به گزارش خبرنگاروبگردی باشگاه خبرنگاران، در طی روزهای اخیر و براساس اظهاراتی از سوی یکی از اهالی سینما در خصوص بازگشت یکی از به اصطلاح هنرمندان (!) خارج از کشور اطلاعاتی از این شخص و سابقه پر از ایرادش در رسانه های اجتماعی منتشر شده است.
اما اظهاراتی که از سوی یک کارگردان سینما مطرح باعث واکنش های بسیاری شده ، بر این محورها بوده است:
- "خوب است بهروز وثوقی به ایران برگردد، کارهایش را بکند و فیلم بسازد. از نظر ما او اشتباه کرد که رفت، اما وثوقی آدم سیاسی نیست و قطعا خودش هم میداند که اشتباه کرده است."
- "با رفتن وثوقی ما یک بازیگر توانمندمان را از دست دادیم !دیگر سی و پنج ساله گذشته و آن اتفاقات و داغیای که خصیصه هر انقلابی است، تمام شده است. اینها هنرمندان این سرزمین هستند و باید بتوانند برگردند."
اما در این اظهارات در حالی تلویحا مدعی تمایل خود وثوقی برای بازگشت به ایران می شود که این بازیگر درباری پیش از این به صراحت بازگشت به کشور را رد کرده بود. بهروز وثوقی در سال 85 در اظهارنظری تصریح کرده بود: "اگر از من در خواست شود که به ایران بروم و فیلم بازی کنم نخواهم پذیرفت، من هرگز به ایران نخواهم رفت چون باید فیلمهایی بازی کنم که آنها می خواهند و من نمی خواهم!"
وی با تمسخر وضعیت سینمای بعد از انقلاب کشور گفته بود: "در سینمای امروز مردان بدون دلیل همه ریش دارند و زنان همه چارقد به سر میکنند!"
از سوی دیگر این کارگردان سینما در حالی مدعی غیرسیاسی بودن بهروز وثوقی شده بود که او در اظهارات کنایه آمیز خود به صراحت به مخالفت با انقلاب پرداخته است . وثوقی در پاسخ به این سوال که «با توجه به اشنایی با بسیاری از بازیگران هالیوود در آن زمان مثل پل نیومن، چرا کار درخشانی از خود به جای نگذاشتید» گفت: "اتفاقا من بعد از انقلاب برای مصاحبه خیلی از فیلمها رفتم.اما چون آن موقع روزهای گروگانگیری ایران بود، تا می فهمیدند، من ایرانی هستم می گفتند خیر.یادم می آید باری به سرصحنه یک فیلم رفتم و آنها پذیرفتند که در آن فیلم بازی کنم.سوال ها را پس در پی از من پرسیدند و نظرشان را جلب کردم.اما به سوال آخر که رسید همه چیز فرق کرد.آنها پرسیدند، از کجا آمدی؟ من هم گفتم از ایران.آنها گفتند پس برو، خوش آمدی. همان روز، مدیر برنامه هایم به من زنگ زد و گفت چرا گفتی که از ایران هستی.می گفتی از اسرئیل، ترکیه یا هر ای دیگر هستی. اما من گفتم نمی توانم بگویم ایرانی نیستم.من نمی توانم هویتم را فراموش کنم.من ایرانی هستم و خواهم بود."
بهروز وثوقی در کنار اشرف و فرح پهلوی
از سوی دیگر، ارتباط آشکار وثوقی با درباره شاه بر کسی پوشیده نیست. وثوقی از جمله بازیگران سینمای قبل از انقلاب بود که به دلیل رفتارهای خلاف اخلاق در فیلمفارسی های آن دوره، با پیروزی انقلاب بر همان شیوه اصرار ورزید و لذا چون جایی برای ادامه کار برای خود احساس نمی کرد به آمریکا رفت.
بهروز وثوقی که با حمایت یکی از هنرپیشگان زن سینمای ان روزگار به نام پوری بنایی با فیلم صد کیلو داماد فعالیت سینمایی خود را آغاز کرد، علی رغم حضور در کنار این هنرپیشه زن و بازی در فیلم های مبتذل به شهرت چندانی دست نیافت اما پس از ارتباط با دربار و اشرف پهلوی به یکی از پدرخوانده های سینمای ایران تبدیل شد چنانکه اشرف با یک تلفن برای فیلم هایش مجوز نمایش می گرفت و یا یک تلفن هم فیلم های دیگران را سالها راهی انبارها می کرد!
بازی در فیلم های مبتذل، ارتباط تنگانگ با اشرف پهلوی و ازدواج حاشیه دار وی با فائقه آتشین (گوگوش) از سوابق وی پیش از انقلاب است. وثوقی درآستانه پیروزی انقلاب پس از فروش سینماها و املاکش به آمریکا گریخت.
گفتنی است حرکت حمایت آشکار از بازیگران پیش از انقلاب از جشنواره فجر سال گذشته و با اظهارات سعید راد درباره وثوقی آغاز شد .
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
وقتی جمشید مشایخی ، داوود رشیدی ، نعمت بخشی ، مرحوم نادره خیر آبادی ، و خیلی هایی دیگه که انواع و اقسام فیلم ها را بازی کردند ، بعد از انقلاب نیز همچنان به کار خود ادامه می دهند ، پس بازیگر توانمندی مثل بهروز وثوقی جایش در ایران تنگ است ؟ تازه این که می گویید با اشرف پهلوی ارتباط سیاسی داشته ، اشرف پهلوی یک فرد سیاسی و فاسد بوده که از بازیگران برای پیشبرد اهداف کثیف خود استفاده می کرده ،
پاسخ
واقعا حق بهروز وثوقی را خوردین بیاین تو خیابون نظرات ملت را بپرسین خودتون قاضی وحکم میدین وثوقی عشق ملت ایرانه بیشتر بازیگران قبل انقلاب خیلی فیلم مبتذل ساختن و در حال بازیگری و کارگردانی هستن اونا چی بگو قاضی مملکت
پاسخ
بله برگرده واگربرگردد ایران به صدرکشور سینما هایش میرود بال
پاسخ
ما افتخار میکنیم بهروز خان برگردن اسطوره سینماست تورو خدا بیا بهروز خان
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه
نظرسنجی
به نظر شما دولت چهاردهم باید کدام یک از موارد زیر را در اولویت کاری خود قرار دهد.