بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۰
عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه، دولت مجاز شد در بازارچه‌های مرزی کشور، بنزین را با نرخ ترجیحی ارائه و درآمد حاصله از این محل را به خزانه واریز کند.
کد خبر : ۱۸۶۷۰۹

به گزارش بورس نیوز، جلال میرزایی، به مصوبههای کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 اشاره کرد و گفت: در تبصره یک لایحه بودجه سال 98 احکام مترتب بر درآمدهای نفتی تعیین تکلیف شد. در تبصره 2 نیز به درآمدهای ناشی از خصوصی‌سازی و اصل 44 پرداخته شد، اما در تبصره 3 این لایحه موضوع تامین مالی پروژه‌ها مطرح است.

وی با بیان اینکه در بخش دیگری از بررسی بودجه، مصوب شد شرکت‌های دولتی تا سقف 45 هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی با تضمین بازپرداخت اصل و سود توسط خود امکان انتشار داشته باشند، افزود: دولت مجاز است تا سقف 290 هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی تسویه نشده را منتشر کند تا بدهی خود را از این طریق تسویه کند. همچنین وزارت نفت برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های نفت و گاز با اولویت میدان‌های مشترک مجاز است با تصویب شورای اقتصاد، اوراق مالی اسلامی به صورت ریالی یا ارزی منتشر کند.

این عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین برای تسویه اوراقی که در سال‌های قبل منتشر شده و سر رسید آن به سال 98 می‌رسد کمیسیون اجازه داد دولت بتواند 50 هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی منتشر کند، تصریح کرد: آنچه دولت می‌تواند از این اوراق در سال 98 استفاده کند باید حداکثر معادل رقمی باشد که در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده است.

وی عنوان کرد: در مصوبه‌ای دیگر مقرر شد 200 میلیارد ریال از بدهی دولت به اشخاص حقیقی، حقوقی اعم از تعاونی یا خصوصی از محل تحویل نفت خام به این اشخاص با قیمت بورس انرژی تسویه شود.

میرزایی گفت: همچنین بر اساس مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق بودجه، دولت مجاز شد در بازارچه‌های مرزی کشور، بنزین را با نرخ ترجیحی ارائه و درآمد حاصله از این محل را به خزانه واریز کند.

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
برای پیمانکاران قراردادهای نفتی در مجلس تصویب شد؛

تخصیص اوراق مالی اسلامی تا 3میلیارد دلار

پس از عرضه نفت خام در بورس انرژی صورت می‌گیرد؛

آغاز عرضه میعانات گازی در بورس انرژی

برای استقبال بخش خصوصی از خرید نفت در بورس؛

تسهیل «نحوه عرضه» و «شرایط پرداخت و تسویه» برای خریداران

ارسال نظر