بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸
شریعتمداری در بازدید از پتروشیمی بندر امام: 

کار در شرایط تحریم سخت است، اما راهکار دارد/ اول تأمین مالی، بعد کلنگ‌زنی پروژه جدید/ پتروشیمی بندر امام باید به سطح جهانی بازگردد

کار در شرایط تحریم سخت است، اما راهکار دارد/ اول تأمین مالی، بعد کلنگ‌زنی پروژه جدید/ پتروشیمی بندر امام باید به سطح جهانی بازگردد
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با بیان اینکه برای توسعه کشور باید طرح‌های جدید اجرا شود تا چرخ اقتصاد کشور از حرکت نایستد، گفت: باید به راهکار‌های جدی برای تأمین مالی حتی در شرایط تحریم دست‌یافت، تحریم سختی‌هایی دارد، اما نمی‌شود گفت راهکاری نیست.
کد خبر : ۲۹۱۵۰۶
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، محمد شریعتمداری امروز (چهارشنبه، هشتم اسفند) در سفری سه‌روزه به ماهشهر به‌منظور بررسی وضعیت مجتمع و طرح‌های این مجموعه در ماهشهر ابتدا از پتروشیمی بندر امام بازدید و با مدیران و کارکنان این مجتمع دیدار کرد.

وی در جریان این بازدید اظهار داشت: پتروشیمی بندر امام از قدیمی‌ترین واحد‌های پتروشیمی کشور است و جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد کشور دارد. 

شریعتمداری با تأکید بر اینکه این پتروشیمی به‌عنوان بزرگ‌ترین پتروشیمی کشور باید به سطح جهانی بازگردد، افزود: واحد‌های تولیدی اگر به لحاظ HSE نامطلوب باشد، اجرای طرح‌های توسعه‌ای محل تردید است؛ ابتدا باید واحد‌های موجود بندر امام با حداکثر توان نوسازی و ایمن شود. 

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با اشاره به لزوم برداشتن گام‌های اساسی برای تأمین خوراک پتروشیمی بندر امام تصریح کرد: قطعات و کاتالیست لازم برای بازسازی واحد‌ها باید تأمین شود تا استمرار تولید در مجتمع پایدار باشد و مجتمع به حداکثر ظرفیت برسد. 

شریعتمداری با تأکید بر اینکه رضایت کارکنان واحد‌های تولیدی در اولویت کاری‌اش قرار دارد، گفت: باید تقاضای منطقی کارکنان که این تولید را سرپا نگاه‌داشته‌اند، تأمین شود تا با رضایت همراه صنعت باشند. 

وی بر تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه‌ای از سوی خود شرکت‌ها تأکید و تصریح کرد: شرکت‌ها نباید تنها به درآمدشان متکی باشند و در این زمینه باید تلاش جدی کنند. شریعتمداری همچنین در خصوص آغاز پروژه‌های جدید تأکید کرد: هیچ پروژه‌ای تا زمانی که تأمین مالی آن انجام نشود نباید کلنگ‌زنی شود. 

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با بیان اینکه برای توسعه کشور باید طرح‌های جدید اجرا شود تا چرخ اقتصاد کشور از حرکت نایستد، تصریح کرد: اگر طرح‌های انتخابی اقتصادی باشد باید منابع مالی نیز تأمین شود؛ ازاین‌رو باید به راهکار‌های جدید برای تأمین مالی حتی در شرایط تحریم دست‌یافت، تحریم سختی‌هایی دارد، اما نمی‌شود گفت راهکاری نیست. امید است گشایش‌های بین‌المللی صورت گیرد تا دست ما نیز در حوزه بین‌المللی باز شود. 

شریعتمداری همچنین در این نشست به‌منظور رفع چالش‌های اجرای طرح‌های توسعه‌ای بندر امام با دکتر عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تماس تلفنی برقرار کرد و مقرر شد به این منظور کارگروهی تشکیل و موانع رفع شود.

در ادامه بازدید وی از پروژه‌های احداث واحد کلر آلکالی و پروژه بازیافت اتان پتروشیمی بندر امام، عملیات اجرایی پروژه پیش تفکیک خوراک واحد آروماتیک نیز با حضور شریعتمداری آغاز شد. هدف از اجرای این پروژه تولید یک میلیون تن Heart Cut و ۶۰۰ هزار تن light Heart Cut است.

سپهدار انصاری نیک، مدیرعامل پتروشیمی بندر امام نیز در جریان این بازدید به تشریح چالش‌ها و طرح‌های توسعه‌ای این مجتمع بزرگ پتروشیمی پرداخت.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر