"وملی" کلاه به گشادی کفشهای ملی
به گزارش گروه تحقیق و مطالعات بورس نیوز، شرکتی ۱۱ نفره با اعلام سودی ۱ ریالی در ۶ ماهه نخست، باقیمتی بیش از ۳۴.۰۰۰ تومانی (آنهم درحالیکه ماههای گذشته قیمتهای ۸۲.۰۰۰ تومان را هم به ثبت رسانده بود) یکی از بزرگترین دستاوردهای ورود سهامداران تازهوارد و ضعف مفرط نهادهای نظارتی و بهویژه هیات پذیرش شرکت بورس است.
یکی از این شرکتهای سرمایهگذاری، کاغذی و با پرسنل تنها ۱۱ نفره، شرکت سرمایهگذاری گروه صنعتی ملی با سود خالصی ۲۸ میلیون تومان در ۶ ماهه نخست است.
مهمترین عوامل درآمدی و سودآوری "وملی"، عملکرد شرکت کفش ملی و نیز درآمد غیرعملیاتی حاصل از اجاره داراییهای شرکت بوده اما نکته جالب و قابلتأمل در این مورد را میتوان به ثبت عملکردی بسیار ضعیف شرکت کفش ملی در سال جاری اشاره داشت که این موضوع میتواند خیال سهامداران شرکت سرمایهگذاری گروه صنعتی ملی از عدم تحقق سودی حتی در حدود ۱۰ تومانی به ازای هر سهم راحت کند.
بر اساس صورتهای مالی ۶ ماهه منتشرشده کفش ملی این شرکت در عملکرد ۶ ماهه نخست خود تنها سود خالصی ۶۴۰ میلیون تومانی محقق کرده که این مبلغ به معنای تعدیل منفی ۹۰ درصدی این شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است.
به نظر میرسد تجدیدنظر هیاتهای پذیرش و سازمان بورس در چگونگی پذیرش و یا خروج شرکتهای کاغذی و بیکیفیت از بازارهای بورس و فرابورس از ضروریترین اقدامات سال جاری است.
بورسنیوز رسانه تخصصی بازارسرمایه در راستای شفافیت هرچه بیشتر و روشنشدن مسیر سرمایهگذاری سهامداران " وملی "، آمادگی درج پاسخ «سرمایهگذاری گروه صنعتی ملی» را دارد.
اینجا ایرانه دوست عزیز
حقوق یه کارمند 3 تومنه و حقوق اون مدیرعامل شاید 100 باشه
میدونی وملی چقد ملک داره؟ نه واقعا میدونی؟؟
اونقد ملک و مغازه داره که میتونه بزرگترین تجدید ارزیابی کل دوران بورس رو بده
اونقد ملک داره که بعد از یکسال هنوز توی کارشناسیشون موندن و تمام نشده قیمت گذاری هاش
به نظر من وملی سهم پر ریسکی هست و باید بلد باشی ازش سود بگیری فعلا تا بازار بورس روندش تغییر نکنه و صعودی نشده نمی شه نظر قطعی داد و منطق نظر کارشناسی سایت رو قبول می کنه ولی باید دید بازیگر سهم بعد از تغییر روند (صعودی ) چه عملکردی داره.
امیدوارم شرایط برای شرکت و سهامدارا خوب و پر سود باشه.
کفش ملی که امروزه توسطه شرکت سرمایه گذاری ملی (با نماد وملی) هدایت می شود، بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان دارایی دارد. دارایی های کفش ملی بسیار زیاد است.
کفش ملی دارای بیش از ۲۸۰ فروشگاه با سند ششدانگ و متعلق به برند کفش ملی در سراسر کشور است. ۹۰ درصد این فروشگاه ها، فعالیت اقتصادی دارند. متراژ املاک تجاری کفش ملی بر اساس گزارشات حسابرسی شده منتشره در کدال، بیش از ۹۸ هزار متر مربع است. شما حساب کنید که قیمت روز این املاک در سال های آینده چقدر خواهد بود.
تا کنون چند آگهی مزایده برای فروشگاه های کفش ملی منتشر شده است. قیمت های پایه ای برای فروشگاه های تهران، متری ۴۱ میلیون تومان و برای مشهد، متری ۳۸ میلیون تومان اعلام شده بود. در بدبینانه ترین تخمین ها، ارزش فروشگاه های کفش ملی، بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان می باشد.
اگر به کیلومتر ۱۸ جاده قدیم کرج (ورودی سازه گستر سایپا) بروید، ابرکارخانه ای را مشاهده می کنید که یادگار صنعت قبل از انقلاب است .. دومین دارایی بزرگ کفش ملی، کارخانه آن است که در زمینی به مساحت چهارصد و ده هزار متر مربع، قرار گرفته و بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان ارزش بازاری دارد.
اگر به حوالی فرودگاه مهرآباد تهران بروید، کقش ملی، یک انبار بزرگ دارد. متراژ این انبار، بیست و پنج هزار متر مربع است. انبار قبلی کقش ملی بوده و ۲۰۰۰ متر مربع هم سواله دارد. این انبار و سوله نیز بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان ارزش بازاری دارد. یعنی حدود یک سوم کل ارزش شرکت کارخانجات آذرآب اراک (با نماد فاذر در بورس).
اگر از مهرآباد و اتوبان فتح به سمت سرای ملی یا پاساژ ملی در چهار راه گلوبندک بازار تهران بروید، کل مغازه ها و حجره ها، متعلق به کفش ملی است. وسعت این سرا، ۴۰۰۰ متر مربع است. اگر متر مربعی ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال باشد، بیش از ۵۰۰۰ میلیارد تومان، ارزش دارایی کفش ملی در سرای ملی است. یعنی ۲ برابر کل ارزش شرکت زامیاد در بورس ایران که از تولید کنندگان مطرح صنعت خودرو ایران است.
این همه داستان دارایی های کفش ملی نیست! باید به رودبار رفت. جایی که با زلزله مهیبش، خیلی ها آن را با زلزله و باد و زیتون می شناسند. کارخانه شماره ۲ کفش ملی در رودبار است. ششصد هزار متر است. یعنی شصت هکتار. هزار و هفتصد متر سوله داشته و هر متر مربع را اگر ۳ میلیون ریال در بدبینانه ترین حالت در نظر بگیریم، ارزشی بالای ۲۰۰ میلیارد تومان دارد.
گروه صنعتی ملی ایران دارای شرکت هایی چون: کفش ملی، مدیریت و توسعه ملی، صادراتی و تجارتی ملی، تیس ایران و پوشاک عمده بوده که ۱۰۰ درصد مالکیت این شرکت ها در اختیار گروه صنعتی ملی (هلدینگ وملی) است.