کارشناس بازار سرمایه در گفتوگو با بورس نیوز عنوان کرد:
نتیجه بخش نبودن عرضه مستقیم سکه/ بازار سرمایه، راه نجات دولت برای فروکش التهابات بازار سکه
صعود چشمگیر نرخ طلا و ارز طی چند وقت اخیر در کشور و متوقف شدن عرضه سکه ازطرف دولت، شائبه رو به اتمام بودن ذخایر ارزی و طلای دولت را به وجود آورده و به التهابات این بازار دامن زده است.
غلامحسن آرمات، مدیرعامل شرکت کارگزاری آپادانا در گفتوگو با بورسنیوز در این خصوص گفت: این شائبه از اساس بیمعناست چراکه 7 میلیون سکه ارائه شده در بازار، شاید تنها 20 تا 30 درصد ذخایر طلای کشور باشد.
وی در ادامه افزود: دولت به این نتیجه رسیده که دیگر عرضه مستقیم نتیجه بخش نیست و باید برای جذب نقدینگی، الگوی رفتاری خود را عوض کرده و به سمت ارائه گواهی سپرده، آپشنهای مختلف و فروش سررسیدی سکه برود.
این کارشناس بازار سرمایه اظهارکرد: دولت باید جریان نقدینگی را به سمت بازار سرمایه سوق دهد نه اینکه با عرضه مستقیم سکه، این نقدینگی را به سمت گاوصندوقهای منازل هدایت کند.
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه