بورس نیوز:
ورود و خروج نقدینگی
در طی هفته گذشته صرفاً در روز دوشنبه شاهد ورود نقدینگی به سهام بودیم، ولی ارزش معاملات کماکان به نسبت ماههای گذشته افزایش قابلتوجهی را نشان میدهد. در مورد ادامه صعود و یا اصلاح بازار روند معاملاتی هفته جاری تعیینکننده خواهد بود.
الیوت
مطابق با موج شماری انجامشده شاخص در قالب موج سه قوی به پیشروی خود ادامه داده و پس از عبور از محدوده مقاومتی (۱۶۲۵۰۰۰-۱۶۵۵۰۰۰) واحد مجدداً به سمت آن پولبک کرده است. اندیکاتور استوکاستیک نیز در این نرمافزار معتقد است که سقف قبلی قابلیت شکسته شدن داشته و با کراس صعود بعدی این اندیکاتور سیگنال ورود جدیدی صادر خواهد شد.
تحلیل زمانی و قیمتی
از نظر زمانی انتظار تشکیل پیوت ماژور را در حدود هفته دوم بهمنماه (۸ الی ۱۲ بهمنماه) خواهیم داشت. همچنین کلاستر قیمتی محتمل برای اتمام موج صعودی فعلی در محدوده (۱۶۸۰۰۰۰-۱۷۱۰۰۰۰) واحد قابل ترسیم میباشد که قیمت به آن برخورد کرده است.
پیوتها
هماکنون شاخص مابین مقاومت R۱ و R۲ سالیانه در ۱۵۴۴۰۰۰ و ۱۸۱۰۰۰۰ واحد قرار گرفته است.
ایچیموکو
در تایم فریم هفتگی شاخص پس از شکست ابر کومو به سمت بالا حرکت کرده و از محدوده مقاومتی (۱۶۰۰۰۰۰-۱۶۶۰۰۰۰) واحد نیز عبور کرده است و در صورت ادامه صعود و تثبیت بر روی این محدوده میتواند صعود خود را تا محدوده ۱۸۵۰۰۰۰ واحد ادامه دهد. در صورت اصلاح شاخص نیز محدودههای حمایتی در ۱۴۸۰۰۰۰ و ۱۴۰۰۰۰۰ واحد قرار دارند.
در تایم فریم مؤلفههای ایچیموکو صعودی بوده و کیجنسن و تنکنسن گارد صعودی دارند. اولین حمایت موجود در این تایم فریم خط تنکنسن در محدوده ۱۶۵۰۰۰۰ و حمایت بعدی در ۱۵۱۵۰۰۰ واحد قرار دارد.
پرایساکشن و RSI
شاخص پس از شکست محدوده (۱۵۵۰۰۰۰-۱۶۰۰۰۰۰) واحد و عبور از محدوده سقف کانال صعودی مجدد به سمت این محدوده پولبک داشته است و به نظر میرسد مسیر شاخص برای دستیابی به محدوده مقاومتی ۱۷۰۰۰۰۰ واحد هموار باشد از طرف دیگر و با توجه به وضعیت اندیکاتور RSI که در شرایط اشباع خرید قرار داشته و مستعد تشکیل واگرایی منفی است احتمال اصلاح شاخص به سمت محدوده حمایتی (۱۵۵۰۰۰۰-۱۶۰۰۰۰۰) و در صورت شکست این محدوده حرکت به سمت محدوده حمایتی بعدی در (۱۳۸۵۰۰۰-۱۴۲۵۰۰۰) واحد وجود دارد.
در تایم فریم روزانه نیز RSI مستعد واگرایی است و در صورت شکست کانال رسم شده بر روی این اندیکاتور به سمت پایین شروع اصلاح کوتاهمدت شاخص تأیید خواهد شد.
جمعبندی:
شاخص کل در هفته گذشته توانست از سقف قبلی خود در ۱۶۷۵۰۰۰ واحد فراتر رود و به نظر میرسد برای رسیدن به محدوده مقاومتی (۱۷۰۰۰۰۰-۱۷۲۵۰۰۰) مانعی بر سر راه شاخص کل قرار نداشته باشد. در صورت صعود بیشتر شاخص و تثبیت بالای این محدوده نیز، محدوده مقاومتی بعدی شاخص در (۱۸۰۰۰۰۰-۱۸۵۰۰۰۰) واحد قرار دارد.
از نظر زمانی نیز انتظار تشکیل پیوت ماژور را در حدود هفته دوم بهمنماه (۸ الی ۱۲ بهمنماه) خواهیم داشت و پس از تکمیل ظرف قیمت و زمان انتظار شروع اصلاح کوتاهمدت شاخص و حرکت به سمت محدودههای حمایتی (۱۴۹۰۰۰۰-۱۵۰۰۰۰۰) واحد بهعنوان حمایت کوتاهمدت و محدوده حمایتی (۱۳۸۰۰۰۰-۱۴۰۰۰۰۰) واحد بهعنوان حمایت بلندمدت را در طی هفتههای آتی خواهیم داشت.
سید محمدعلی خضری – تحلیلگر تکنیکال شرکت سبدگردان آمیتیس