بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۵
وزیر نیرو:

اقدام قاطع علیه مصرف‌کنندگان پرمصرف انرژی انجام می‌شود

اقدام قاطع علیه مصرف‌کنندگان پرمصرف انرژی انجام می‌شود
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم مشکلات صنعت برق را در تابستان امسال برطرف کنیم، گفت: البته مقابله با مشترکان بد مصرف در دستور کار جدی قرار دارد.
کد خبر : ۲۹۱۳۵۴
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، عباس علی‌آبادی در مراسم افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق در استان فارس، در مراسم کلنگ‌زنی پست ۶۶ کیلوولت حاجی‌آباد ۲ واقع در شهرستان زرین‌دشت، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت و سید حسن نصرالله، دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان، گفت: هدف تمامی دولت‌های جمهوری اسلامی ایران، از جمله دولت چهاردهم، ارائه خدمات به مردم و کاهش مشکلات آنها بوده است.

وزیر نیرو با اشاره به دستاورد‌های بزرگ کشور از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون، افزود: در این سال‌ها، جمعیت کشور ۲.۳ برابر رشد یافته است، در حالی که صنعت برق کشور ۲۲ برابر توسعه یافته است.

وی به این نکته اشاره کرد که این اعداد و ارقام حاکی از پیشرفت فناوری در صنعت برق کشور هستند، اما همچنین به بد مصرفی نیز اشاره دارد. علی‌آبادی تأکید کرد که دنیا در آستانه یک تحول بزرگ است و کشور باید خود را با این تغییرات همگام کند.

وزیر نیرو ادامه داد: برای حل مشکلات صنعت برق، راهکار‌های مختلفی وجود دارد، اما در زمینه آب، صرفه‌جویی و مصرف بهینه باید در اولویت قرار گیرد.

وی با تأکید بر عزم جدی برای رفع مشکلات صنعت برق در تابستان امسال، اظهار داشت که مقابله با مشترکان بد مصرف در دستور کار قرار دارد.

علی‌آبادی موضوع آب و برق را دارای دو جنبه تولید و مدیریت مصرف دانست و گفت: در زمینه تولید، ارتباط مؤثری با مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های مرتبط برقرار شده و برنامه‌های جامع و مفصلی در حال پیگیری است.

در پایان، علی‌آبادی از هموطنان درخواست کرد که در مصرف آب و برق خود مطابق با استاندارد‌های جهانی عمل کنند.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر