بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸

عرضه نخستین خودرو سواری در حراج خرده‌فروشی اموال تملیکی آغاز شد

عرضه نخستین خودرو سواری در حراج خرده‌فروشی اموال تملیکی آغاز شد
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از آغاز عرضه خودرو سواری برای نخستین بار در حراج خرده فروشی خبر داد و گفت: امکان شرکت در حراج خرده فروشی برای عموم افراد جامعه اعم از کارکنان دولت وجود دارد.
کد خبر : ۲۹۰۷۵۶
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، احسان عسکری ، مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اظهار کرد: پس از موفقیت‌آمیز بودن حراج خرده‌فروشی سازمان که از خرداد ۱۴۰۲ آغاز شده است، از ساعت ۱۰ صبح امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) خودرو نیز به این حراج افزوده می‌شود و متقاضیان می‌توانند برای خرید اقدام نمایند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: متقاضیان می‌توانند از ساعت ۱۱ روز چهارشنبه (۲۴ بهمن) تا ساعت ۱۴ روز دوشنبه (۲۹ بهمن) برای بازدید خودروها به ادارات کل استان‌ها مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه زمان ارائه پیشنهادات از ساعت هشت صبح روز دوشنبه ۲۹ بهمن تا ساعت ۱۹ همان روز خواهد بود، خاطرنشان کرد: زمان بازگشایی و اعلام برندگان ساعت هشت صبح ۳۰ بهمن ماه خواهد بود.

عسکری ادامه داد: عموم مردم و متقاضیان می‌توانند برای ارسال پیشنهاد قیمت به صفحه نخست سامانه ستاد ایران به نشانی setadiran.ir در بخش مزایده و گزینه حراج خرده‌فروشی اموال تملیکی یا منوی آگهی‌های عمومی مراجعه کنند. همچنین متقاضیان می‌توانند از طریق سایت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به آدرس tamliki.ir و پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس sso.my.gov.ir برای ثبت‌نام و ورود اقدام نمایند.

وی تاکید کرد: در حراج خرده‌فروشی، امکان شرکت برای همه افراد جامعه از جمله کارکنان دولت وجود دارد و ممنوعیتی که در مزایده برای کارمندان وجود دارد، در حراج خرده‌فروشی اعمال نمی‌شود.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به برگزاری حراج خرده‌فروشی اشاره کرد و گفت: از خرداد ۱۴۰۲ تاکنون، یک هزار و ۲۰۰ حراج برگزار شده و با دریافت ۱۱۰ هزار پیشنهاد، ۲۵ هزار قلم کالا به فروش رسیده است.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر