عرضه ۱۹ هزار تن محصولات پتروشیمی تبریز در بورس کالا
بورس نیوز:
شرکت پتروشیمی تبریز در آذرماه سال جاری آمار معاملاتی که در بورس کالا از خود بر جای گذاشت مربوط به فروش محصولات پلی استایرن مقاوم ۷۲۴۰، پلی استایرن معمولی ۱۵۴۰، پلی استایرن معمولی ۱۴۶۰، پلی استایرن معمولی ۱۱۶۰، پلی استایرن انبساطی FC ۴۲۲، پلی استایرن انبساطی HS ۳۲۱، پلی استایرن انبساطی HS ۲۲۱، پلی اتیلن سنگین دورانی UA ۳۸۴۰، پلی اتیلن سنگین تزریقی SA ۵۰۳۰، اکریلونیتریل بوتادین استایرن ۲۹۰۱ W ۰۱۵۷ SV، اکریلونیتریل بوتادین استایرن ۰۱۵۰، بوتادین ۱ و ۳ بود.
این پتروشیمی در آذرماه ۱۹ هزار و ۳۵۷ تن از محصولات خود را در بورس کالا به عرضه گذاشت. متقاضیان محصولات پتروشیمی تبریز در مدت زمان گفته شده برابر با ۲۴ هزار و ۲۳۸ تن اعلام شد. در پایان دوره ماهانه نیز ۱۷ هزار و ۲۳۱ تن از محصولات پتروشیمی تبریز مورد توجه خریداران قرار گرفت و به مرحله قرارداد رفت.
پتروشیمی تبریز در نهمین ماه سال جاری محصولات خود را به صورت سلف، نقدی به فروش رساند و نوع تسویه خود را نقدی و اعتباری تعیین کرده است. ارزش معامله محصولات فروخته شده توسط این پتروشیمی در پایان آذرماه مبلغی برابر با یک هزار و ۱۱۵ میلیارد تومان شناسایی شد.
در این مدت زمان گفته شده پتروشیمی تبریز بیشترین درآمدزایی را از فروش پلی اتیلن سنگین دورانی UA ۳۸۴۰ به دست آورد. ۵ هزار و ۵۳۳ تن از این محصول به فروش رسید و همچنین مبلغی که از فروش این محصول به متقاضیان دریافت شد برابر با ۲۹۲ میلیارد و ۵۲۴ میلیون تومان به ثبت رسید. در انتها گفتنی است که بیشترین مقدار حجم معامله نیز در این مدت زمان متعلق به همین محصول بود.
پتروشیمی تبریز میزان درآمدی که در آذرماه شناسایی کرد نسبت به ماه گذشته ۷ درصد افزایش یافت. لازم به ذکر است که در بخش حجم معامله نیز شاهد رشد ۲ درصدی معاملات این پتروشیمی بودهایم.
همچنین تمام مقدار عرضهای که از پلی استایرن معمولی ۱۱۶۰، پلی استایرن معمولی ۱۴۶۰، پلی استایرن انبساطی HS ۳۲۱، پلی استایرن انبساطی FC ۴۲۲، پلی استایرن انبساطی HS ۲۲۱، پلی اتیلن سنگین تزریقی SA ۵۰۳۰ و اکریلونیتریل بوتادین استایرن ۰۱۵۰ صورت گرفت با فروش مواجه شد.
در انتهای گفتنی است که از ابتدای سال مالی تاکنون مجموع درآمدزایی این پتروشیمی به مبلغ ۷ هزار و ۹۴۷ میلیارد تومان رسیده است که در آذرماه شاهد اوج درآمدزایی پتروشیمی تبریز هستیم. دوره ۳ ماهه فصل پاییز را میتوان نقطه عطف این پتروشیمی از لحاظ کسب درآمد دانست.
پایان مطلب