بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۷

هدف از اصلاحات مالیاتی، تقویت و حمایت از بخش خصوصی است

هدف از اصلاحات مالیاتی، تقویت و حمایت از بخش خصوصی است
یک کارشناس اقتصادی گفت: هدف اصلاحات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۴ حمایت مستقیم از بخش خصوصی با کاهش مالیات بر تولید است.
کد خبر : ۲۸۹۸۰۹
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، همایون علی‌اکبری، کارشناس اقتصادی، با تأکید بر اهمیت و نقش کلیدی بخش خصوصی در تحقق اقتصادی مولد و پیشرفته با رشد اقتصادی بالا، بیان کرد: بخش خصوصی مولد در اقتصاد کشور به عنوان نیروی محرکه نوآوری، کارایی و رقابت محسوب می‌شود. برای شکوفایی هر اقتصادی، باید از بخش خصوصی حمایت و تشویق شود. یکی از مؤثرترین روش‌ها برای دستیابی به این هدف، کاهش هزینه‌های تولید است که خود به جذابیت تولید نسبت به سایر بخش‌ها می‌افزاید. در چارچوب بودجه ۱۴۰۴ و اصلاحات مالیاتی پیش‌بینی شده برای سال آینده، کاهش مالیات بر تولید به همراه اخذ مالیات بر فعالیت‌های سوداگرانه و مخرب تولید به عنوان بخشی از استراتژی مهم دولت برای کاهش ریسک‌های فعالیت‌های تولیدی و افزایش جذابیت آن در نظر گرفته شده است. بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در مورد کاهش تصدی‌گری دولت و تقویت حضور بخش خصوصی در اقتصاد با بهبود محیط کسب‌وکار و کاهش ریسک‌های تولید، به همین اصلاحات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۴ مرتبط است.

علی‌اکبری در ادامه به کاهش مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: کاهش مالیات بر تولید، اقدامی ضروری برای جذاب‌تر کردن بخش خصوصی فعال در تولید کشور برای سرمایه‌گذاران است. این کاهش مالیات به طور مؤثر هزینه‌های تولید را کاهش می‌دهد و در نتیجه فعالیت‌های تولیدی را برای سرمایه‌گذاران سودآورتر و جذاب‌تر می‌کند.

این کارشناس اقتصادی همچنین به حمایت مستقیم از بخش خصوصی از طریق کاهش مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: هدف اصلاحات مالیاتی در این بودجه، حمایت مستقیم از بخش خصوصی با کاهش مالیات بر تولید است. این حمایت مالیاتی هدفمند به نفع بخش‌های تولیدی خصوصی و واقعی اقتصاد طراحی شده است تا بتوانند با کاهش هزینه‌های خود و افزایش توان رقابت‌پذیری، نقش محوری در توسعه صادرات و رشد اقتصادی ایفا کنند.

وی ادامه داد: کاهش مالیات بر تولید، گامی حیاتی در جهت افزایش رقابت‌پذیری و جذابیت بخش تولیدی اقتصاد است. زمانی که مالیات تولید بالا باشد، کسب‌وکارها ممکن است برای رقابت با همتایان خود در کشورهای دیگر که بار مالیاتی کمتری دارند، با چالش مواجه شوند. با کاهش این مالیات‌ها، دولت می‌تواند زمینه‌های رقابت را تسهیل کند و به کسب‌وکارهای داخلی این امکان را بدهد که به طور مؤثرتری در بازار جهانی رقابت کنند. این افزایش رقابت می‌تواند منجر به صادرات بیشتر، درآمدهای ارزی بیشتر و بهبود عملکرد کلی اقتصادی شود.

علی‌اکبری در پایان اظهار کرد: کاهش مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴، اقدامی راهبردی با هدف افزایش نقش بخش خصوصی در اقتصاد است. با کاهش هزینه‌های تولید و جذاب‌تر کردن فعالیت‌های تولیدی برای سرمایه‌گذاران، مشارکت بیشتر بخش خصوصی در اقتصاد تحریک خواهد شد. این امر به نوبه خود منجر به افزایش رشد اقتصادی، بهبود رقابت‌پذیری تولید داخلی و شکل‌گیری اقتصادی پویاتر و مقاوم‌تر خواهد شد.  

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر