به اطلاعات مالی کدام شرکت می توان اتکا کرد؟
براساس گزارش بورس نیوز، شرکت نیروکلر طی دوره عملکرد 12 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه امسال توانست عنوان نخست را از نظر قابلیت اتکاء به اطلاعات و به موقع بودن زمان انتشار آن از آن خود سازد.
این در حالی است که "شکلر" طی دوره 12 ماهه منتهی به 31 خرداد ماه همان سال رتبه 9 را از این نظر به دست آورده بود.
رتبه دوم نیز به شرکت فرآورده های تزریقی ایران اختصاص می یابد، مجموعه ای که در دوره 12 ماهه منتهی به 31 خرداد ماه امسال نیز موفق به کسب رتبه دوم شده بود.
جایگاه سوم در دوره 12 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه امسال به بانک کارآفرین اختصاص می یابد و بدین ترتیب "وکار" نسبت به دوره 12 ماهه منتهی به 31 خرداد ماه امسال دو پله صعود می کند.
در ادامه این رتبه بندی مجموعه های مجتمع های توریستی و رفاهی آبادگران، پارس سوییچ بانک انصار، پتروشیمی شیراز، سیمان سپاهان، سیمان داراب و قند اصفهان به ترتیب در ردیف های چهارم تا دهم قرار می گیرند.
در مقابل اما شرکت پتروشیمی اصفهان از آخر اول می شود و پایین ترین رتبه یعنی 290 مرتبه از نظر به موقع بودن زمان انتشار اطلاعات و قابلیت اتکاء را به خود اختصاص می دهد، "شصفها" در دوره 12 ماهه منتهی به 31 خرداد ماه امسال نیز آخرین رتبه را به دست آورده بود.
بعد از آن شرکت پارس الکتریک با رتبه 289 قرار می گیرد، مجموعه ای که در دوره 12 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه امسال بازدهی مثبت 21.79 درصدی را برای سهامدارانش محقق ساخته است.
جایگاه سوم نیز به کاهش اصفهان اختصاص می یابد که البته این مجموعه نیز به دلیل عملکرد نامناسب از بورس اخراج شده است.
شرکت های سرمایه گذاری پردیس، بهمن، سپه، صندوق بازنشستگی کارکنان بانک ها و ملت از جمله مجموعه هایی هستند که از میان 14 شرکت سرمایه گذاری رتبه نخست از نظر به موقع بودن زمان انتشار اطلاعات به آنها اختصاص می یابد.
هلدینگ ها
از میان 27 شرکت هلدینگ فعال در بورس شرکت سرمایه گذاری ساختمان طی عملکرد دوره 12 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه امسال همچون دوره 12 ماهه منتهی 13 خرداد ماه همان سال رتبه نخست را از آن خود می سازد.
شرکت توسعه معادن روی ایران نیز با صعود سه مرتبه ای در ردیف دوم قرار می گیرد و در مقابل سرمایه گذاری مسکن نسبت به دوره 93.3.31 به یک پله پایین تر نزول می یابد و در جایگاه سوم قرار می گیرد.