بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸

تعطیلی روزهای پنج‌شنبه در یک استان

تعطیلی روزهای پنج‌شنبه در یک استان
معاون عمرانی استاندار سمنان از تعطیلی «پنج شنبه‌ها» تا پایان شهریور ماه سال جاری در استان خبر داد و گفت: این تصمیم بنا به کمک ناترازی و مدیریت انرژی در استان اتخاذ شده است.
کد خبر : ۲۹۳۹۷۷
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، فرج اله ایلیات در جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری سمنان که بعدازظهر سه‌شنبه برگزار شد، اعلام کرد که روزهای پنجشنبه از این هفته تا پایان شهریورماه در استان تعطیل خواهد بود. این تعطیلی شامل تمامی بانک‌ها، ادارات، شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و مؤسسات عالی می‌شود.

وی همچنین اشاره کرد که دستگاه‌های خدمات‌رسان از این تعطیلی معاف خواهند بود و بانک‌ها باید شعبه کشیک خود را برای ارائه خدمات به مردم در روز پنج‌شنبه مشخص کنند.

معاون عمرانی استاندار سمنان با بیان اینکه این اقدام به منظور کمک به مدیریت انرژی و کاهش ناترازی در استان اتخاذ شده، تأکید کرد که دستگاه‌های اجرایی ملزم به رعایت الگوی مصرف برق در حوزه‌های خود هستند.

ایلیات همچنین از تغییر ساعات کاری ادارات خبر داد و گفت: زمان فعالیت ادارات از دوشنبه پانزدهم اردیبهشت از ساعت شش صبح تا ۱۳ خواهد بود.

وی با ابراز همدردی با خانواده‌های بازماندگان حادثه تلخ بندر شهید رجایی، خاطرنشان کرد که مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان سمنان برای کمک‌رسانی به هموطنان در استان هرمزگان آماده‌اند.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
عواقب تصمیمات اشتباه
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
سلام، فاجعه تاسف بار انفجار بندر شهید رجایی و آسیب به حدود یکصدو چهل هزار کانتینر موجود در این بندر و بروز صدمات جانی، اقتصادی و زیست محیطی نشان داد کارگر یا کارمند مورد تبعیض و تحقیر واقع شده و ستم دیده و خسته و دچار ضعف روحیه و افسرده چه قدر میتواند تبعات و عواقب وحشتناکی داشته باشد. تصمیماتی مثل مخالفت با تعطیلی پنجشنبه ها، مخالفت با کاهش چهل دقیقه از ساعت کار روزانه، افزایش سنوات بازنشستگی کارکنان، عدم هماهنگی افزایش حقوق سالانه با نرخ تورم، زمینه بی انگیزگی،اهمال و اشتباهات کاری را افزایش میدهد. التماس تفکر
تبدیل تهدید به فرصت طلایی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
درود بر استاندار فرهیخته سمنان. بسیاری از استانداران با تعطیلی پنجشنبه ها نتنها مشکل ناترازی انرژی را حل کردند بلکه این تهدید را به فرصتی بسیار مناسب برای تحکیم بنیاد خانواده تبدیل نمودند. هنوز هم مدیران پیشرو و طراز اول در کشور وجود دارد.