، مهدی امینی و حسن زمانیان رونمایی گردید.
مولفان کتاب دایره المعارف کارآفرینی فریدون رهنمای رودپشتی، فاطمه حمیدی فر، مرتضی سلطانی، مهدی امینی، محسن امینی و آرش سلطانی هستند.
فریدون رهنمای رودپشتی در حاشیه رونمایی از این کتاب گفت:از مهمترین دلایل رونمایی کتاب جامع دایره المعارف کارآفرینی در کنگره اهمیت دانش و فن آوری در کسب وکارهای کارآفرینی از جمله صنایع غذایی است که توسط این کنگره هدف گذاری شده است؛ لذا گروه صنعتی و پژوهشی زر، دانش و کاربرد آن در توسعه کسب و کار کارآفرینان در صنایع غذایی را مورد توجه قرار داده است.
عزیزی، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در پایان از بنیانگذار، هیئت مدیره و پرسنل گروه صنعتی و پژوهشی زر تشکر کرد.
در پایان این مراسم لیلا کمالی، مدیر واحد تحقیق و توسعه زر ماکارون از سه محصول فراسودمند جدید این شرکت (سمولینا پلاس) رونمایی کرد.
گفتنی است، بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با ارائه قطعنامهای در پنج شنبه ۵ اسفند به کار خود پایان داد.