کلینکرتیپهای " سدور " چه شد؟
بورس نیوز:
شرکت سیمان دورود در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به آذر ماه سال جاری نشان داد که به پایینترین میزان درآمدی خود در چند وقت اخیر رسیده است. این شرکت سیمانی از فروش محصولات خود به درآمد ۱۹ میلیارد تومانی دست پیدا کرد.
"سدور" از ابتدای سال مالی تا پایان آذر ماه سال جاری (سال مالی منتهی به اسفندماه ۱۴۰۱) تنها توانست از فروش محصولات تولیدی خود به درآمد تجمیعی ۴۰۰ میلیارد تومانی برسد.
سیمان دورود در پایان آذرماه میزان درآمد ماهانهای که از فروش محصولات خود کسب کرد تنها متعلق به فروش محصولات در بازارهای داخل کشور بود.
روند درآمدزایی "سدور"
درآمد ماهانهای که سیمان دورود در مهرماه سال جاری از فروش محصولات خود به دست آورد، در مقایسه با ماه گذشته با کاهش ۶۶ درصدی همراه بود و از طرفی درآمدهای تجمیعی این شرکت سیمانی، از ابتدای سال مالی تاکنون رشد را نسبت به سال مالی گذشته تجربه کرده است.
درآمدی که سیمان دورود در آذرماه کسب کرد نسبت به میانگین درآمد ماهانه در ۸ ماه گذشته ۶۰ درصد پایینتر بود، این شرکت سیمانی در این دوره ماهانه ۱۹ میلیارد تومان از فروش محصولات درآمد کسب کرد که نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۵۹ درصد کاهش را در پی داشت.
"سدور" درآمدی که در آذرماه از فروش محصولات در بازار داخل کشور شناسایی کرد، برابر با ۱۹ میلیارد تومان بود که تنها منبع درآمدی این شرکت در آذر ماه نیز از محل فروش داخلی بود. امااین درآمد نسبت به آبان ماه نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان کاهش یافت.
روند فروش سیمان دورود
شرکت سیمان دورود از ابتدای سال مالی تا انتهای آذر ماه ۱۴۰۱ درمجموع ۵۸۶ هزار و ۵۹۱ تن، فروش داشت. شرکت سیمان دورود در آذر ماه ۳۱ هزار و ۵۹۸ تن محصول به فروش رساند که در مقایسه با ماه گذشته با کاهش ۵۴ درصدی روبهرو شده است.
مقدار فروش "سدور" در آذرماه به پایینترین میزان خود در سال جاری رسیده است.
شرکت سیمان دورود در آذرماه هیچ یک از محصولات خود را به بازار خارج از کشور صادر نکرده و بر اثر این ریزش میزان درآمد صادراتی این شرکت نیز با عدد صفر روبهرو شده است.
شرح فروش محصولات "سدور"
سیمان دورود در آذرماه تنها از فروش انواع «سیمان» درآمدزایی داشت، در این بین بیشترین درآمدی که "سدور" از فروش محصولات در آذرماه به ثبت رساند مربوط به محصول «سیمان تیپ دوکیسه» بود که از فروش این محصول ۹۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرد.
«سیمان تیپ دوکیسه» تولیدی توسط سیمان دورود تنها در بازار داخل کشور مورد معامله قرار گرفت، نرخ فروش این محصول طی این دوره ماهانه، بالغبر ۶۴۹ هزار تومان در ازای هر تن به فروش رسید.
سوال اینجاست که دلیل عمده این کاهش درآمد نشات گرفته از چیست و این عملکرد در شرکت سیمان دورود ناشی از چه عواملی میتواند باشد.
پایان مطلب