در این گزارش با انواع سالاد و طرز تهیه آن در کشورهای مختلف، آشنا خواهید شد.
به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،شاید خیلی ها در نگاه اول سالاد را فقط یک غذای رژیمی بدانند اما سالاد غذایی خوشمزه است که با گرمتر شدن هوا بیشتر می چسبد! سالاد هم مانند بسیاری از خوردنی ها ،دارای دستورهای مختلف و البته بین المللی است.
در ادامه به دور دنیا سفر کرده و سالادگردی میکنیم!
سالاد ویتنامی از سینه مرغ ،گوجه گیلاسی ،فلفل قرمز ریز شده ،خیار،هویج ،اسفناج ،سس سویا ،نمک دریا و... تهیه می شود.
سالاد یونانی از پیاز ، سرکه،خیار، گوجه فرنگی ،زیتون ،پنیر فتا ،پونه کوهی تازه و روغن زیتون درست می شود.
سالاد کاراییب از آناناس ،پیاز ،دانه کنجد ،مرغ پخته ،میگو ،لوبیا سیاه یا سفید ،گشنیز تهیه و با آب لیمو عسل طعم دار می شود.
سالاد تابستانی ایتالیایی با خیار ،سبزیجات ،گوجه گیلاسی ،پیاز ،فلفل شیرین،دانه آفتابگردان ، و پنیر فتا یا پارمسان تهیه می شود.
سالاد نیس فرانسوی از کاهو ،لوبیای فرانسوی پخته شده ، ماهی تن ،زیتون سیاه و سبز ،فیله ماهی کولی،گوجه و تخم مرغ آب پز آماده می شود.
تهیه سالاد لارب لائوس و شمال تایلند از گوشت ،سبزیجات خام و برنج چسبناک.
سالاد روسی شاه ماهی تهیه شده از ماهی ،تخم مرغ آب پز ،سبزیجات رنده شده-سیب زمینی،هویج،ریشه چغندر،پیاز- و سس مایونز
سالاد فیامبر گوآتمالایی با ترکیباتی از سوسیس،ذرت ،پیاز ،پنیر ،زیتون ،مرغ،هویج و تخم مرغ
سالاد لوبیا سیاه مکزیکی از لوبیا سیاه ،فلفل دلمه ای ، حبه سیر ،موسیرچرخ شده ،فلفل قرمز،شکر ،ذرت ،گوجه فرنگی،پیاز و آواکادو آماده می شود.
منبع:توریسم آنلاین
اخبار مرتبط
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه