بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
طبق اعلام مرکز آمار؛

گوشت و فرآورده های گوشتی بیشترین افزایش را داشتند

گوشت و فرآورده های گوشتی بیشترین افزایش را داشتند
طبق اعلام مرکز آمار ایران، متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در ماه گذشته (فروردین) به این صورت است که در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به مرغ ماشینی با ۶.۸ درصد و گوشت گوسفندی با ۳ درصد است.
کد خبر : ۲۹۳۸۰۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، براساس اعلام مرکز آمار ایران، در فروردین ماه سال جاری، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است: در گروه نان و غلات، برنج ایرانی با ۶.۱ درصد، شیرینی خشک با ۵.۱ درصد و برنج خارجی با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل تجربه کرده‌اند.

در بخش گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به مرغ ماشینی با ۶.۸ درصد و گوشت گوسفندی با ۳ درصد است. در گروه لبنیات، تخم‌مرغ و انواع روغن، شیرخشک با ۶.۲ درصد، روغن مایع با ۴.۰ درصد و روغن نباتی جامد با ۳.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند. همچنین، تخم‌مرغ با کاهش ۶.۴ درصدی قیمت نسبت به ماه قبل مواجه شده است.

در بخش میوه و خشکبار، پرتقال با ۲۲ درصد، سیب با ۲۰.۳ درصد و لیموترش با ۱۹.۷ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل نشان می‌دهند.

در گروه سبزیجات و حبوبات، لوبیا چیتی با ۱۰.۴ درصد، لوبیا قرمز با ۷.۵ درصد، فلفل دلمه‌ای با ۶.۹ درصد و لپه با ۶.۳ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند. همچنین، پیاز با کاهشی معادل ۸.۱ درصد، بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

در نهایت، در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها، چای خارجی بسته‌ای با ۶.۴ درصد، نوشابه گازدار با ۳.۵ درصد و قند و شکر با ۳.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل تجربه کرده‌اند.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر