بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۸
راه‌حل‌های جدید برای حمل و نقل ریلی؛

افزایش حجم سفارشات تولید واگن همزمان با حضور وزیر راه وشهرسازی در مپنا

افزایش حجم سفارشات تولید واگن همزمان با حضور وزیر راه وشهرسازی در مپنا
محمد اولیا، مدیرعامل مپنا، در حاشیه بازدید وزیر راه و شهرسازی از کارخانه واگن‌سازی مپنا، گفت که این کارخانه نقش کلیدی در تولید لوکوموتیو و واگن دارد و می‌تواند نیازهای زیرساخت‌های ریلی کشور را پاسخ دهد. او امیدوار است این بازدید منجر به افزایش سفارشات شود. وزیر راه و شهرسازی نیز پس از بازدید، ظرفیت تولید لوکوموتیو در مپنا را ارزیابی کرد و توانمندی‌های شرکت را تحسین کرد.
کد خبر : ۲۹۰۶۰۲

به گزارش بورس‌نیوز؛ محمد اولیا مدیرعامل مپنا در حاشیه بازدید وزیر راه وشهرسازی ازکارخانه واگن سازی مپنا گفت: این کارخانه یکی از کارخانجات کلیدی در حوزه تولید لوکوموتیو و واگن و در بخش زیرساخت‌های ریلی در کشور است که نقش موثری در حوزه تولید واگن و لوکوموتیو می‌تواند پاسخ گوی بخش زیادی از نیاز‌های کشور باشد.

وی ادامه داد: امیدواریم با حضور وزیر راه وشهرسازی در این کارخانه و بازدید از بخش‌های مختلف شاهد افزایش حجم زیاد سفارشات باشیم.

اولیا گفت: حضور وزیر امیدی به رونق بیشتر حمل و نقل ریلی، به ویژه از طریق راه‌حل‌های جمهوری اسلامی، ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش گروه مپنا در آغاز این دیدار گزارشی از عملکرد خود در حوزه‌های مختلف ارائه داد که شامل معرفی این گروه، عملکردش در بخش حمل و نقل و نقش آفرینی اش در تحقق برنامه‌های توسعه به ویژه برنامه هفتم می‌شود. در این گزارش به ورود مپنا به عرصه ساخت لوکوموتیو مسافری و باری از سال ۱۳۸۳ اشاره شد و آمده بود که این گروه امکان تولید ۱۲۰ دستگاه لوکوموتیو در سال را دارد.

نظر به تکلیف برنامه هفتم توسعه برای افزایش ۵۵۰ لوکوموتیو تا پایان برنامه، گروه مپنا در گزارش خود عنوان کرد که سالانه امکان انعقاد قرارداد تولید ۱۰۰ لوکوموتیو باری، بازسازی ۲۰۰ لوکوموتیو باری و برقی سازی خط ریلی تهران - مشهد را دارد.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، پس از شنیدن این گزارش با اشاره به فرسودگی ناوگان حمل و نقل ریلی و کمبود ناوگان در این حوزه از مدیران ریلی مپنا درباره توان تولید سالانه آنها پرسید و در پاسخ ظرفیت تولید لوکوموتیو باری و مسافری مبنا بر اساس قرارداد‌های پیشین و پتانسیل‌های داخلی شرکت شرح داده شد.

به گفته مدیران این شرکت پتانسیل تولید لوکوموتیو در گروه مپنا بیش از میزان سفارشاتی است که تاکنون به این شرکت ارائه شده است. به دلیل کمبود سفارشات کنونی اگرچه خطوط تولیدی واگن در این گروه تعطیل نیست. اما با راندمان پایین در حال تولید است که در صورت افزایش سفارشات میزان تولیدات این گروه در حوزه حمل و نقل افزایش خواهد یافت. پنجاهمین و آخرین لوکوموتیو باری ۳۰۰۰ اسب بخار تولید شده در گروه مبنا توسط وزیر راه و شهرسازی شخصاً تست شد.

در این رویداد، مدعوین با همراهی مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد گروه مپنا با هدف آشنایی با توانمندی‌ها و دستاورد‌های این مجموعه در حوزه طراحی و ساخت انواع لکوموتیو‌های باری، مسافری و تونلی از جمله مراحل تکمیلی آخرین لکوموتیو باری ۳۰۰۰ اسب بخار MAP۲۴ و لکوموتیو باری ۴۰۰۰ اسب بخار MAP۳۰ بازدید کردند. یکصد دستگاه لوکوموتیو مسافری ایران سفیر در حال بهره برداری در ناوگان ریلی کشور از اولین محصولات شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا هستند. همچنین قرارداد ساخت ۵۰ دستگاه لکوموتیو MAP۲۴ پیش از این با مجموعه فولاد مبارکه منعقد و تحویل شده است. همچنین لوکوموتیو MAP۳۰، محصول دیگر این کارخانه است که به سفارش شرکت صنعتی و معدنی چادرملو در مرحله تکمیل و آخرین مراحل تست قرار دارد.۱۵۰ دستگاه لکوموتیو مسافری ایران سفیر در حال بهره برداری در ناوگان ریلی کشور نیز از اولین محصولات شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا محسوب می‌شود.

پایان مطلب 

اشتراک گذاری :
ارسال نظر