نرخهای تازه ارزهای توافقی اعلام شد

به گزارش بورسنیوز، از آغاز بهمنماه، تمامی معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری منتقل شده و به این ترتیب، سامانه نیما بهطور رسمی حذف گردید. بر اساس سیاست جدید ارزی، رفع تعهدها برای صادرکنندگان تنها در صورت عرضه در بازار ارز تجاری امکانپذیر است و منبع تأمین ثبت سفارشها نیز بهطور کامل از طریق مرکز مبادله تأمین خواهد شد.
معاملات نیما که پیش از حذف کامل، از ۲۴ آذرماه با نرخ توافقی انجام میشد، به همین دلیل شاهد افزایش ناگهانی قیمت دلار در نیما بودیم. این قیمت که تا ۲۲ آذرماه در مرز ۵۴ هزار تومان قرار داشت، بهیکباره از ۶۰ هزار تومان عبور کرد.
امروز، چهارشنبه ۲۲ اسفندماه، قیمت دلار حواله در بازار ارز تجاری به کانال ۶۸ هزار تومان رسیده است، در حالی که در ابتدای دولت چهاردهم این نرخ در محدوده ۴۵ هزار تومان بود.
بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با هدف کاهش رانت، تصمیم به افزایش قیمت دلار نیما گرفتند و از مدتها پیش با افزایش مستمر نرخ دلار نیما در تلاش بودند تا قیمت این ارز را به نرخ آزاد نزدیک کنند.
آخرین قیمتهای معاملات توافقی در سامانه ارز تجاری نشان میدهد که قیمت توافقی هر اسکناس دلار آمریکا به ۷۰ هزار و ۳۶۸ تومان رسیده و نرخ حواله دلار نیز به ۶۸ هزار و ۴۵۲ تومان افزایش یافته است.
علاوه بر این، قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش به ۷۶ هزار و ۸۸۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۴ هزار و ۷۸۸ تومان رسیده است. همچنین، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش نسبت به روز کاری قبلی، به ۱۹ هزار و ۱۶۱ تومان ارزشگذاری شده و نرخ حواله درهم نیز ۱۸ هزار و ۶۳۹ تومان برآورد شده است.
انتهای پیام/