بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹
معاون پذیرش و ناشران فرابورس ایران عنوان کرد؛

فین‌استارز محل تلاقی بازار سرمایه با زیست‌بوم نوآوری

معاون پذیرش و ناشران فرابورس ایران هدف از برگزاری فین‌استارز را کاشت نهال‌های مختلف در فضای بازارهای مالی کشور دانست که با به ثمر رسیدن آن‌ها، منافع دو سویه‌ای نصیب استارت‌آپ‌ها و فعالان حوزه فین‌تک و بازارهای مالی کشور می‌شود.
کد خبر : ۱۷۴۸۷۱
به گزارش بورس نیوز، معاون پذیرش و ناشران فرابورس ایران از برنامه جدید فرابورس برای کمک به تیم‌های حوزه فین‌تک و استارت‌آپ‌ها در راستای جذب سرمایه در فین‌استارز ۲۰۱۸ خبر داد و گفت: فرابورس ایران درصدد فرهنگسازی روی حوزه فین‌تک و کمک تامین مالی نوآوری‌های حوزه پول و سرمایه است.

سید مهدی علم‌الهدی، با بیان اینکه فین‌استارز یک تعامل و بهانه است تا بازار سرمایه را به شرکت‌های استارت‌آپ و زیست‌بوم نو‌آوری نزدیک کند، افزود: ما به دنبال نتیجه کوتاه‌مدت از این رویداد نیستیم، بلکه در تلاشیم با برگزاری فین‌استارز، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های فین‌تک را از همان مراحل اولیه رشد و پیش از بلوغ به سمت جذب سرمایه هدایت کنیم و برای پذیرش در بازار سرمایه پرورش دهیم که این مساله نتیجه‌گرایی میان‌مدت تا بلندمدت را از فین‌استارز رقم خواهد زد.

به گفته وی بهترین وضعیتی که یک شرکت می‌تواند به بورس ورود کند دوران پیش از بلوغ و بلوغ است، زیرا شرکتی که بالغ شده و در دوره میان‌سالی و پیری خود به سر می‌برد چندان سودآور نیست و فین‌استارز کمک می‌کند تا شرکت‌های نوپا و استارت‌‌آپ‌های حوزه فین‌تک برای ورود به بورس، آموزش‌های لازم را دریافت کنند و به کمک موقعیت‌های تامین مالی در این رویداد به علت حضور سرمایه‌گذاران، موفق به جذب سرمایه شوند.

معاون پذیرش و ناشران فرابورس ایران هدف از برگزاری فین‌استارز را کاشت نهال‌های مختلف در فضای بازارهای مالی کشور دانست که با به ثمر رسیدن آن‌ها، منافع دو سویه‌ای نصیب استارت‌آپ‌ها و فعالان حوزه فین‌تک و بازارهای مالی کشور می‌شود؛ به این معنی که استارت‌آپ‌ها با حضور در این رویداد، مفاهیم ورود به بازار سرمایه و اهمیت رعایت حاکمیت شرکتی و شفافیت را فرامی‌گیرند و در سمت مقابل، با نوآوری‌ها و ایده‌های خود به رفع چالش‌های بازارهای مالی کشور کمک و جذب سرمایه می‌کنند.

علم‌الهدی از بورس‌های اروپایی، آسیایی و آمریکایی به عنوان بورس‌هایی یاد کرد که تعامل بسیار نزدیکی با شرکت‌های دانش‌بنیان دارند، زیرا به این نتیجه رسیده‌اند که این شرکت‌ها ضمن آنکه ارزش افزوده بالایی دارند و ثروت‌آفرینی زیادی برای اقتصاد به ارمغان می‌آورند، جذب آن‌ها در بورس موجب مقاوم‌سازی بازار سرمایه نیز می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه آینده اقتصاد ایران دست شرکت‌هایی خواهد بود که می‌توانند بیش از بازدهی یک اقتصاد سنتی ثروت‌آفرینی کنند، ادامه داد: ورود استارت‌آپ‌ها به بازار، ضمن اینکه اشتغال و پویایی را در اقتصاد به ارمغان می‌آورد، درون‌زا بودن اقتصاد دانش‌بنیان و برون‌گرایی را نتیجه می‌دهد.

علم‌الهدی همچنین فین‌استارز را محل تلاقی بازار سرمایه با مجموعه اکوسیستم دانش‌بنیان دانست که تلاش‌ها در این رویداد به این سمت معطوف شده تا سرمایه‌گذاران و استارت‌‌‌آپ‌ها با یک ارتباط رو در رو و مستقیم، همکاری دو جانبه‌ای را میان یکدیگر رقم بزنند.

به گفته وی از آنجا که مقوله تکنولوژی مالی یا همان فین‌تک موضوع جدیدی در ادبیات بازارهای مالی است و سرمایه‌گذاران چندان با آن آشنا نیستند، مهم‌ترین نقش فین‌استارز را فرهنگسازی و آشنایی هرچه بیشتر سرمایه‌گذاران با این حوزه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر با برگزاری فین‌استارز و تمامی تلاش‌هایی که در راستای فرهنگ‌سازی در حوزه فناوری مالی صورت گرفته است، مخاطبان زیادی جذب آن شده‌اند، گفت: اکنون برخی کارگزاران خواهان معرفی فین‌تکی که روی آن سرمایه‌گذاری کردند، به سایر اهالی بازار در فین‌استارز پیش رو هستند.

وی با مثبت خواندن اقدامات صورت گرفته در حوزه فین‌تک، اما معتقد است برای پوست‌اندازی، تغییر فرآیندها، حل مسایل و دغدغه‌های کلان بازارهای مالی، این تلاش‌ها کافی نیست و فین‌استارز و برگزاری هر ساله این رویداد کمک می‌کند همواره مخاطبان جدیدی حل چالش‌های خود را در بهره‌گیری از ظرفیت‌های فین‌تک بدانند.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) ، معاون پذیرش و ناشران فرابورس ایران در پایان اشاره کرد: در نشست هم‌اندیشی میان فرابورس و جمعی از موسسات حسابرسی معتمد سازمان بورس که به منظور اعلام نظرات این بخش برای برگزاری فین‌استارز 2018 برگزار شد، حاضران به لزوم جدی گرفتن و پیش‌روی حرفه حسابرسی همگام با تغییر و تحولات در فضای کسب‌وکار کشور، اهمیت فناوری‌های نوین در بهبود شفافیت و کشف تقلب، امکان استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود برای رفع نیازهای حسابرسی در حوزه نوآوری، نیاز به ایجاد ابزارهایی در حوزه حسابرسی مستمر، حسابرسی داخلی و حسابرسی مستقل اشاره کردند؛ موضوعی که شاید تا چند سال قبل ضرورت ورود فین‌تک به این حوزه مطرح نشده بود، بنابراین نقش فین‌استارز را در گشودن دریچه‌های جدید روی بخش‌هایی که نیازمند فین‌تک هستند نباید نادیده گرفت و برای تقویت هرچه بیشتر این نگاه باید تلاش کرد.
اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ICT گفت:
ایجاد شاخص نوآوری برای آسودگی سرمایه گذاران
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ICT گفت:
ایجاد شاخص نوآوری برای آسودگی سرمایه گذاران
ارسال نظر