ذوب آهن اصفهان گامهای مهمی برای کاهش آلایندگی و مصرف آب برداشته است
به گزارش بورس نیوز، سید اردشیر افضلی، مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ضمن تبریک فرارسیدن ۲۳ دی ماه سالروز تاسیس ذوب آهن اصفهان به تمامی تلاشگران عرصه صنعت کشور به ویژه صنعت فولاد، از همت و تلاش فولادمردان ذوب آهن اصفهان که دراین صنعت سخت جهادگرانه به تولید ملی خدمت میکنند و تلاشگران عرصه معدن که در دل زمین با تمام توان به این صنعت خدمت میکنند قدردانی نمود.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه قرارداد تاسیس این مجتمع ۲۳ دی ماه ۱۳۴۴ امضا شد، در سال ۱۳۴۶ کلنگ آن احداث آن به زمین خورد و در سال ۱۳۵۰ اولین ذوب را تولید کرد، گفت: از ابتدای تاسیس این مجتمع تا کنون بیش از ۸۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصول فولادی تولید شده که در صنعت ساختمان، پروژههای عمرانی کشور و حمل ونقل ریلی مورد استفاده قرار گرفته است.
وی افزود: کیفیت محصولات ذوب آهن اصفهان نه تنها در کشور حرف اول را میزند بلکه در خاورمیانه و در برخی موارد، در سطح جهانی به عنوان کیفیت برتر مطرح است. همین امر باعث شد که محصولات ذوب آهن به کشورهایی مانند انگلیس و آلمان نیز صادر شود.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: این مجتمع عظیم صنعتی به عنوان اولین تولید کننده فولاد کشور خدمات بسیاری به این صنعت ارائه داده است. در حال حاضر برای حدود ۱۸ هزار نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده و به صورت غیر مستقیم اشتغال بیش از ۸۰ هزار نفر در مناطق مختلف کشور از جمله برخی معادن حاصل فعالیت ذوب آهن اصفهان است.
افضلی در پاسخ به سوالی در خصوص شرایط زیست محیطی ذوب آهن اصفهان گفت:فعالیت صنعتی بدون آلایندگی نیست، اما مهم این است که تمام اقدامات لازم برای کاهش آن انجام شود. این مجتمع با اقداماتی که انجام داده در بخش آب وخاک آلایندگی ندارد، اما در بخش آلایندگی هوا مشکلاتی داریم که مربوط به بخش کنورتور فولادسازی است.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: اقدامات لازم برای حل مشکل آلایندگی این بخش نیز آغاز شده و هم اکنون نیز بیش از ۴۰ درصد آن کاهش یافته است. اگر تصویر زندهای از ذوب آهن اصفهان داشتیم این تغییر محسوس را مشاهده میکردید. این اقدامات تا حل کامل این مشکل ادامه دارد.
افضلی در خصوص کاهش مصرف آب در این مجتمع گفت: مصرف آب با مجموعه فعالیتهای صورت گرفته طی سالیان اخیر ۵۰ درصد کاهش یافته است. هم اکنون پروژه تصفیه پساب نیز در مراحل پایانی است و در پروژه انتقال آب خلیج فارس نیز مشارکت داریم، در مجموع با سایر اقداماتی که همزمان انجام میشود برداشت آب از زاینده رود به حداقل میرسد.
افضلی در پایان ابراز امیدواری نمود که با هم افزایی و همدلی و بهرهگیری از دانش و تکنولوژی روز بتوانیم میراث دار خوبی برای آیندگان باشیم و این صنعت مهم کشور را به جایگاه واقعی خود برسانیم.