بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲

قیمت‌های جدید خودرو - ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت‌های جدید خودرو - ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور، هر دهک شامل حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است. بنابراین، حذف سه دهک اول، معادل ۲۵ میلیون نفر و با احتساب ۵۰۰ هزار نفر دیگر، مجموعاً به ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر می‌رسد.
کد خبر : ۲۹۳۷۰۷
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، قیمت خودرو در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که هر دو بازار داخلی و مونتاژی، پس از دور دوم مذاکرات، روند کاهشی را آغاز کرده‌اند. این کاهش قیمت‌ها تا روز سه‌شنبه هفته جاری ادامه داشت، اما از روز چهارشنبه به بعد، وضعیت بازار در حالت ثبات قرار گرفته و تغییر قابل توجهی در قیمت‌ها مشاهده نشده است. این وضعیت بیانگر تأثیر مستقیم تحولات سیاسی و اقتصادی بر بازار خودرو است و احتمالاً این ثبات تا زمان وقوع تغییرات جدید ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است قیمت‌های اعلام شده برای خودروهای صفر کیلومتر در بازار بر اساس آخرین مدل و ارزان‌ترین رنگ موجود، تنها به‌عنوان قیمت پیشنهادی از سوی فروشندگان اعلام شده‌اند و معاملات واقعی ممکن است با قیمت‌هایی متفاوت از این ارقام بسته به شرایط معامله و محل خرید انجام شود.

 

قیمت خودروهای داخلی

 

قیمت خودروهای داخلی به جز موارد معدودی ثابت باقی مانده است.

شاهین G اتومات CVT، یکی از سدان‌های رده‌بالای تولیدی سایپا، امروز با کاهش ۲۰ میلیون تومانی معادل ۱.۹۶ درصد، به محدوده یک میلیارد تومان وارد شد.

ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۴ که در نیمه دوم ماه گذشته به قیمت ۵۴۵ میلیون تومان رسیده بود، اکنون به قیمت ۵۱۰ میلیون تومان در بازار نقل و انتقال می‌شود.

پژو ۲۰۷ پانوراما دنده‌ای رینگ فولادی مدل ۱۴۰۴ که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان کاهش یافته، به کانال ۹۰۰ میلیون تومان بازگشته است.

تارا اتوماتیک V۴ LX که از نیمه دوم فروردین روند کاهشی داشته، جمعاً ۸۵ میلیون تومان ارزان‌تر شده و هم‌اکنون به قیمت یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان به خریداران تحویل داده می‌شود.

دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) که به قیمت بالای یک میلیارد تومان معامله می‌شود، امروز با کاهش ۲۵ میلیون تومانی، به قیمت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است.

 

قیمت خودروهای مونتاژی

 

بازار خودروهای مونتاژی نیز در برخی از مدل‌ها با کاهش قیمت مواجه شده است.

دیگنیتی پرایم، یک کراس‌اوور کوپه که توسط شرکت بهمن موتور عرضه می‌شود، امروز با نزول ۴۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته به قیمت یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس اتوماتیک که یک کراس‌اوور کوچک شهری است، امروز با افت ۱۰ میلیون تومانی قیمت خود را به یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان رسانده است.

کی‌ام‌سی T۸، یک پیکاپ دو دیفرانسیل که توسط کرمان موتور عرضه می‌شود، امروز با قیمت یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی در بین محصولات مونتاژی تعادل خود را حفظ کرده است.

لاماری ایما، یکی دیگر از محصولات محبوب مونتاژی، صبح امروز با ریزش ۲۰ میلیون تومانی به محدوده دو میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان رسید. 

 

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر