عرضههای دلار جنب کوچه "ارباب جمشید"
به گزارش بورسنیوز، بورستهران در آخرین روز معاملاتی خود باردیگر "عشقی" ریخت بدون هیچ دلیلی!
دیروز بر خلاف روز گذشته معاملاتی (سهشنبه) شاخصها کاهشی شدند و نوسانات پشت سر، وضعیت نامشخص در بورس را به نمایش گذاشت.
سایه ابهام بر وضعیت کلان اقتصاد میتواند عامل نوسانات مثبت و منفی در بازارسرمایه باشد و با اینحال که شاخص کل در مجموع هفته افزایشی بود و شاید این بتواند خوشبینیها را به فعالان بازار بازگرداند اما؛ در هر صورت مدتی است که انتظارات سرمایهگذاران برآورده نشده و این موجب افزایش نگرانیها در میان افراد مرتبط با بازار سهام شده است.
ارزش معاملات بورس ۴ هزار میلیارد تومان بود و در فرابورس هم بیش از ۳۸ هزار میلیارد تومان معامله انجام شد.
دلار در ریل نوسان، بازگشت
دلار در حالی که به میانههای کانال ۲۷ هزارتومان رسیده بود، در آخرین وضعیت معاملاتی خود باردیگر عقبگرد داشت و به وضعیت ۲۷ هزار و ۳۳۰ تومان رسید و از جنب کوچه اربابجمشید اخباری به گوش میرسد که عرضههایی از سوی مرکز بازارسازی شکل گرفته باعث شده تا روند صعودی سهشنبه کاملا سرکوب شود.
ابهام به بازار ارز ایران نیز همانند بازارسرمایه سرایت کرده و بسیاری از معاملهگران دلاری بخاطر آنکه مذاکرات هستهای را سرفاکتور محاسبات خود قرار دادهاند، ترجیح میدهند که فعلا سراغ خرید و فروش نروند و همین عامل بوده که در آرامش بازار و روند نزولی دلار نقش داشته است.
سکه نیز در امواج دلار شنا میکند
هر سکه بهار آزادی که قبلا خود بهعنوان معیار به بازار جهت و سو میداد، این روزها کاملا خود را مانند غریقی شناور، سوار بر امواج دریای ابهامات بازارسرمایه شده و خود را در یک محدوده نگاه داشته تا نرخ آن به ۱۱ میلیون و ۲۵۰ هزارتومان برسد؛ هر سکه امامی نیز با کاهشی که تجربه کرد به ۱۱ میلیون و ۶۲۰ هزارتومان رسید.
طلافروشیها نیز نرخ هر گرم طلا را در محدوده یک میلیون و ۱۴۵ هزارتومان نگاه داشته و هر مثقال طلا را ۴ میلیون و ۹۶۲ هزارتومان قیمت گذاری کرده اند.
از شرق تا غرب
نگاهی به بازارهای واقع در والاستریت نشان میدهد که داوجونز با ۱۵۲ واحد، S&P نیز با ۱۶.۵۶ واحد سبزپوشی خود را نشان دادند و نزدک نیز ۹.۷۰ درصد منفی و قرمزپوش کار خود را پایان داد و در بازارهای شرقی نیز شاخص Nikkei با یک ریزش ۴۵۳ واحدی همراه شد اما؛ شاخص شانگهای با رشد ۱۶.۶۲ واحدی همراه بود.
نفت قطرهچکانی صعودی میکند
آخرین بهای نفت برنت در معاملات جهانی ۸۵ دلار و ۲۳ سنت را پس از سالها فتح کرد و این رشد اندک بخاطر معاملات و رشد ۰.۱۱ درصدی بشکههای نفت بوده است؛ طبق اخبار نفتی درج شده، اوپک پلاس به اهداف تولید خود در ماه سپتامبر نرسیده و اعضایی مانند آنگولا، نیجریه و آذربایجان به دلیل عدم سرمایهگذاری، اکتشاف و سایر مسائل نتوانستند تولید خود را افزایش دهند.
این موضوع را هم افراد فاکتور قرار بدهند هر شرکت در ابتدای سال مالی آنالیز می کنه تمام نوسانات ارزی و فاکتورهای دیگرش را! این استدلال تا یه حدیش مقبوله و نه اینکه ما هر چیزی بیش از حد شور کنیم ، خود شرکت از ما دلش بیشتر بحال وضعیت و بنیان و سرمایش میسوزه ! اینقدر گیر دلار نمیده خب دلار تسعیرش راحت تر هزینه شرکتم به تبع اون برای صادرات کمتر صادرات بیشتر ،واقعا یکسری تحلیلهای مجازی آدم را بشدت هیستیرک می کنه