"تماوند" دارای ترکیب درآمدی متنوع/ نگاه "تماوند" تک محصولی نیست/ تقسیم سود ۵۴ تومانی در مجمع
به گزارش بورس نیوز، میثم فدایی، مدیرعامل تامین سرمایه دماوند در این مجمع اظهار کرد: یکی از سرمایههای عظیم تامین سرمایه دماوند سهامداران آن است و ما سعی میکنیم که منافع این سهامداران را به حداکثر برسانیم.
ما در سال گذشته ROE شرکت با رشد ۴۳ درصد بوده که نسبت به دوسال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است. درآمد عملیاتی ما بیش از ۲ هزار میلیارد تومان و رشد درآمد ۸۴ درصدی را نسبت به سال گذشته ثبت کردیم. سود خالص بیش از ۸۳۰ میلیارد تومان بوده که با رشد ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته همراه شد.
درآمد عملیاتی ۲ هزار میلیارد تومانی، سود خالص ۸۳۲ میلیارد تومانی و وجه نقد حاصل از عملیات نیز ۱۶۴ میلیارد تومان مثبت بوده است. داراییهای شرکت به ۳۵۰۰ میلیارد تومان که نسبت به دو سال گذشته ۱۳۱ درصد رشد داشته است. در بدهیها ۱۲۰۰ میلیارد تومان و سرمایه ثبت شده ۱۴۰۰ میلیارد تومان بوده است. نرخ رشد سه ساله ROE شرکت ۴۰ درصد و بازدهی داراییهای شرکت ۲۹ درصد بوده که نسبت به دوسال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته است. تعداد سهام ۱۴ میلیون سهم و سود هر سهم ۶۰۵ ریال شده است.
فدایی بیان کرد: در بین تامین سرمایههای مختلف تامین سرمایه دماوند یکی از متنوعترین ترکیبهای درآمدی را داشته است. این تامین سرمایه هم به تنوع درآمدی توجه داشته درآمدش با تامین سرمایههای قدیمی هماهنگ بوده است.
مدیرعامل "تماوند" خاطرنشان کرد: باید ۴ سال از عمر فعالیت یک تامین سرمایه بگذرد تا با تامین سرمایه مشابه خود قابل مقایسه باشد، اما تامین سرمایه دماوند در سومین سال فعالیت خود به این موفقیت دست یافته است. ما همچنین رشد سود ۸۴ درصدی عملیاتی، رشد سود خالص ۳۸ درصدی را ثبت کرده است.
وی افزود: در سال مالی منتهی به ۳۱/۰۶/۱۴۰۳ تامین سرمایه دماوند بالاترین رشد را در بین سهام تامین سرمایهها و بالاترین نرخ رشد سود سهام را محقق کرد. تلاش کردیم که صندوقهای متنوع با هم بزرگ شوند. ما توانستیم به نسبت تامین سرمایههای قدیمی موفقتر عمل کنیم.
فدایی گفت: مجموعه غدیر و ساتا، بنیاد مستضعفان به عنوان دو سهامدار اصلی و نیز سهامداران درصدی مانند گروه مالی الگوریتم و شرکت پرتو تابان معادن و فلزات را در ترکیب سهامداران داریم.
تغییرات سرمایه شرکت
مدیرعامل تامین سرمایه دماوند بیان کرد: سرمایه شرکت از ۲۰۰ میلیارد تومان به ۷۰۰ میلیارد تومان و سپس به ۱۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. در نظر داریم امسال سرمایه را با حمایت سهامداران به ۲۱۰۰ میلیارد تومان برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه تامین مالی و خدمات مالی یکی از بهترین سالهای تامین سرمایه دماوند و یکی از بهترین سالهای کل تامین سرمایهها را داشتیم. بالاترین مبلغ تامین مالی ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده که ما امسال ۱۳.۷ همت اوراق منتشر کردیم. این میزان رکورد تمام دوران همه تامین سرمایهها در حوزه تامین سرمایهها بوده است.
فدایی توضیح داد: از نظر اوراق تحت بازارگردانی شانه به شانه تامین سرمایههای بزرگ هستیم و رتبه چهارم را داریم. در میان نهادهای مالی که مشاور بورس تهران در سال گذشته بودند ما برترین مشاور، در حوزه ارزشگذاری، تعهد خرید و بازارگردانی و عرضه اولیه بودیم. همچنین، دومین افزایش سرمایه بزرگ تاریخ بازار سرمایه ایران از محل سود انباشته را کمتر از دو ماه انجام دادیم. در حوزه تامین مالی شرکتی؛ وظیفه اصلی ما تامین مالی تولید و تامین مالی شرکتهای بورسی است. تامین مالی دولت در اولویت دوم ماست. امسال ۱۰.۲ همت تامین مالی تولید اختصاص داده است. تامین سرمایه لوتوس پارسیان ۹.۵ همت و تامین سرمایه خلیج فارس ۴.۵ همت بوده است.
وی گفت: نگاه ما تک محصولی نبوده است. طوری که هر نهاد مالی اگر به تامین سرمایه دماوند مراجعه کرد بتواند تمام خدمات خود را دریافت کند.
