بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت:

نظارت وزارت صمت بر عملکرد کارخانه ها

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید بر عملکرد کارخانه‌ها نظارت کند در واقع این کم‌فروشی‌ها در اثر سهل انگاری سازمان‌های نظارتی است چراکه در نبود نظارت و دقت برخی سودجویان از فرصت استفاده کرده و با کم‌فروشی و گرانفروشی سودهای کلان به دست می‌آوردند.
کد خبر : ۱۸۶۰۶۰

به گزارش بورس نیوز، عبدالله رضیان با انتقاد از کم‌فروشی برخی کارخانه‌ها در ماه‌های اخیر، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید بر عملکرد کارخانه‌ها نظارت کند در واقع این کم‌فروشی‌ها در اثر سهل انگاری سازمان‌های نظارتی است چراکه در نبود نظارت و دقت برخی سودجویان از فرصت استفاده کرده و با کم‌فروشی و گرانفروشی سودهای کلان به دست می‌آوردند.

کنترل وزارت صمت از کم‌فروشی کارخانه‌ها جلوگیری می‌کند

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در خانه ملت با بیان اینکه وزارت صمت باید با ضرورت کنترل هفتگی وزن محصولات از کم‌فروشی بسیاری از کالاها مانند لبنیات جلوگیری کنند، افزود: کم‌فروشی خیانت است. نمی‌توان با توجیهاتی مانند عدم صدور مجوز برای افزایش قیمت کالا از کمّیت یا کیفیت آنها کاست این رفتارها نوعی بداخلاقی فرهنگی را در جامعه ایجاد می‌کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کم‌فروشی در اثر کوتاهی دستگاه‌های نظارتی ایجاد می‌شود، بیان کرد: اگرچه افزایش نرخ ارز باعث افزایش قیمت برخی کالاهای وارداتی شد اما بالا رفتن قیمت دلار را نمی‌توان دلیل موجهی برای افزایش قیمت کالاهای داخلی دانست. متاسفانه افزایش نرخ ارز زمینه را برای سوءاستفاده تامین‌کنندگان مواد اولیه داخلی فراهم کرد.افزایش نرخ ارز چه تاثیراتی در بالارفتن قیمت‌ها داشت؟

وی با بیان اینکه به دلیل افزایش قیمت غیرمتطقی برخی مواد اولیه داخلی قیمت تمام‌شده کالای نهایی نیز افزایش پیدا کرد، اظهار کرد: مشکلاتی مانند کم‌فروشی، گرانفروشی و.... در اثر نبود و بی‌اثر بودن عملکرد دستگاه‌های نظارتی وزارت صنعت است.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: وزارت صمت بخش خاص و ویژه‌ای برای رسیدگی به قیمت کالاها و ساماندهی بازار ندارد این در حالی است که در وهله نخست باید کارگروه ویژه‌ای برای رصد بازار در این وزارتخانه ایجاد شود سپس کالاها دسته بندی شده و به صورت هفتگی کمّیت، کیفیت و قیمت محصولات در بازار آنالیز و مورد ارزایابی قرار دهند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: زمانی که کم‌فروشی و گرانفروشی در چرخه بازار و زنجیره تولید نهادینه می شود برخورد و ساماندهی وضع موجود بسیاری سخت و در برخی موارد غیرممکن است. تولید کنندگان باید بدانند سیستم نظارتی قوی وجود دارد که در صورت هرگونه تخلف به شدت با آنها برخورد می‌کند که متاسفانه در حال حاضر این سیستم نظارتی قوی وجود ندارد.


اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس مطرح کرد:

کاهش قیمت دلار از 19هزارتومان به 10 هزارتومان

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس:

آمریکا با دلار ما کاری ندارد

ارسال نظر