کدام گروه ها پیشتازان این هفته خواهند بود؟
بورسنیوز:
به گزارش بورس نیوز، در نظرسنجی این هفته از 13 فعال بازار سرمایه، غالبا امید به رشد بازار داشتند و امیدوار به آنکه بازار سرمایه هفته پیشرو را در وضعیت افزایشی به پایان رساند. بسیاری از کارشناسان عوامل تاثیر گذار بر بازار را افزایش قیمت دلار و افزایش قیمت نفت میدانند.
این کارشناسان صنایع پیشروی بازار را عمدتاً غذایی ها، بانکی ها عنوان کردند و باید دید که آیا تا پایان هفته نظر این کارشناسان، رنگوبوی واقعیت را خواهد گرفت یا خیر!
احسان خاتونی: طی هفته قبل بازار فراتر از انتظارات ظاهر شد و اخباری مبنی بر تغییر مبنی محاسبه قیمت پایه پتروپالایشی ها نیز نتوانست تغییری در روند رو به بالای بازار ایجاد کند. به نظر میرسد این هفته نیز بازار از اخبار ضد و نقیض خودرویی ها به سلامت عبور نماید. اما همانند هفته قبل رشد احتمالی این هفته نیز محتاطانه خواهد بود. در حال تثبیت در سقف تاریخی عرضه ها در بازار طبیعی خواهد بود. اما نقدینگی موجود در بازار ثابت کرده است که میتواند بر این عرضه ها غلبه کند چرا که بازار فروشنده جدی نداد.
محمد باقر خادمی: همانطور که پیش بینی میشد شاهد عبور شاخص کل از سقف تاریخی بودیم و در حال حاضر بنظر میرسد بازار برای هضم این موضوع به چند روز زمان نیاز دارد، لذا در هفته پیش رو شاهد معاملات نوسانی خواهیم بود.
علی بهشتی روی: عقب ماندگی بازار سرمایه در مقایسه با سایر بازارها هنوز جبران نشده. اثر افزایش نرخ دلار هنوز در بازار مشاهده نشده
هابیل خاوری: شاخص هفته گذشته با شکست سقف مرداد 99 به عدد 2137000 واحد رسید که با اخبار منفی و مثبت فراوانی همراه شد و بنظر هفته پیش رو هفته پر عرضه ای باشد که باید دید طرف تقاضا به چه نحوی عمل خواهد کرد.
اما از بعد زمانی هفته آینده به محدوده ای میرسیم که میبایست شاهد بازاری اصلاحی باشیم و از نظر قیمتی محدوده 2 میلیون و 200 هزار واحد، محل بسیار ایده آلی برای شروع اصلاح شاخص کل است که فرصت های ایده الی برای سرمایه گذاری مجدد را ایجاد میکند. این نکته را باید در نظر گزفت که این اصلاح بیشتر زمانی خواهد بود تا قیمتی و پس از تکمیل آن، انتظار صعود شاخص تا محدوده 2 میلیون و 600 هزار واحد را خواهیم داشت.
باید منتظر ماند و دید که دعوا های نهادی پیرامون بازار خودرو گریبان گیر بازار خواهد شد یا خیر.
نوید سالک: انتظار می رود حواشی پیرامون قیمتگذاری دستوری برخی کالاهای تولیدی در سال ۱۴۰۲ از جمله چگونگی افزایش نرخ خودرو از مهم ترین عوامل موثر بر کلیت بازار در هفته پیش رو باشد.
سهیلا نقی پور: با توجه به ارزش معاملات و عبور از قله ۲ میلیون روند بازار برای هفته آتی مثبت میباشد
سمیه صفری: شاخص در اولین هفته معاملاتی بعد از تعطیلات در سال جدید موفق به شکست سقف قبلی خود شد. به نظر می رسد با بهبود ارزش معاملات در هفته ای ک گذشت و همینطور روند افزایشی ورود پول های جدید به بازار، شاخص به هدف های بالاتری دست پیدا کند.
مجتبی دیبا : به دلیل اینکه بیشتر معامله گران احساس عقب ماندگی به بازار دارند و با همه رشدها در شاخص کل هنوز سهام هایی هستند که نسبت به شاخص عقب تر هستند
فشار فروش ها همه گیری در بازار ندارد
ندا کریمی: بازار شاهد ورود پول حقیقی است و این موضوع می تواند سبب تداوم روند صعودی بازار شود. گروه های کوچک اکنون مورد توجه خریداران است و انتظار میرود شاخص هم وزن عملکرد مناسبی نسبت به شرکت های بزرگ در هفته پیشرو داشته باشد. گروه های کاشی، سیمان و غذایی میتوانند با تداوم اقبال بازار روبرو شوند. شرکت های سرمایه گذاری جامانده نیز فرصت های خرید مناسبی هستند.
سیاوش وکیلی: ابهامات مربوط به نرخ تسعیر ارز درآمد شرکتهای تولیدی کماکان پابرجاست هرچند نرخ ۲۸۵۰۰۰ ریال نرخ پایه اعلام شده ولیکن امکان دارد در برخی صنایع شناسایی درامد ارزی دستوری بوده و رقابتی نباشد و همان نرخ ۲۸۵۰۰۰ ریال اعمال و در نتیجه سودآوری شرکت کاهش یابد
بهراد موسوی : با توجه به قرار گرفتن شاخص کل در محدوده حساس مقاومتی (سقف تاریخی)، انتظار داریم دماسنج بازار با سرعت آرامی به سمت اعداد بالاتر حرکت کند.
آیدین علایی : ابهامات صنعت خودرو همچنان بازار را با تردید مواجه کرده
هلن عصمت پناه : از دید روند شاخص، بعد از گذشت از مقاومت، بازار با اطمینان خاطر بیشتر و با روند متعادل تر به حرکت خود ادامه خواهدداد، از دید مولفه ها و متغیرهای بنیادی و اقتصادی، همچنان تداوم مثبت بازار، پر رنگ خواهد بود، لذا در هر استراحت، فرصت ورود ایجاد می شود، این هفته بازار متعادل رو به مثبت را متصورم
پایان مطلب