مدیرعامل این تامین سرمایه گفت: درخصوص اوراق بدهی ما ۲۱ پروژه شامل شهرداری تهران، شرکت بهنوش، خمیرمایه رضوی، توسعه آهن و فولاد گل گهر را تامین مالی داشتیم. علاوه بر تامین مالی بدهی در تامین مالی سرمایهای نیز فعالیت کردیم. افزایش سرمایه فولاد مبارکه را انجام دادیم. افزایش سرمایه نفت بهران را در کمتر از دو هفته از محل سود انباشته انجام دادیم که خود یک رکورد محسوب میشود.
فدایی ادامه داد: در حوزه خدمات مالی، مشاوره پذیرش و ارزشگذاری و تعهد سهام سعی کردیم فعالیتهای شرکت را گسترش دهیم. سال گذشته ۳.۷ میلیارد تومان از این محل درآمد داشتیم و امسال ۶.۳ بود. امسال تعداد شرکتهایی که ارزشگذاری کردیم، ۱۵ شرکت بوده و درآمد ما از این محل ۴.۲ بوده است. بزرگترین عرضه اولیه فرابورس را نیز ما ارزشگذاری کردیم.
وی بیان کرد: باتوجه به دو سهامدار اصلی تامین سرمایه دماوند، در سال جاری پذیرش شرکتهای بزرگی را در بورس و فرابورس انجام دادیم. از جمله این شرکتها پتروشیمی تبریز، شرکت کود شیمیایی اوره لردگان، صنایع آلومینیوم جنوب، فولاد غدیر نیریز، سرمایه گذاری مهر اقتصاد است. امیدوار هستیم که این شرکتها با روند مثبت بازار امسال عرضه شوند.
مدیرعامل "تماوند" در این مجمع توضیح داد: در عرضههای اولیه از ۱۰ عرضه در بازار سرمایه ۳ عرضه را تامین سرمایه دماوند انجام داده است. در حوزه تعهد خرید سهام و عرضه اولیه سه شرکت پارس فنر، آردینه و گوهرفام در فرابورس عرضه شدند که عرضههای موفقی بودند.
فعالیتهای توسعه ای
وی با اشاره به فعالیتهای توسعهای "تماوند" گفت: اولین دستاورد تامین سرمایه دماوند در تاسیس صندوق طلا بوده است. صندوق طلای قیرات دماوند با نماد "قیرات" طی دو هفته آینده پذیره نویسی میشود و حجم آن ۵۰۰ میلیارد تومان است و در نظر داریم که برنامه متفاوتی برای این صندوق داشته باشیم. همچنین به بازار مشتقات ورود کردیم. تامین سرمایه دماوند ۲۰ درصد موقعیتهای باز بازار آپشن را در اختیار دارد.
فدایی افزود: صندوقهای ETF را به سامانه قله اضافه کردیم که حدود ۲۱ هزار کاربر دارد. پرداخت وجه صندوقهای ابطال را محقق کردیم که ۲۰ دقیقه پس از ابطال صندوق وجه پرداخت میشود. همه این دستاوردها با افزایش ۱۲ درصدی نیروی انسانی رقم خورده است. صندوق حفظ ارزش دماوند صندوق سهامی بود که در سال گذشته پربازدهترین صندوق بوده است.
وی خاطرنشان کرد: صندوق تضمین اصل گیتی دماوند پربازدهترین صندوق یکسال اخیر در حوزه صندوقهای مختلط بوده و به دنبال افزایش سقف آن هستیم. صندوق نیلی دماوند نیز یک رشد ۱۰۹ درصدی را تجربه کرده است. در حوزه مدیریت دارایی ۱۰ صندوق داشتیم.
مدیرعامل "تماوند" حوزه جدید ما سبدگردانی اختصاصی است. ما در تاریخ ۳۱ شهریورماه در حوزه سبدگردانی اختصاصی ۱۰ سبد با حجم ۹۱۰ میلیارد تومان داشتیم، اما اکنون بالای ۳ همت سبد اختصاصی داریم.
در پایان مجمع ۵۴ تومان سود به ازای هر سهم "تماوند" بین سهامداران تقسیم شد.
پایان مطلب
بانکها، دست توانای مافیای غارتگرند که پشت بنیادگرایی پنهان شده اند.
بانکها، مردم را گول زده و 20 تا 30 درصد بهره می دهند درحالیکه تورم را به مسکن و خودروهای عهد بوق که از کالاهای مصرفی مردم هستند منتقل می کنند.
از سوی دیگر، اکنون مد شده است که بطور بی مهابا پول در اندیس بورس و فرابورس تزریق کنند که به افزایش قیمت حبابی نزدیک به 90 درصد در کمتر از 50 روز منجر شده است که فقط و فقط باعث نابودی قدرت ریال و افزایش دلار به 75 تومان منجر گردید و تمام آن مثلا سود 30 درصدی بانک بدلیل بی ارزشی نزدیک به 50 درصدی ریال در عرض 2 ماه، دود شد و به هوا رفت.