کدام گروهها پیشتازان این هفته خواهند بود؟ ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
بورسنیوز:
به گزارش بورس نیوز، در نظرسنجی این هفته از ۱۳ فعال بازار سرمایه، غالبا امید تعادل بازار داشتند و امیدوار به آنکه بازار سرمایه هفته پیشرو را در وضعیت متعادلی به پایان رساند.
این کارشناسان صنایع پیشروی بازار را عمدتاً بانکی ها و خودرویی ها عنوان کردند و باید دید که آیا تا پایان هفته نظر این کارشناسان، رنگوبوی واقعیت را خواهد گرفت یا خیر!
آیدین علایی: کاهش نرخ ارز و همچنین حجم پایین معاملات باعث افت بیشتر شاخصها خواهند شد
محمد باقر خادمی: به نظر میرسد به هفته های پایانی اصلاح زمانی در کلیت سهم ها رسیده ایم و باید رفته رفته منتظر بهبود شرایط کلی بازار باشیم.
هلن عصمت پناه: هفته پیش رو، هفته مهمی برای بررسی بیشتر بازار می باشد،
هفته گذشته شاهد افت ارزش معاملات بودیم که تعطیلی هایی که گذشت نیز بر آن بیشتر دامن زد
لذا از شنبه نگاه به بازار از منظر ارزش معاملات بسیار مهم است
در صورت رشد ارزش معاملات در هفته جدید میتوان شاهد بازاری در کلیت متعادل رو به مثبت بود
اما در صورتی که ارزش معاملات جانی نگیرد شرایط کلی بازار میتواند به سمت متعادل منفی حرکت کند
پول هایی در بیرون از بازار منتظر روشت شدن تکلیف بازار هستند تا در صورت افت دلار خریدهای ارزنده تری داشته باشند
لذا باید تکلیف بازار از لحاظ دلار روشن شود
چراکه میدانیم کلیت بازار موثر از کاهش نرخ دلار است
و اصولا در شرایط اینچنینی بازار به دلیل ترس، هیجان و واکنش بیشتری نشان میدهد
لذا در جمع بندی کل هفته فضای بازار یا میتواند متعادل مثبت باشد یا منفی
مهدی افنانی: با توجه به گزارش زیان ده ذوب و خودرو فعلا بازار به صورت منفی و صفر دنبال میشود تا رسیدن گزارشات بهار در انتهای خرداد
نوید سالک: به نظر می رسد زمزمه های موجود، پیرامون توافق موقت سیاسی و آزادسازی بخشی از دلارهای بلوکه شده، همچنین پایین بودن ارزش معاملات در هفته گذشته نسبت به هفته های قبل و انتظار تداوم ارزش معاملات پایین در هفته پیش رو و از طرف دیگر عرضه اولیه هفته جاری از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر بازار سرمایه در این هفته باشند.
مجتبی دیبا: به دلیل شرایط غیر شفاف ابنده دلار
بازار احتمالا به پیشواز افت دلار خواهد رفت تا قیمت های پایین تر ورود کند
اما صنایع ریالی در مجموع میتواند بازار را تعادل بخشی برساند
سیاوش وکیلی: با توجه به روند رو به کاهش نرخ ارز و بلاتکلیف بودن نتایج مذاکرات برجامی و روند انتظاری کاهش بیشتر ارز به نظر میرسد کماکان حجم معاملات پایین باشد
سمیه صفری: با وجود انتشار اخبار ضد و نقیض در مورد موضوع برجام به نظر میرسد بازار و اهاای آن هنوز نتوانند تصمیم قاطعی مبنی بر ادامه روند بازار داشته باشند و در واقع بازار در یک بلاتکلیفی بسر میبرد. می توان انتظار بازدهی در گروه زراعت در هفته پیش رو را داشت به دلیل افشای افزایش سرمایه های ان ها از محل تجدید ارزیابی زمین هایشان. در صورتیکه گمانه زنی ها راجع به برجام به سمت توافق شدت گیرد می توان انتظار معاملات بهتری را در گروه خودرو و بانکی داشته باشیم. همچنین به نظر می رسد حجم معاملات نسبت به هفته گذشته که نبمه تعطیل بود بهبود پیدا کند.
سهیلا نقی پور: به دلیل کاهش ارزش معاملات و کاهش قیمت دلار بازاری کاهشی خواهیم داشت
علی بهشتی روی: با توجه به شواهد بهبود در سیاست خارجی و کاهش نرخ ارز و عدم جذابیت بازارهای موازی بهبود بازار سرمایه قابل انتظار می باشد
بهراد موسوی: با توجه به کاهش قیمت ارز در بازار آزاد و افزایش عرضه ها در هفته گذشته و خروج پول حقیقی، پیش بینی میشود هفته آینده بازاری منفی داشته باشیم.
ندا کریمی: صنایع دلاری وزن حدود دو سومی در بازار دارند و کاهش قیمت دلار ازاد و قیمت جهانی سبب فشار فروش در این گروه ها شده است با این حال برخی گروه ها مانند حمل و نقل، بانک و خودرو از توافق منتفع می گردند .
پیام الیاس کردی: دلار اصلاحی است و ارزش معملات رو به پایین
پایان مطلب