بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
تحولات قیمتی طلا، سکه و دلار در سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴؛

نشانه‌هایی که بازار طلا را تحت فشار قرار داد

نشانه‌هایی که بازار طلا را تحت فشار قرار داد
اخبار روز درخصوص قیمت دلار، طلا، سکه و ارزهای دیجیتال می تواند افق های روشنی برای سرمایه گذاران ایجاد نماید.
کد خبر : ۲۹۳۶۵۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به نقل از بورس‌نیوز، اطلاعات فوری و مهم درباره قیمت دلار، طلا، سکه و همچنین انواع ارزهای دیجیتال می‌تواند افق روشنی را برای سرمایه‌گذاران به ارمغان بیاورد. بورس‌نیوز با ارائه اخبار به‌روز، به تحلیل و پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه می‌پردازد.

 

قیمت انواع بازارها در روز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

 

امروز، با افزایش ۰.۲۲ درصدی، قیمت انس طلا به ۳۴۳۰ دلار رسید، در حالی که طلای ۱۸ عیار با کاهش ۰.۹۷ درصدی به ۶ میلیون و ۵۶۹ هزار تومان و سکه با افت ۴.۷۳ درصدی به قیمت ۷۲ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان رسید. 

با کاهش قابل توجه نرخ ارز، قیمت‌ها در بازار طلا نیز با افت مواجه شده‌اند. در عین حال، روند جهانی قیمت طلا همچنان افزایشی است. کارشناسان بر این باورند که اگر طلای آب‌شده سطح حمایتی ۲۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان را بشکند و روند مثبت سیاسی ادامه یابد، احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها وجود دارد.

کاهش نرخ ارز، تأثیر چشمگیری بر قیمت سکه گذاشته و حباب سکه نیز روند نزولی پیدا کرده است. تحلیلگران معتقدند که در صورت تداوم افت نرخ ارز و از دست رفتن پیاپی سطوح حمایتی، قیمت سکه می‌تواند با کاهش بیشتری مواجه شود.

روند جهانی قیمت طلا در پی تشدید تنش‌های تجاری با ادامه رشد مواجه است. کارشناسان بیان می‌کنند که اگر طلا بتواند از سد مقاومت ۳۴۹۰ دلاری عبور کند، مسیر برای ادامه رشد قیمتی هموارتر خواهد شد.

فضای آرام سیاسی و خوش‌بینی ناشی از مذاکرات، موجب کاهش قابل توجه نرخ دلار شده است. در این شرایط، معامله‌گران با احتیاط بیشتری به انجام معاملات می‌پردازند.

بهای جهانی نفت نیز با نوسانات محدودی همراه با افزایش است. این رشد محتاطانه در حالی صورت می‌گیرد که نگرانی‌ها درباره تأثیر منفی سیاست‌های سخت‌گیرانه پولی آمریکا و تهدیدات اقتصادی ناشی از بازگشت احتمالی تعرفه‌های تجاری از سوی ترامپ، هنوز بر چشم‌انداز تقاضا برای انرژی سایه افکنده‌اند.

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با انتقاد از تبلیغات گسترده اپلیکیشن‌های خرید و فروش طلا، تأکید کرد که باید اعطای مجوزهای جدید محدود شود و اپلیکیشن‌های فعلی تحت نظارت دقیق از نظر نرم‌افزار و پشتوانه طلای واقعی قرار گیرند.

اتکینز به عنوان رئیس جدید کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا سوگند یاد کرد. او که پیش‌تر منتقد رویکرد تهاجمی این کمیسیون در قبال ارزهای دیجیتال بود، اعلام کرده است که به دنبال وضع مقررات شفاف‌تر و حمایت از سرمایه‌گذاری در دارایی‌های دیجیتال خواهد بود.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر