بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷

عربستان سعودی در برابر ایلان ماسک ایستادگی کرد

عربستان سعودی در برابر ایلان ماسک ایستادگی کرد
استارتاپ رابط مغز و کامپیوتر Paradromics که از رقبای نورالینک ایلان ماسک در این حوزه است، از همکاری با پروژه نئوم عربستان برای توسعه ایمپلنت‌های مغزی کنترل رایانه خبر داده است.
کد خبر : ۲۹۰۹۶۵
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، توافق میان عربستان و استارتاپ Paradromics به ایجاد یک مرکز تحقیقات بالینی در شهر جدید و در حال ساخت نئوم اختصاص دارد. این پروژه در امتداد سواحل دریای سرخ در حال پیشرفت است. Paradromics امیدوار است که آزمایش‌های بالینی ایمپلنت‌های خود را در ایالات متحده در سال جاری میلادی آغاز کند و سپس این آزمایش‌ها در عربستان سعودی ادامه یابد.

 استارتاپ Paradromics هدف خود را بازگرداندن توانایی گفتاری به افرادی که این توانایی را از دست داده‌اند، اعلام کرده است. مشابه با شرکت نورالینک، این استارتاپ نیز ایمپلنت‌های خود را زیر جمجمه افراد داوطلب قرار می‌دهد و این ایمپلنت‌ها وظیفه ترجمه سیگنال‌های مغزی را بر عهده خواهند داشت.

آزمایش‌های Paradromics تا به امروز بر روی گوسفندان انجام شده و این استارتاپ هنوز هیچ آزمایش انسانی انجام نداده است، اما امید دارند که در سه‌ماهه چهارم سال جاری میلادی کارآزمایی‌های بالینی خود را آغاز کنند.

«مت انگل»، مدیرعامل Paradromics، به بورس‌نیوز می‌گوید: «زمانی که برای انجام آزمایش‌های بالینی در ایالات متحده آماده شویم، از نظر عملیاتی برای انجام آن در سطح جهانی نیز آماده خواهیم بود.»

نورالینک بیش از یک سال پیش آزمایش‌های بالینی خود را شروع کرده و تا کنون موفق به قرار دادن ایمپلنت‌های خود در مغز سه بیمار داوطلب شده است. این ایمپلنت‌ها هنوز در مراحل اولیه توسعه خود هستند و به آزمایشات بیشتری نیاز دارند، اما بیمارانی که تاکنون تراشه نورالینک دریافت کرده‌اند، از عملکرد آن رضایت دارند.

نورالینک به تازگی مجوز انجام آزمایش‌های بالینی خود در کانادا را نیز دریافت کرده است. همچنین ایلان ماسک، مالک این شرکت، امیدوار است که هر تراشه نورالینک با قیمتی برابر با یک اپل‌واچ قابل دسترسی باشد و زمان جراحی را نیز به ۱۰ دقیقه کاهش دهد.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر