به گزارش بورس نیوز، حسین امیرخامکانی با اشاره به احتمال سهمیهبندی سوخت، گفت: بحث سهمیهبندی بنزین در کنار کارت سوخت از سوی مسئولان وزارت نفت مطرح شده اما هنوز مشخص نیست که بنزین سهمیهبندی میشود یا خیر .
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نیاز عرفی و منطقی یک خانواده در حوزه سوخت با سهمیه موجود در کارت تامین میشود، افزود: اما اگر فردی بخواهد بیش از نیاز عادی مصرف داشته باشد باید هزینه آن را پرداخت کند همانند حوزه برق که فردی که برای استخر و یا سایر تجهیزات برق بیشتری مصرف میکند باید هزینههای افزون بر مصرف عادی را پرداخت کند تا برق یک خانواده محروم در دل کویر تامین شود.
دولت در حال بررسی موضوع سهمیهبندی بنزین است
وی ادامه داد: خانوادهای که چند خودرو در اختیار دارد و میخواهد از تمامی این خودروها استفاده کند،باید هزینه آن را پرداخت کنند لذا در حال حاضر دولت در حال بررسی موضوع سهمیهبندی بنزین است.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در خانه ملت، با بیان اینکه در سهمیهبندی سوخت تا میزان مصرف معمولی بنزین با قیمت متعارف فروخته و محاسبه میشود، اظهار کرد:اگر فردی بخواند بیش از میزان سهمیه سوخت مصرف کند بایداز میزان تعیینشده مبلغ بیشتری پرداخت یا پول سوخت را به قیمت تمامشده پرداخت کند.
هر چه پالایشگاه ساخته میشود، با افزایش مصرف نیاز داخل تامین نمیشود
وی افزود: وزارت نفت و دولت در حال بررسی موضوع سهمیهبندی سوخت هستندو نمی توان قطعی گفت که سهمیهبندی انجام میشود یا خیر، اما استفاده ازکارت سوختقطعی بوده تا مصرف را مدیریت و مانع قاچاق شد، البته بخشی از مدیریت مصرف نیز به سهمیهبندی باز میگردد.
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مصرف بنزین هر ساله 10 درصد رشد دارد، تصریح کرد: هر چه پالایشگاه ساخته میشود، در نهایترشد مصرف سبب شده نتواننیاز داخل را به صورت کامل تامین کرد، لذا با اعمال سهمیهبندی و کارت سوخت کشوراز واردات بنزین بینیاز میشود،چراکه در 6 ماه دوم سال نیز واردات بنزین سختتر است.