قرعهکشی جوایز حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک پارسیان برگزار شد/ ۹۱۱ میلیارد ریال جایزه برای بیش از ۸۷.۰۰۰ سپردهگذار نیکوکار
به گزارش بورس نیوز، این مراسم با حضور اﻋﻀﺎی هیات ﻧﻈﺎرت ﺑﺮ قرعهکشی ﻣﺘﺸﮑﻞ از نمایندگان دادﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻞ ﮐﺸﻮر و ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی جمهوری اسلامی ایران و همچنین محمدرضا خسروی راد مدیرعامل صندوق قرضالحسنه پارسیان، اعضای هیات مدیره صندوق قرضالحسنه پارسیان، حبیبالله نگهبان مدیر بازرسی و نظارت، اسماعیل سیرانی مدیر روابط عمومی و دیگر مدیران بانک برگزار شد.
در این دوره از قرعهکشی حسابهای قرضالحسنه پسانداز بانک پارسیان، بهپاس قدردانی از نیّت خیر سپردهگذاران، ۱۰۰ فقره کمکهزینه خرید خودروی داخلی هر یک به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، ۱۰۱ فقره کمکهزینه خرید لوازمخانگی هر یک به ارزش یک میلیارد ریال، ۱۰۲ کمکهزینه خرید صنایعدستی هر یک به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال، ۱۰۳ جایزه نقدی هر یک به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال، ۱۰۴ جایزه نقدی هر یک به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال، ۱۰۵ جایزه نقدی هر یک به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال، ۱۰۶ جایزه نقدی هریک به ارزش ۵۰ میلیون ریال و ۸۶.۴۰۸ جایزه نقدی ۵ میلیون ریالی به برندگان خوششانس این رویداد تعلق گرفت.
اسامی برندگان جوایز قرعهکشی پس از تائید هیات نظارت و انجام کنترلهای لازم از طریق سایتهای اینترنتی بانک پارسیان به نشانی www.parsian-bank.ir و صندوق قرضالحسنه بانک پارسیان به نشانی www.sandogh.parsian-bank.ir اطلاعرسانی خواهد شد.
منابع صندوق قرضالحسنه پارسیان در راستای حمایت از خیرین
محمدرضا خسروی راد مدیرعامل صندوق قرضالحسنه بانک پارسیان در این مراسم، بر اهمیت فعالسازی و توسعه بسترهای جذب منابع قرضالحسنه تأکید و بهعنوان بخشی ازاقدامات صورت گرفته در پاسداشت و تکریم نیت خیرخواهانه مشتریان به توسعه سامانههای غیرحضوری پرداخت تسهیلات قرضالحسنه، به روزآوری طرحهای تسهیلاتی، درخواست مجوز برگزاری قرعهکشی در دو نوبت و اخذ مجوزهای لازم بهمنظور واریز جوایز همزمان با تایید هیأت نظارت اشاره نمود.
وی گفت: هدف ما این است که بتوانیم شرایط را بهگونهای فراهم کنیم که تعداد بیشتری از خیرین، امکان سرمایهگذاری مبالغ خود در حسابهای قرضالحسنه پسانداز را داشته باشند.
خسروی راد افزود: یکی از موارد مهمی که در دستور کار هیئتمدیره صندوق قرار دارد، اجرای تعهدات و تکالیف بودجهای سال جاری است.
وی ادامه داد: امیدواریم با تقویت بسترهای اطلاعرسانی، بتوانیم از وجوهات خیرین بیشماری که در سراسر کشور وجود دارند، به نحو احسن استفاده کرده و نقش مهمی در ترویج فرهنگ خیرخواهی و حمایت از نیازمندان در جامعه ایفا کنیم.