بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹
وزیر راه و شهرسازی:

ذوب آهن اصفهان در شرایط تحریم، ایران را در جمع تولیدکنندگان ریل دنیا قرار داد

ذوب آهن اصفهان در شرایط تحریم، ایران را در جمع تولیدکنندگان ریل دنیا قرار داد
نخستین روز از هفتمین کنفرانس بین المللی حمل و نقل ریلی در مهندسی راه آهن امروز بیست و هشتم اردیبهشت ماه با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، سعید رسولی مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی، پیروز حناچی شهردار تهران، جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت، منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی دیگر از صاحب نظران صنعت ریلی ایران و سایر کشور‌ها در محل دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
کد خبر : ۲۴۰۹۴۸
نویسنده :
مینا علیزاده

خواندن ۲ دقیقه

ذوب آهن اصفهان +بورس نیوز

به گزارش بورس نیوز، نخستین روز از هفتمین کنفرانس بین المللی حمل و نقل ریلی در مهندسی راه آهن امروز بیست و هشتم اردیبهشت ماه با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، سعید رسولی مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی، پیروز حناچی شهردار تهران، جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت، منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی دیگر از صاحب نظران صنعت ریلی ایران و سایر کشور‌ها در محل دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در این کنفرانس گفت: ذوب آهن اصفهان در شرایط سخت تحریم دشمن، ایران را در جمع تولید کنندگان ریل دنیا قرار داد که دستاورد بسیار ارزشمندی بوده و هم اکنون ریل استاندارد این کارخانه در محور‌های مختلف کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، همین جا شایسته می‌دانم از مسئولین و کارگران پرتلاش این مجموعه تشکر و قدردانی کنم.

وی افزود: نخستین هدف ما این بود که در راستای خودکفایی متعهدانه بایستیم و اجازه ندهیم که ریل و سوزن مورد نیاز کشور از خارج وارد شود؛ لذا شرکت‌ها و کارخانجات سازنده را حمایت و پشتیبانی کردیم و آن‌ها کار را به نتیجه رساندند؛ اگر چه این تحقیقات ۲۰ سال به طول انجامیده بود، اما هم اکنون نتیجه‌اش این است که ریل در داخل کشور تولید می‌شود و برای پروژه‌های زیرساختی نصب و به بهره‌برداری می‌رسد.

اسلامی ضمن تاکید بر حمایت از تولید داخل خاطرنشان کرد: باید همه ما متعهد باشیم که صنعت حمل و نقل را در کشور توسعه دهیم و این توسعه باید در شان مردم ایران باشد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: حمایت از تولید داخل نقش بسزایی در توسعه راه آهن دارد، زیرا تفاوت در دانش و فناوری شکل می‌گیرد و برای توسعه پایدار راه آهن نیاز به حمایت از تولید داخل داریم.

اسلامی تصریح کرد: نیازمند تحول فکری و عملی در توسعه زیر ساخت، منابع انسانی و ساز و کار فرایند‌ها بودیم که در این راه اقدامات زیادی انجام دادیم که بخشی از نتایج این تحول در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ قابل مشاهده است.

وی گفت: با ریل گذاری که در خطوط راه‌آهن کشور انجام شده ما از سال گذشته تا به حال در یک بازه زمانی ۱۲ ماهه و نیز تا پایان خدمت دولت ۹۰۰کیلومتر ریل گذاری می‌کنیم که ۶.۵ برابر معدل سال‌های گذشته بوده و این ثمره هم عزیزان فعال در این حوزه بوده است.

در ادامه سعید رسولی، مدیرعامل راه‌آهن جمهورس اسلامی نیز گفت: با حمایت‌های مقام معظم رهبری، در توسعه صنعت ریلی کشور شاهد پیشرفت‌های خوبی هستیم و برنامه‌های علمی و تکنولوژیک ریلی طبق سند چشم انداز به نقطه مطلوبی رسیده است.

وی توضیح داد: با تکیه بر توان متخصصان و تولید کنندگان داخلی می‌توانیم در توسعه کمی و کیفی صنعت ریلی کشور گام‌های مهمی برداریم.

رسولی گفت: ارتباط صنعت با دانشگاه می‌تواند گره‌ها و مسایل را بگشاید، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود و در کنار آن فعالیت‌های مرکز جهادی پیشرفت و کارگروه‌های آن که اساتید دانشکده راه آهن هستند، محلی برای تلاقی نخبگی، صنعت و کارشناسان برای حل مسائل اولویت‌دار است.


  • بیشتر بخوانید:

آغاز فعالیت اجرایی مخازن شماره ۳ و ۴ آب اضطراری در سال جاری

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
همزمان با روز گرامیداشت ارتباطات و روابط عمومی صورت گرفت:
هم‌افزایی و تعامل مشترک روابط عمومی دو فولادساز بزرگ کشور
چگونگی تحقق جهش تولید در فولاد مبارکه
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه گفت:
چگونگی تحقق جهش تولید در فولاد مبارکه
ارسال نظر