بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
سینا دارو و بانک صادرات با ارزش‌های پرتفوی بورسی "وخارزم"؛

"وخارزم" ارزش بازار سال گذشته خود را کنار زد

بیشترین میزان ارزش بازار در صورت‌وضعیت پرتفوی شرکت‌های «بورسی» در اختصاص شرکت «سینا دارو» با یک هزار و ۹۷۴ میلیارد تومان بود.
کد خبر : ۲۸۰۳۸۲

بورس نیوز:

شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به فروردین‌ماه (سال مالی منتهی به خردادماه ۱۴۰۳) مجموع بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری خود را برابر با ۴ هزار و ۵۱۷ میلیارد تومان اطلاع‌رسانی کرد، "وخارزم" میزان بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری که در فروردین‌ماه به ثبت رساند مربوط به شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه و شرکت‌های غیر بورسی بود.

عمده‌ترین سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی در فروردین‌ماه مربوط به شرکت‌های غیر بورسی بود، مجموع بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری در شرکت‌های غیربورسی برابر با ۲ هزار و ۹۹۲ میلیارد تومان بود. بهای تمام‌شده پرتفوی بورسی "وخارزم" بالغ‌بر یک هزار و ۵۲۴ میلیارد تومان بود. 

بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری "وخارزم" در پرتفوی بورسی نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲ هزارمیلیارد تومان افزایش پیدا کرد، ارزش بازار پرتفوی بورسی "وخارزم" در دهمین ماه از سال مالی به ۵ هزار و ۶۱۸ همت رسید.

ارزش بازار پرتفوی شرکت‌های بورسی "وخارزم"

شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به فروردین ماه سال جاری در صورت‌وضعیت پرتفوی شرکت‌های «بورسی» ارزش بازار سرمایه‌گذاری‌های خود را بالغ‌بر ۵ هزار و ۶۱۸ میلیارد تومان به ثبت رساند که نسبت به بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری‌ها رشد ۲۶۹ درصدی را به همراه داشت. همان‌طور که در نمودار فوق ملاحظه می‌کنید "وخارزم" پس از مدت‌ها توانست نسبت به عملکرد سال گذشته مثبت عمل کند و روند کاهشی خود نسبت به سال گذشته را پایان دهد.

عمده‌ترین بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری در پرتفوی بورسی "وخارزم" مربوط به بخش «استخراج کانه‌های فلزی» با مبلغ ۴۳۳ میلیارد تومان است. پس از محصولات استخراج کانه‌های فلزی بیشترین بهای تمام‌شده را در بخش فلزات اساسی مشاهده می‌کنیم.

بیشترین میزان ارزش بازار در صورت‌وضعیت پرتفوی شرکت‌های «بورسی» در اختصاص شرکت «سینا دارو» با یک هزار و ۹۷۴ میلیارد تومان بود، همچنین «بانک صادرات ایران» نیز با یک همت بیشترین ارزش بازار را در این دوره در اختیار داشتند.

"وخارزم” با سرمایه ثبت‌شده ۶ هزار میلیارد تومانی طی عملکرد ۱۰ ماهه در سال مالی منتهی به خردادماه ۱۴۰۳ از محل سود سهام محقق‌شده ۴۸۸ میلیارد تومان درآمد داشت، همچنین "وخارزم" از واگذاری سهام «رایان هم‌افزا و بانک پاسارگاد» نیز نزدیک به ۶ میلیارد تومان سود محقق‌شده کسب کرد.

"وخارزم” از ابتدای سال مالی تاکنون از بخش‌های سود سهام، سود تضمین‌شده، فروش سرمایه‌گذاری‌ها، تغییر ارزش سرمایه‌گذاری‌ها و ... به درآمد ۱۰ میلیارد تومان رسیده است. همان‌گونه که گفته شد بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری "وخارزم" در شرکت‌های غیربورسی برابر با ۲ هزار و ۹۹۲ میلیارد تومان بود، بیشترین سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این دوره مربوط به «توسعه برق و انرژی سپهر» با مبلغی حدوداً ۹۰۰ میلیارد تومان بود.

پایان مطلب

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
چرا
"وخارزم" و اعلام سودی ۱۴۹ تومانی به‌ازای هر سهم؛
چرا "وخارزم" را با پی بر‌ ای (P/E) ۳.۵ هم نمی‌خرند؟
ارسال نظر