صندوق «پالایشی یکم» در صدر هفته/ ۲,۶ همت به صندوقهای سهامی افزوده شد
به گزارش گروه مطالعات بورسنیوز، در این گزارش به بررسی نوسانات ارزش و بازدهی صندوقهای سرمایهگذاری در سهام پرداختهشده است.
از جمله عناصر اصلی جدول زیر میتوان به آخرین ارزش صندوقها، بازدهی ماهیانه و بازدهی یکساله آنها اشاره کرد.
ارزش کل صندوقهای سرمایه گذاری در سهام در هفته منتهی به ۱۹ فروردین اسفند ۱۴۰۱، با ورود ۲ هزار و ۶۲۹ میلیارد تومانی همراه شد تا ارزش این صندوقها به ۵۸ هزار و ۲۰۳ میلیارد تومان برسد.
سرخ پوشی معنایی ندارد
صندوق «پالایشی یکم» با عملکرد ۹.۲۷ درصد مثبت با مدیریت "تامین سرمایه نوین" در صدر لیست بهترینها قرار داشت و پس از آن، صندوق «سهامی اهرمی کاریزما» با عملکرد ۸.۱۳ درصد مثبت با مدیریت "سبد گردان کاریزما" و صندوق «سهام ویستا» با عملکرد ۷.۹ درصد مثبت با مدیریت "سبد گردان ویستا" بهعنوان بهترین عملکردها جای گرفته بودند.
اما برخلاف هفته گذشته در لیست صندوقهای سرمایه گذاری در سهام، صندوق قرمزپوش نیز مشاهده کرد.
با این حساب، صندوق «اوج دماوند» با عملکرد ۱.۴۴ درصد منفی با مدیریت "تامین سرمایه دماوند" در انتهای این لیست قرار گرفته است.
در ادامه این لیست میتوان صندوق «واسطه گری مالی یکم» را دیگر قرمزپوش این لیست نام داد که با عملکرد ۱.۰۷ درصد منفی با مدیریت "تامین سرمایه بانک مسکن" رتبه دوم ضعیفهای این هفته را از آن خود کرد.
سه ماه عملکرد صندوقها
با نگاهی به بازه سه ماهه صندوقها نیز میتوان دریافت که در صدر این لیست سبزپوشهای فراوانی را مشاهده کرد و صندوق «پالایشی یکم» با عملکرد ۲۷.۶۵ درصد مثبت تحت مدیریت "تامین سرمایه نوین" جای گرفته بود.
در ادامه این جدول همچنین میتوان به دیگر صندوقها نظیر صندوق «سهامی اهرمی کاریزما» با ۱۸.۸۶ درصد مثبت تحت مدیریت "سبد گردان کاریزما"، صندوق «فراز داریک» با ۱۷.۳۴ درصد مثبت تحت مدیریت "مسبدگردان داریک پارس" و صندوق «راهبرد ممتاز ابن سینا» با ۱۶.۳۳ درصد مثبت تحت مدیریت "مشاور سرمایه گذاری ابن سینا مدبر" حضور دارند.
«صندوقهای قعرنشین» کماکان بدون تغییر
در یک سال منتهی به ۱۹ فروردینماه سال ۱۴۰۱ بهترین عملکرد سالیانه را صندوق «مشترک پیشتاز» تحت مدیریت "سبدگردان مفید" و «مشترک گنجینه ارمغان الماس» تحت مدیریت "سبد گردان الماس" به ترتیب با ۴۰.۳۴ و ۳۸.۱ درصد بازدهی مثبت به خود اختصاص دادهاند.
صندوقهای «مشترک نو اندیشان» و «بانک دی» نیز به ترتیب با ۱۹.۳۸ و ۱۲.۱۲ درصد بازدهی منفی، ضعیفترین بازدهیهای یکساله را داشتهاند.