بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸

ضرورت حذف موانع برای پیشرفت خدمات کاربردی در راستای شکوفایی اقتصاد دیجیتال

ضرورت حذف موانع برای پیشرفت خدمات کاربردی در راستای شکوفایی اقتصاد دیجیتال
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: در حوزه خدمات کاربردی که منجر به توسعه اقتصاد دیجیتال می‌شود باید بتوانیم شرایط انگیزشی، حمایتی و مانع زدایی را در استان‌ها فراهم کنیم.
کد خبر : ۲۸۹۹۵۴
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، نشست شورای فضای مجازی استان گیلان در ظهر روز یکشنبه (۷ بهمن ۱۴۰۳) با حضور دکتر سیدمحمد امین آقامیری، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، دکتر هادی حق شناس استاندار گیلان، فرمانده سپاه استان و اعضای شورای فضای مجازی این استان برگزار گردید.

آقامیری در این نشست با اشاره به اینکه سیاست‌ها و چارچوب‌های زیست در فضای مجازی به صورت ملی تبیین و تصویب می‌شوند، تأکید کرد که این موضوع باید در استان‌ها به دلیل نزدیکی تعاملات و شناخت بومی به‌صورت محلی پیاده‌سازی گردد.

 

وی افزود: در فضای مجازی، حوزه‌های خدمات کاربردی، محتوا، امنیت سایبری و... از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند و هر استان باید با توجه به شرایط اقلیمی خود، نقشه راهی در این زمینه تدوین کند. همچنین در حوزه خدمات کاربردی که موجب توسعه اقتصاد دیجیتال می‌شود، باید شرایط انگیزشی، حمایتی و موانع‌زدایی فراهم گردد.

 

دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین تصریح کرد که در دنیای امروز، معیار پیشرفت کشورهای مختلف سهولت دسترسی به خدمات کاربردی است و توسعه این بخش می‌تواند تأثیر بسزایی در شکل‌گیری ذهنیت مردم در این خصوص داشته باشد.

 

آقامیری تأکید کرد: استان‌ها می‌توانند در زمینه‌های کشاورزی و گردشگری به توسعه خدمات کاربردی روی سکوها بپردازند و استان گیلان به‌ویژه در حوزه کشاورزی پتانسیل بالایی برای این موضوع دارد.

 

وی با اشاره به اهمیت سندباکس‌ها گفت: این‌ها می‌توانند بستری مناسب برای شکل‌گیری سریعتر کسب‌وکارهای جدید در فضای مجازی استان‌ها باشند. پس از شکل‌گیری اقتصاد دیجیتال، حکمرانی مبتنی بر داده اهمیت زیادی پیدا می‌کند، زیرا این داده‌ها پیش‌زمینه تهیه اسناد در این حوزه خواهند بود. همچنین، امنیت سایبری و حفاظت از داده‌های مردم در حوزه‌های حساس مانند سلامت بسیار مهم است و باید در تراز ملی برای حفاظت از حریم خصوصی مردم اقدام شود.

 

دبیر شورای عالی فضای مجازی در ادامه به اهمیت محتوا در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: لازم است که میراث بومی کشور در استان‌ها ثبت و در قالب‌های جدید فضای مجازی تداوم یابد تا از فراموشی دور بماند.

 

آقامیری همچنین به فعال‌سازی بازیگران فضای مجازی و انسان رسانه‌ها در سطوح استانی اشاره کرد و بیان داشت: اگر دولت از این فعالان حمایت کند، این جریان می‌تواند سازنده باشد.

 

وی در پایان گفت: کودکان و نوجوانان در مسیر جامعه‌پذیری نیازمند محتوای متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی هستند و در حوزه تولید محتوای بومی، می‌توان به قشر نوجوان اتکا کرد و با همکاری این افراد، روند تولید محتوا را افزایش داد.

 

پس از این نشست، دکتر آقامیری با فعالان اقتصاد دیجیتال استان نیز دیدار کرد که با حضور استاندار گیلان انجام شد.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر