تمرکز "فصبا" بر پروژه احیا ۲/ "فصبا" از توان و ظرفیت دانشگاهها بهره مند میشود
به گزارش بورس نیوز، احسان دشتیانه، مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی ایران_ متافو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محدودیت گاز برای صنایع از ابتدای آبان ماه شروع شده است.
وی با اشاره به میزان تولید صبا فولاد خلیج فارس افزود: میزان تولید صبا فولاد را تا پایان سال نمیتوان پیش بینی کرد.
دشتیانه با اشاره به تاثیر ناترازی انرژی بر صورتهای مالی "فصبا" در پاسخ به خبرنگار بورس نیوز، بیان کرد: صورت مالی صبا فولاد منتهی به شهریور است. از آنجایی که آهن اسفنجی و بریکت تولید میکنیم ما به گاز وابسته هستیم و از محدودیت برق کمتر تاثیر میبینیم؛ لذا محدودیت برق در ۹ ماهه بر تولید ما اثرگذار نبوده، اما در بخش گاز در فصلهای پاییز و زمستان تاثیرگذار است.
مدیرعامل صبا فولاد درخصوص برنامههای ۶ ماهه آتی این شرکت گفت: تمرکز صبا فولاد بر طرح توسعه است. سال گذشته ما تامین مالی برای احیا ۲ انجام دادیم و تمام تمرکز خود را روی این موضوع گذاشتیم که امیدواریم طبق برنامه پایداری و افزایش تولید انجام شود.
وی درخصوص انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در حاشیه نمایشگاه امروز گفت: ما با دانشگاهها تفاهمنامه باز پژوهشی منعقد میکنیم که پروژههای تحقیقاتی مشترک داشته باشیم تا از توان و ظرفیت دانشگاهها برای حل مسائل فنی و تکنولوژیکی بهرهمند شویم. تلاش میکنیم که پروژه واقعی تعریف کنیم تا مشکلی از کارخانه حل شود.
دشتیانه ادامه داد: خبر خوش صنعت فولاد برای اقتصاد ایران این است که صنعت فولاد دهمین تولیدکننده فولاد دنیاست. ما به همه اقتصاد ایران گفتیم که صنعت فولاد اقتصاد ایران هفتم است. اگر سایر اقتصادها نیز عملکردی مشابه صنعت فولاد داشتند، ایران جزو ۱۰ اقتصادهای برتر دنیا بود.
مدیرعامل "فصبا" درباره حمایت از ارزش سهم بیان کرد: ما معتقد هستیم که باید عملکرد درست داشته باشیم، سود ساز باشیم، بهینه تولید کنیم و تولید را افزایش دهیم. در زمان عرضه اولیه و صرف سهام گفتیم که پیش بینی میکنیم سال مالی بعد ۲۰ درصد افزایش تولید داشته باشیم. این میزان برای شرکتی که ۷ سال از بهره برداری آن میگذرد، عدد قابل توجهی است.
وی با اشاره به راهکارهای ناترازی انرژی گفت: ناترازی انرژی در کشور است. ۵ درصد مصرف گاز کشور در صنعت فولاد است که ۴۰ میلیون متر مکعب در مقایسه با ۸۵۰ میلیون متر مکعب خواهد بود. ۷ درصد برق کشور در صنعت فولاد مصرف میشود که ۴ درصد این میزان را صنعت فولاد تولید میکند. درخصوص مصرف آب نیز مصرف صنعت فولاد زیر یک درصد است.
دشتیانه افزود: واقعیت این است که دولت باید تمهیداتی برای الگوی مصرف بیندیشد.
وی افزود: صنایع محدودیت برق و گاز دارند. نظر وزیر صمت نیز این است که محدودیت نباید به صنایع اعمال شود.
مدیرعامل "فصبا" در پاسخ به خبرنگار بورس نیوز، با اشاره به صادرات صبا فولاد خلیج فارس بیان کرد: مقاصد صادراتی صبا فولاد کشورهای حوزه خلیج فارس و شرق آسیاست.
براساس این گزارش، بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی ایران_ متافو امروز ۳ آذر، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آغاز به کار کرد.
گفتنی است، این نمایشگاه تا ۶ آذرماه ادامه دارد.