قیمت کالاهای اساسی و دارو به قیمت شهریور ۱۴۰۰ باشد
به گزارش بورس نیوز، مجتبی یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به نگرانی مردم از نحوه مدیریت ارز ترجیحی دولت، اظهار کرد: در گذشته نرخ ارز ترجیحی از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور وقت ابلاغ شد و برای این بخش ۶۵ میلیارد دلار از ذخیره ارزی کشور صرف کردند تا قیمت دارو و کالاهای اساسی مانند گوشت و مرغ گران نشود، اما متاسفانه هدف مورد نظر محقق نشد.
- بیشتر بخوانید: یارانه به درست مصرف کننده واقعی برسد
عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه سفره مردم بیش از این نباید کوچک شود، اظهار کرد: با توجه به مسائل پیش آمده در این زمینه مجلس در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به دولت اجازه داد تا این موضوع را مدیریت کند. در سال ۱۴۰۰ مبلغ هشت میلیارد دلار اختصاص داده شد که بر اساس گزارشها ۱۸ و نیم میلیارد صرف شد، در قانون بودجه سال جاری نیز آوردیم که دولت با کمک کالابرگ الکترونیکی میتواند ارز ترجیحی را مدیریت کند.
یوسفی بیان کرد: دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پیشنهاد حذف ارز ترجیحی را داده بود، اما مجلس با همکاری دولت در بودجه این مصوبه را اصلاح و تاکید کرد که قیمت کالاهای اساسی و دارو به قیمت شهریور ۱۴۰۰ در اختیار مردم قرار گیرد.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در خانه ملت تصریح کرد: دولت در کنار مدیریت ارز ترجیحی باید مراقب تولید باشد. مجلس معتقد است که تسهیلاتی باید برای تولید کنندگان در نظر گرفته شود از این رو در تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ با همکاری دولت این موضوع را پیش بینی کردیم.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان فرمودند که «یکی از شاخصهای مردمی بودن، صحبت با مردم است». مردم ما همیشه نشان دادند که به این کشور و سرزمین علاقمند هستند و درگیر مسائل جزئی نمیشوند لذا اگر با مردم دقیق، شفاف، بدون نگرانی و واهمه صحبت کنیم آنها در روزهای سخت همراه خواهند بود کما اینکه همیشه همراهی کردند لذا رئیس جمهور باید با مردم در خصوص موضوعات و مسائل کشور صحبت کند.