بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷
رییس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران عنوان کرد:

بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود/ ناترازی نیروی انسانی در راه است

بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود/ ناترازی نیروی انسانی در راه است
رییس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران، گفت: زمانی که ۶ سال پیش، نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی در جزیره کیش برای اولین بار آغاز به کار کرد و تاکنون ادامه دارد، چه دلیلی وجود دارد که نمایشگاهی دیگر با همین عنوان مجدداً در همین جزیره برگزار شود.
کد خبر : ۲۹۱۰۸۷
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، احسان ثقفی، رئیس هیئت‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران (استصنا)، در آئین افتتاح ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در جزیره کیش، با انتقاد از روند‌های موجود در برگزاری نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت نفت، بر لزوم حمایت از بخش خصوصی تأکید کردو اظهار داشت: زمانی که ۶ سال پیش، نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی در جزیره کیش برای اولین بار آغاز به کار کرد و تاکنون ادامه دارد، چه دلیلی وجود دارد که نمایشگاهی دیگر با همین عنوان مجدداً در همین جزیره برگزار شود؟

وی با اشاره به نقش دولت در توسعه صنعت نفت افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که بخش دولتی رقیب بخش خصوصی نشود. این در حالی است که در برخی موارد، نهاد‌های شبه‌دولتی به رقابت با بخش خصوصی پرداخته و فرصت‌های رشد را محدود می‌کنند.

 

انتقاد از حضور هلدینگ‌های بزرگ در نمایشگاه‌داری صنعت پتروشیمی

 

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران، با انتقاد از حضور برخی شرکت‌های بزرگ در نمایشگاه‌داری، عنوان کرد: چرا باید یک هلدینگ در صنعت پتروشیمی، فعالیت نمایشگاه‌داری انجام دهد؟ مگر قرار نبود که بخش‌های خصولتی، به‌عنوان رقیب بخش خصوصی عمل نکنند؟

وی همچنین هشدار داد که صنعت نفت کشور با چالش ناترازی نیروی انسانی مواجه است و تأکید کرد که باید برای آینده این صنعت و توسعه منابع انسانی، برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود.

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
ارسال نظر